Mary Kay - Enriching Women's Lives

Solen skiner och snön smälter så sakta utanför fönstret, äntligen börjar man skymta gräsmattor och annat grönt – ett härligt tecken på att våren är i antågande. Det dröjer inte länge förrän vitsipporna blommar och flyttfåglarna kommer tillbaka från varmare länder.

Nu är det hög tid att börja sortera i vintergarderoben och istället fylla på med vårens läckra och färgsprakande klädesplagg.

Trender våren 2010
Det som är riktigt hett i vår, är byxor med markerad midja, eller varför inte en klänning eller tunika, med ett bälte eller skärp i midjan för att fixa den rätta siluetten? Plagg i olika mönster är ett måste. Välj mellan djärva mönster som randigt, prickar och blommigt – från topp till tå!

Den feminina och romantiska sidan representeras av transparenta och tunna material med detaljer som volanger, spets, blommor och rosetter.  För en fulländad look komplettera med stora läckra färgsprakande smycken, till höga sandaletter med remmar eller snörning, pumps och skoletter med inbyggd platå.

Hudvård & Makeup
Kom ihåg att skönhetsvård handlar om att ta hand om hela sin hälsa, så se till att komma ut och röra på dig varje dag så att du får en daglig dos med dagsljus. Sov ordentligt, skratta mycket, drick mycket vatten, ät bra och balanserat, umgås med dina vänner och unna dig härlig avkoppling, till exempel med underbar skönhetsvård från Mary Kay.

Toppa din fräscha hy genom att prova någon av deras makeupförslag,  vackra pasteller och naturligt charmerande. De inbegriper en diskret makeup som lyfter din naturliga skönhet och en vacker makeup med mjuka, klädsamma pasteller som ger en härligt fräsch men ändå varm look.



Jag berättade lite igår om att jag skulle på Mary Kate's hudvård. Där träffade hag Emelie (chef), där fick vi lite information och hon berättade lite om hur jag och alla andra kunde ta hand om huden. Hon erbjöd olika produkter som vi fick prova, och jag garanterar att dom är superbra! MEN DYYRT!
Iallafall så ska jag träffa henne på tisdag nästa vecka, så ska hon lära mig hur jag ska sminka mig och vilken färg som passar mig bäst. Efter det så ska jag ta med några tjejer till henne samma dag efter att jag har varit själv med henne, så får dom testa allt som jag fick göra igår.
Medans tjejerna är där inne och pratar med Emelie så får jag antingen fotspa, läsa tidning och något gott att äta eller så får jag vara med tjejerna och efter det så får jag en valfri produkt från deras sortiment. Det får jag välja själv. :)
Pratade lite med henne igår, och hon berättade lite om hur hon fick jobbet och sånt, det var intressant ska jag säga. ;) Hon frågade ifall jag ville bli konsult när jag blir äldre, efter jag har fyllt 18 då.. Så hon ska kontakta mig 1 månad innan jag fyller 18 så ska jag få gratis utbildning och mayybe jobb hos henne.

Men iallafall så fick jag hem rengörningskräm och läppglans som är värd 198kr (GRATIS) :)


Någon som är över 18år, bor i göteborg, gillar smink och hudvård och som vill jobba som konsult? Det är bara att kontakta mig så kan vi säkert ordna det  :)
obs! Det är gratis utbildning! (^.^)
Och juste ja.. Den som vill förja med mig till Emelie nästa tisdag 18.30, så är det bara att säga till :) och jag kan bara ta med mig max 4 pers.


Postat av: t

sv: okay :D när har du lov?

2010-03-20 @ 15:25:39
URL: http://babybui.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: