excusömöö?!..

ursäkta min senaste inlägg.. det var inte jag som skev haha. Glömde logga ut fårn skolans dator så Hannah och Sofia va inne på min facebook och blogg o skrev massa shit haha.
Kom på nyligen att vi va tvungen att baka till imorn så att vi ska sälja på marknaden, och jag glömde bort det totalt! För jag va på stan med Sofia, kom hem och sov, vakna kl 8, käka och nu sitter jag vid datan. Men skitsamma, får dra till hemköp och köpa imorn ihihi :) Kommer verkligen inte att kunna sova, har fan legat och degat i flera timmar :( Och det är såå jääävla fult väder asso.

min internet försvinner vart tjugonde minut huuh :(

Halluu!

sitter nu i skolan och har lunch rast. Ska ha frisör lektionr hela dagen och nästa vecka är det redan loov.
Har tagit emot kunder, och hon blev nöjd. Så hon beställde tid hos mig så att jag kanske klippa henne i slutet av maj, då blir det klipp och sling hihi :) kul va det ^^

gå in på hannao.devote.se hon är bäst


Gå in på dolderer92.blogg.se  hon är fetegryymm


chacha biitchhhes

kort om dagens händelse

min mobil är på lagning så nu måste jag använda den här fattiga mobilen. Knapparna typ paj och går inte att svara när ngn ringer, damn it -.-

Messege: Lina hoang nu har vi något gemensamt hahaha :D


Dagens inköp

Clips till mitt nya löhår som jag fick av bongan :)

hihi, mina älskade svarta converse som jag fick av min brorssa, much love to you :)

höhö och ahh.. jackan är miiin! Har äntligen köpt den. Stack till Penduro idag skulle köpa nitar, men allt va slut så är tvungen att komma tillbaka nästa vecka :(

 


Tävling - Vinn valfria Converseskor

Äntligen en tävling som man kan vinna converseskor! Har alltid gillat converse, är så förälskade i dom. Men fatta att dom ska vara såå jävla dyra asså, och jag är fattig :(

Men nu så kan man vara med och vinna en par valfria converseskor hos lindablom.se, för att komma till inlägget så klicka här. Hoppas att jag vinner dom lågvita converseskorna så jag har ett par till sommaren till mina nya chinos hihi och det skulle passa PERFEKT :)


M to the Usic ♫

Wedding dress english version - Tommy C & J.Reyez ♫

No more - Bobby Cipolla ♫

Fall apart - Jase ♫

When will you come home - Techno Trance ♫

When you're looking at me - Devize ♫

 


YOU'LL NEVER SEE US AGAAIIN!

YOOOOOUUUU'LL NEVER SEE USS AGIIIAAAAN

NINA QII 17 ÅR GÖTEBORG, HISINGEN ÄR EN SVIKARE!


mine mine mine!

Woohoo, say hello to my neew jacket! :)

Eller inte än kanske haha :) det kommer in nya denna veckan för att den jackan, min storlek är slut fan :( Men ahh, jag ska ha den och pimpa om jackan. niiitaaar ;);)♥ Då måste jag be Lina hoang om hjälp hihi :)


DIN LILLA TJUV!

Äntligen så har jag köpt en ny Visibly Clear. För några veckor sen så smög det en tattare in i vårt hem och stal MITT ansikstvätt.
DU DIN TATTARR UNGE BORDE SKÄMMAS, den fjuttiga skiten är knappt värd 100kr.

DU SOM STAL MITT ANSIKSTVÄTT KAN LÄGGA 65KR I MIN BREVLÅDA,
I KNOW WHO YOU ARE!


Jag vet nog varför du tog den,  du hade förmodligen för många finnar och inte råd antagligen!


bjuuddäääähh!


school days

hannas teckning på bilden :D

min teckning :D

min och sofias docka :)

dessa dagarna har vi haft mycket att göra, prov på frisören och vi var tvungen att klippa kombinationsklippning med 2-4 klippsätt och jag använde 3 klippsätt och så skulle man göra en fönvågning också hihi :) det var kul men trött blev man!

 


haha?!

Haha(?!) Ser inte min statistik lite rolig ut? xD Vad ser det ut som tycker ni? HAHAHAHA :D

 


like a pyramid ..

Pyramid, we built this on a solid rock (hey!)
It feels just like it's heaven's touch
Together at the top, (at the top baby) like a pyramid
And even when the wind is blowing (wind is blowing)
We'll never fall just keep it going (keep it going)
Forever we will stay, like a pyramid (eh oh)



Tävling hos egoinas.se

Nu är jag med och tävlar hos Egoina om en snygg Bloggie och vill helst ha en rosa! :) (som dom flesta vet så ÄLSKAR jag roosa) hihi ♥

Dels så vill jag ha den för att jag är fattig och har inte råd med en ny mobil elelr en ny kamera. Och så är min mobil rätt skrotig nu och kameran suger! Mobilen stängs av och startar om sig hela jävla liten, så det kommer att dö när som helst.

Klicka här för att komma till inlägget, och kom ihåg att motivera varför just du vill vinna en bloggie!

 


Mary Kay - Enriching Women's Lives

Solen skiner och snön smälter så sakta utanför fönstret, äntligen börjar man skymta gräsmattor och annat grönt – ett härligt tecken på att våren är i antågande. Det dröjer inte länge förrän vitsipporna blommar och flyttfåglarna kommer tillbaka från varmare länder.

Nu är det hög tid att börja sortera i vintergarderoben och istället fylla på med vårens läckra och färgsprakande klädesplagg.

Trender våren 2010
Det som är riktigt hett i vår, är byxor med markerad midja, eller varför inte en klänning eller tunika, med ett bälte eller skärp i midjan för att fixa den rätta siluetten? Plagg i olika mönster är ett måste. Välj mellan djärva mönster som randigt, prickar och blommigt – från topp till tå!

Den feminina och romantiska sidan representeras av transparenta och tunna material med detaljer som volanger, spets, blommor och rosetter.  För en fulländad look komplettera med stora läckra färgsprakande smycken, till höga sandaletter med remmar eller snörning, pumps och skoletter med inbyggd platå.

Hudvård & Makeup
Kom ihåg att skönhetsvård handlar om att ta hand om hela sin hälsa, så se till att komma ut och röra på dig varje dag så att du får en daglig dos med dagsljus. Sov ordentligt, skratta mycket, drick mycket vatten, ät bra och balanserat, umgås med dina vänner och unna dig härlig avkoppling, till exempel med underbar skönhetsvård från Mary Kay.

Toppa din fräscha hy genom att prova någon av deras makeupförslag,  vackra pasteller och naturligt charmerande. De inbegriper en diskret makeup som lyfter din naturliga skönhet och en vacker makeup med mjuka, klädsamma pasteller som ger en härligt fräsch men ändå varm look.



Jag berättade lite igår om att jag skulle på Mary Kate's hudvård. Där träffade hag Emelie (chef), där fick vi lite information och hon berättade lite om hur jag och alla andra kunde ta hand om huden. Hon erbjöd olika produkter som vi fick prova, och jag garanterar att dom är superbra! MEN DYYRT!
Iallafall så ska jag träffa henne på tisdag nästa vecka, så ska hon lära mig hur jag ska sminka mig och vilken färg som passar mig bäst. Efter det så ska jag ta med några tjejer till henne samma dag efter att jag har varit själv med henne, så får dom testa allt som jag fick göra igår.
Medans tjejerna är där inne och pratar med Emelie så får jag antingen fotspa, läsa tidning och något gott att äta eller så får jag vara med tjejerna och efter det så får jag en valfri produkt från deras sortiment. Det får jag välja själv. :)
Pratade lite med henne igår, och hon berättade lite om hur hon fick jobbet och sånt, det var intressant ska jag säga. ;) Hon frågade ifall jag ville bli konsult när jag blir äldre, efter jag har fyllt 18 då.. Så hon ska kontakta mig 1 månad innan jag fyller 18 så ska jag få gratis utbildning och mayybe jobb hos henne.

Men iallafall så fick jag hem rengörningskräm och läppglans som är värd 198kr (GRATIS) :)


Någon som är över 18år, bor i göteborg, gillar smink och hudvård och som vill jobba som konsult? Det är bara att kontakta mig så kan vi säkert ordna det  :)
obs! Det är gratis utbildning! (^.^)
Och juste ja.. Den som vill förja med mig till Emelie nästa tisdag 18.30, så är det bara att säga till :) och jag kan bara ta med mig max 4 pers.


SKOLÄÄN

Har haft frisör prov heeella dagen! Sjukt trött, har klippt klippt klippt och klippt om igen o igen o igen o igen. Vågat min docka om och om och om igen igen igen!
Detta är kaoos fan -.- hoppas att det blir bra iallafall, satsar på VG *noooooooooooot* hahaha :)
Men iallafall, today after school ska jag träffa nina på stan så ska vi dra till någon hudvård skit. Får gratis ansiktsbehandling, så berätter dom hur man ska ta hand om sitt ansikte på bästa sätt. Spec för tjejer som använder mycket smink.

Funderar på att köpa en jeansjacka till sommaren också, såg en igår här i kungsbacka. Kommer inte ihåg vad butiken heter, men den var jäkligt fin. 350kr bara and i like it ;)
Men först så måste jag be till gud att mamma betalar 1200kr till kontrollant skiten för att blev tagen -.- fuck that shit mannen. Fan vad jag hatar dom, kunde spara dom pengarna och köpa andra saker. :(

GIIIVVEEE ME SUMMER AND GIVE ME MONEY FFS!
Måste skaffa sommarjobb också, annars blir jag fattig denna sommar. Eller så kanske måste klippa folk för att skaffa pengar? :)
Ohh juste, vet inte om jag har skrivit upp det men klippte och färgade nina för någondag sen. Det blev fint och hon blev nöjd hihi. Toppa,tunna ut, uppklippt hihi ^^ Hon harr reejäääält mycket hååååår! Tog fan tusen år, och det tog åt 4 paketer hårfärg till hennes hår. -.- 
För mitt hår räcker det bara med 1 paket. HOOOLLLYY!


new jacket?

Funderer på att köpa en ny skinnjacka. Har hittat några och provat dom, men vissa var för stora, känner mig så liten :(
Men jag har hittat en inne på Lindex som jag tycker väldigt mycket om. Kanske ska lägga ut pengarna på skinnjackan istället för chinosen? :D Eller vad tycker ni?

Denna hittade jag! :) Men jag tänkte pimpa om den med nitar också som jag ska köpa i penduro någondag.

Någon som har sett jackan son Lina Hoang pimpade om? SKIIITSNYGG! besök henne och kolla på hennes jacka, har besökt henne och kollat på jackan om och om igen så börjar jag gilla nitar mer ;) klicka här om ni vill komma till inlägget på hennes nitjacka.


TÄVLING - presentkort eller en ny mobiltelefon!

Nu startar det en rolig tävling hos Tre!

Nu har ni chansen att vinna ett presentkort på 5000:- till asos.com eller en ny mobiltelefon! Allt ni behöver göra är att sätta ihop en snygg outfit med de utvalda plaggen som finns på sidan, klicka här elelr på bilden ovanför.

Det står hur ni ska göra och det är väldigt lätt! Och så får ni inte glömma att motivera varför just ni ska vinna.

 

Ovanför så kan ni se min outfit som jag har valt, en väldigt enkel plagg som jag tycker passar till allt, framför allt till våren! :) Lycka till!

 

 


THE VAMPIRE DIARIES

Har suttit och nördat mig halva dagen och kollat på denna serien. SKIIITBRA! Jag har typ missat alla avsnitter på tv:n så jag bad svan att ladda ner dom åt mig, så har dom nu i min USB-minne. :)
Ska fortsätta att kolla imorn, för nu väntar min älskling på mig. MYY BEEEED! Neh men ska snacka i tel hihi. Och det börjar bli sent nu, imorn ska hela familjen till IKEA och vi ska köpa våra sängar. Sist vi var där så hade min säng tagit slut så dom var tvungen att beställa in nya in till lagret :(

men natti natti :) tycker verkligen att ni ska börja kolla på denna serien, för dom som inte har kollat :)


Ch ino s fo shoo!

 

blir beroende av olika färgers chinos. :( Det kanske inte är min stil men ska pröva hihi ^^
Dessa byxorna kommer från sidan ellos.se och här kommer ni till sidan där ni hittar byxorna för bara 199:-. Ska beställa dom ljusrosa chinosen i slutet av månadern när CSN pengarna kommer in och imorn så ska jag köpa ett par svarta från ginatricot imorn för 49:-, skitbilliga asso!
I bik bok t.ex. så kostar chinos 300:- uppåt.

Vinnare!

Här kommer vinnarna till dom nya armbanden!

Armbanderna kommer att delas ut till:

1a: Sofia Dolderer
2a: Andréa Randy




Jag hade vissa regler inför tävlingen, men så såg jag tydligen att vissa inte förstod hur reglerna var. Att man skulle skriva upp på sin blogg att man är med i tävlingen osv.
Så läs lite nogrannare next time ;)

torskad ..

KAAAAAAAAAAARRRRRRMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAAAA! 1200kr!

brist på pengar ..

"Varför slösa pengar på några bitar sushi som kostar 70kr för att bli mätt, än att man kan köpa och bli mätt på en cheesburgare från MC för 10kr?"

Eller vad tycker ni männikor? Har jag rätt? :P

Utkast: Mars 5, 2010


hihi hejhej! :) Som ni ser så har jag ändrat min blogg design IGEN, och jag är väldigt nöjd. Min förra blogg var för mycket rosa så det gjorde så att jag tröttnade totalt efter någon vecka.
Vad tycker ni om min nlogg nu? Tror inte att jag kommer att byta min design på ett tag, för nu har jag fått bloggen ändrad som jag alltid velat ha. Och tack vare Bong som hjälpte mig. Vissa vet att hon är väldigt bra på att göra bloggar och hon tycker att det är kul.
Så om ni vill beställa bloggdesigner så kan ni skriva till mig så kan jag ge er hennes msn eller så hiih :)



Yepp.. utkast från igår. Internet cpade så jag kunde inte lägga upp inlägget hihi ^^
Men iallafall så sitter jag nu hos min Kusinvitamin för att han firar sin 16årsdag med hans vänner haha. Och det var KAAAOS! Fick fan gå rund och städa som en jävla slav. -.-
Men kul har det varit, för nu är han en stoor pojke hihi ^^ ska ut och laga mat till killarna. Puss hej! <3



To A.D

I hope you really like your new blog design. If not, tell me I will show you my reserve design to ya :}

Tävling - Vinn armband!


Nu drar jag igång en tävling som ni har chansen att vinna 2 snygga armband och ALLA kan delta i tävlingen! :)


Regler:

  • Om ni har en blogg så kan ni skriva om tävlingen i bloggen
  • Om ni inte har en blogg så kan ni skriva en motivering till varför ni ska vinna.
  • Kommentera här om ni deltar! Uppge e-postadress och eventuell bloggadress.
  • Jag utser 2st vinnare, 1a pris är armbandet på första bilden, och 2a pris är armbandet på andra bilden.
  • Skriv gärna till vilken armband ni helst vill ha! :)
Jag utser vinnaren på nästa vecka, så det blir en lång tävling. :)
LYCKA TILL!


12.53 tävling

 


en snabb uppdratering :)

hihi, en dålig uppdratering jag vet.. Flyttningen pågår frortfarande och vi har många många många kartonger, runt 50 flyttkartonger + möbler och sådant..
Hihi, i helg så ska hela familjen till IKEA så får vi köpa sängar, möbler, kastruller och massa saker till sovrummet. ^^ Min kusin vitamin Johan Nguyen fyller 16 år ihelg också, så ska dit och fira hans födelsedag med hans näraste och käraste. Mycket presenter kommer han att få hihi ^^
Och sååå.. ska jag vara med andrea och sofia på lördag eller söndag också. Vi ska köpa sminkprodukter, nagellack och ahh.. tjejsaker hihi.

Sitter i skolan nu och ska på lunch snart, är tvääär hungrig. Skulle kunna käka upp en hel elefant nu ahaha :D
Jag uppdraterar mer och lägger upp bilder vad jag har gjort dessa veckorna när min data funkar där hemma, har ingne tv och data nu så är helt uttråkad när jag kommer hem -.-

Hej då :)