MY HEART FLOWS WITH THE SOUND IN THE MUSIC

Sorry, inget bloggande denna helgen! :(
Men helgen så kommer jag lägga mer tid på min cloth shop, http://annadangclothshop.blogg.se/
Har så mycket att göra, folk som kommenterar och betsäller hela tiden haha :) Har massa rea också! Så gå kärna in och kika, fler kläder kommer upp då och då eller varje dag så ja :)

Men jag kan berätta lite kort om man jag har gjort idag. Har varit på Lek och Buslandet med mina små kycklingar idag, dom hade det så kul. För det var så längesen dom var där.
Hade iallafall kul, har tagit massa bilder men orkar nog inte lägga upp dom nu. Ska nog sitta och mysa framför datan och kolla på film, en mysig lördagskväll! ♥

GLÖM INTE ATT NI KAN VARA MED I MIN TÄVLING DÄR NI KAN VINNA PRODUKTER, KLICKA HÄR!


REPAIR RESCUE CREME SHAMPOO PÅ KÖPET!

Här kan ni se att ni får en repair rescue creme schampoo på köpet när ni beställer något från min cloth shop :) Ni får det på köpet tills allt tar slut ^.^
Det är ju många som inte vet att jag har öppnat en cloth shop, nya kläder kommer upp varje dag. Har ni några frågor så ställ gärna frågan i Blogg svar som jag har på denna blogg. Annars kan ni kommentera på den andra bloggen :)


TÄVLING VINN PRODUKTER FÅRN KMS & SCHWARZKOPF!

Det var länge sen jag startade en tävling så nu är det dags igen, och den här gången kan ni vinna små produkter från KMS och Schwarzkopf. Totalt 4 produkter, men har bara 2 schampoo produkter i bild. Dom andra två produkterna är det självklart en inpackning och en balsam :)

Reglerna är väldigt lätta och alla kan vara med,
men man har en lättare chans att vinna om man har blogg.

  • Ni som har blogg gör ett inlägg i sin blogg, och ni ska ha med bilden som finns ovanför!
    Kommentera i detta inlägg och skicka eran inlägg som ni har skrivit på bloggen till mig.
  • Ni som inte har blogg kan kommentera i kommentarfältet att ni är med.
EN VIKTIG SAK VILL JAG ATT NI SKA GÖRA OCKSÅ, NI SKA GISSA PÅ HUR MYCKET DOM 4 PRODUKTERNA KOSTAR, OCH JAG KAN GE ER EN LEDTRÅD ATT DET ÄR UNDER 100KR :)
Dom som gissar rätt lottar jag sedan ut en vinnare :)

Inte så svårt va? ;) Jag utser en vinnare nästa vecka,
LYCKA TILL!


TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD

ANSWER TO ANNY

Anny om THE ALL NIGHTER STYLING POWDER:
"Hejsan du går väll på John Bauer? Och bor någonstanns i Gbg eller iaf nära? om jag inte tagit helt fel nu... men jag undrar om det inte tar väldigt långt att åka till skolan, för alla John bauer vad jag vet, finns ej i närheten av Gbg. Vilken skola går du i? och hur länge tar det ungefär?
Tack för svar :)"

Sv: Jag bor i Göteborg, men går i Drottning Blanka i Kungsbacka. Så haha, en liten bit att åka. För det mig tar det ungefär 1 timme för att komma till skolan.
Jag vet inte vart John Bauer ligger, och tror inte att det finns i Göteborg. Jag vågar inte riktigt svara haha :)

THE ALL NIGHTER STYLING POWDER

Denna styling powder som jag vann hos Linda fick jag hem idag. Måste absolut testa den någon gång :)

Btw... Nu har jag en egen blogg cloth shop. Jag ahr sänk priset på ALLA kläder, har ni frågor så är det bara att kommentera, men inte i min blogg. Då får ni kommentera i den andra bloggen som nu heter http://annadangclothshop.blogg.se :)
KLICKA HÄR för att komma till bloggen. Jag kommer att lägga upp nya kläder varje dag så det är bara att klicka in till den bloggen :)


REPAIR RESCUE CREME SCHAMPOO

Snart anordnar jag en tävling där ni kan vinna små produkter från schwarzkorpf och KMS ↓ här nere ser ni en av produkter som ni kommer att få med. Kommer bland annat att finnas litte Schampoo, hårinpackning och balsam :)
Är det någon som är intresserad av vinna dessa produkterna eller? ;)

Fick hem mina paketer precis, nu ska jag springa till posten och leverera Tsukii's kläder och så har jag ett paket som jag måste hämta ut till mig själv också.
Snökaos ute, såå kallllt! Frös hela jävla natten för att min fönster är sönder så kunde inte stänga den hårt :(

I WAS AT THE TOP AND I WAS LIKE I AM AT BASEMENT


22 NOVEMBER 2010

Åh har ju inte bloggat så några dagar! Men nu ska jag iallafall försöka att blogga så mycket jag kan ändå om skolan tar all tid.
Men idag har jag iallafall varit i skolan, efter skolan så träffade jag min käre Nina. Det blev en liten del shopping hihi. Köpte bland annat en läppstift, en tröja till min baby och en till citron :)
Det var 40% på hela Isadora sortiment i Cubus, så jag köpte entt läppstift som jag alltid velat ha men inte orkat köpa haha :D Tur att jag hitta den idag :D

Bilder med min nya Canon EOS 1000D ♥


I LOVE MY CANON ♥


Tack mamma...♥

 


DOES IT HAVE THE BEAUTY OF LOVE

GRATTIS LILLEBROR WILLIAM SOM HAR KOMMIT TILL VÄRLDEN
18 NOVEMBER 2010 ♥


Nu har man två syskon som fyller år samma dag!

MY HEART WON'T TRY TO HIDE ANYMORE AND WON'T BE AFRIAD OF THE OUTCOME

En läsare bad mig att lägga upp vad min statistik låg ungefär på. Inte alls mycket, önskar att jag hade mer!

Idag så har jag haft 39 unika besökare, ändå om jag inte har släng in ett enda inlägg.
Min kille kom till mig igår så har inte alls hunnit att blogga eller sitta vid datan. Och igår så skrev jag att jag var i stan med mamsen och syster, mamm köpte massor av kläder till henne själv. Och av henne fick jag min tidigia födelsedags present, en Canon EOS 1000D som jag hade önskat mig. Men jag var iallafall snäll och bjöd mamma och syster på Jensens ^.^


19 NOVEMBER 2010

Trött! Jag har typ inte orkat göra någonting idag. Mådde så illa igår kväll och kändes imorse som om jag ville spy, kunde inte ens äta min lunch.
Nu ska jag iallafall med morsan och syster till Jensen och käka sedan ska vi leta efter min nya system hihi.

Chineliing!

MY WISH LIST FOR THIS BIRTHDAY

Här är min önskelista som jag har lagt upp i tur och ordning.
Imorn åker jag och älskade mimi in till stan och ska köpa min nya och egna systemkamera, min tidiga födelsedag då hihi. Vad jag önskar näst är pengar såklart, så att jag kan köpa vad jag vill! Och Sedan kommer kilklackarna från raglady hihi. Jag kanske inte alls har lagt upp allt i tur och ordning.. Humm.. ångra mig att jag vill ha uggs. Jag vill inte alls har dom. Har redan köpt ett par boots nyligen ju..

Så next blir nog smink från make up store, sen smink fårn body shop. Det är veckor kvar tills jag fyller år men vet inte varför jag redan lägger upp det nu. Wieerdoo.. men iallafall.. jag blir glad för allt jag får hihi.
Men vill heeeeeeeeelst ha skorna och sminket hihih ^.^


NI SOM VILL BETSÄLLA KLÄDER, LÄS HÄR!

Från och med idag kommer jag inte mer lägga upp kläder på denna blogg. Kommer att lägga upp kläderna på en annan blogg som jag kommer att nämna senare. Ska fixa bloggen och designen och sedan lägga upp alla kläder och priser.
Men dom kläder som jag har nu kan ni fortfarande beställa. Men ina nya kläder rkommer förens nästa vecka ^.^


HOW CAME YOU CAPTIVATE MY HEART SO EASY, YET I CAN'T FIND A WAY TO GRAB YOUR ATTENTION?

Ny färgat och det känns skönt! Hade egen hårvård i skolan idag så jag passade på att färga hela håret. Jag hade ju en sån ful utväxt som jag velat få bort för länge sen.
Jag tar bild och lägger upp det senare när jag kommer hem. Men det är iallafall lite lila rött nyasner i håret, inomhus så ser det fortfarande mörkt ut. Så himla nöjd är jag! :)
Slutar kl 16 idag och sedan ska jag träffa min söta ching chong Nina och sen drar vi till gymmet.
Snart har vi lektion igen och åh vad jag är trött! Har inte lust att stanna kvar i skolan vill bara hem och sova sova sova! Jag har varit seg hela veckan och orkat inte göra någonting. Men snart är det helg och då träffar jag min baby. Vad ska vi hitta på ihelg? Ska nog gå och kolla ifall det finns bio biljetter till Saw eller Harry Potter.




THE ALL NIGHTER STYLING POWDER

"The ALL NIGHTER Styling Powder™ är ett naturligt hårpuder - fritt från talk, aluminium, silica och parabener - som kan användas som både torrschampo och stylingpuder. Det hjälper till att fräscha upp, absorbera överskottsolja, bygga volym och ge en underbar fräsch känsla."


Denna styling powder vann jag idag hos Linda, jag har ju vunnit massor dessa dagarna ju. Men jag har bara tur hihi ^^ Undrar vad jag mer kommer att vinna?
Men bevaka Linda's blogg, för hon lägger upp tävlingar hela hela hela tiden. Och så ger hon massa sminktipser också. Ni kanske också vinner något. På hennes tävlingar så kan man vinna hur lätt som helst ^.^

LET THE MUSIC TAKE YOU TO ANOTHER GALAXY

Åh, stannade hemma från skolan idag för att det hände några saker igår kväll. Sov ialllfall kl 7 på morgonen och vaknade vid 14.30 tiden. Är väldigt trött idag, men idag ska jag iallfall sova tidigt idag så att jag orkar åka till skolan imorn.
Idag så hämtade jag ut mitt paket som skickades ifrån Kan Dee, dom två reproduktionerna som jag hade vunnit. Och gissa om jag blev super nöjd med dom, dom var sjukt fina! Ska iallafall köpa ramar till dom så att jag kan börja hänga upp dom. Nu väntar jag bara tills jag får hem mina smycken som jag har vunnit från Kenza&Tyra show ^.^
Har bestämmt med mamma att under veckan eller nästa vecka ska vi gå och köpa systemkamera. Eller jag ska gå och köpa själv för att hon är så upptagen. Det blir min tidiga födelsedags present! :)

Funderar på att beställa hem denna fina västen, tycker ni att jag borde göra det? Mysigt att ha den nu till vintern och när jag åker till indien hihi :)


Fick se nu att bilderna inte ens är samma färg O.o
Men det är iallafall bilden till vänster som jag tänkte beställa hem ^^


ANSWER TO ANNY




Sv:
Haha, det är kläder som jag säljer. Och om du har läst mina inlägg så har jag skrivit lite om det :)
Och är det något emr du vill fråga så kan du fråga i Bloggsvar hihi ^^

ONE MORE STEP AND EVERYTHING IS OVER

Ufhhh.. är trött! Har suttit i timmar och lagt upp kläder på bloggen. Jag har massor av kläder, försöker att sälja så billigt som möjligt så att jag kan få slut på dom och så kommer det in fler kläder! ^.^
Ni ser ju att jag har sänkt priser på många av kläderna 40-100kr. Jag har massor av kläder som jag ska lägga upp imorn. Är det något speciellt ni vill ha? Säg bara till så kan jag leta upp dom åt er.
Någon som är intresserad av hattar?! Hör jag ett JA så kommer jag nog börja beställa hem hattar också ^.^

Sitter just nu och kollar fortfarande på kläder. Fick mitt paket som jag hade beställt hem för någon dag sen, min fina klänning som jag ska ha med mig till Indien :) längtar redan tills vi åker! Satt och pratade med mmamma innan och då berättade hon lite hur det var där. Och jag vill dit nu nu nu, vill köpa massor av smycken! Kommer köpa hem jättemycket och sedan lägga upp på bloggen och sälja eller göra tävlingar utav dom ^^


Lyssnar just nu på denna taiwanesiska låten, ändå om jag inte fattar så är den bra.
Eng sub, texten är så bra!

Hihi, jag har ju kollat på så mycket taiwanesiska serier och filmer så att jag nästan förstår det dom sänger. Då behöver jag inte läsa texten, jag förstår lite utav det utantill ^.^ tycker att mandarin är ett så fint språk!


I HAD SAY BEFORE THAT I ALWAYS GET WHAT I WANT TO GET

Jag har verkligen haft tur dessa dagarna. Jag vann precis en lyxig goodiebag från Kenza&Tyra show i samarbete med Glitter värde ca. 1000kr. Haha, är lite små glad :D Och för några dagar sen vann jag 2 reproduktiner av Kan Dee.
Klicka på bilderna om ni vill se vad jag vunnit!


Jag kanske gör en tävling av några av dessa smycken. För jag vet att armbanden kommer att vara för stora, den rosa kommer att vara för stor men inte nitarmbandet. Och halsbandet kanske jag också gör en tävling av. Alltså endast 1 person som vinner. Och i goodiebagen tror jag inte att jag bara kommer att lägga in smycken, kommer nog att lägga in lite små produkter från KMS och Schwarzkopf. Vem vill bli den lycklige vinnaren?
Vill ni att jag ska göra en sån här tävling? :)


A RAINING DAY WITH A LOT OF LOVE

Sitter just nu i skolan, åt lunch precis. Ska ha frisör prov om en liten stund och då ska jag klippa nina :)
Btww.. vissa mina kläder kommer jag att sänka priset på snart för jag ttcjer lite själv att dom är lite för dyra. Så jag ska nog börja sänka priset på dom idag eller imorn :) Jag ska göra en egen facebook sida som ni kan gå in och kolla på. Jag kommer att lägga upp fler kläder kläder där än vad jag lägger in i bloggen. Men jag kommer att fortsätta att sälja kläder på bloggen också :)
Det kommer bland annat att komma in mer klänningar, linnen, tunikor, kill kläder, par kläder for lovers osv.

Spårvagnarna är helt stopp inne i Göteborg. Kunde inte ta mig till skolan så jag kom försent! Och när jag gick på bussen så gick den sönder. Så vi fick vänt apå en extra buss. Vilken morgon va? -.-

EVERY PERSON, IS WAITING FOR SOMEONE

Ni ser att jag har lagt upp många nya kläder! Så passa på, för att dom tar slut så snabbt.
Nu får det bli en break, mer kläder kommer nog inte upp på ett tag. Har fler kläder men orkar bara inte ladda upp allt haha. Så om det är något speciellt ni letar efter så kan ni fråga i Bloggsvaren eller kommentera här nedan! ^.^

Just nu så sitter jag och kollar på en liten videoinlägg hos HiLen där hon visar hur man sminkar en av hennes bruna sminkningar som jag tycker är väldigt fint. Älskar Hilen och hennes sminkningar och hon är fin ska jag erkänna!



Här är hennes ögonsminkningar och fyfan vad jag älskar dom!
Älskar bruna ögonsminknigar och smokey eyes♥ ni kan ju se det på min design hihi

Här är videoklipper, ni borde verkligen kolla! För hon visar steg för steg hur man sminkar det. Bra va? :)
Till detta video så har hon använt H&M's bruna ögonskuggor och det kostar typ 59kr inne på H&M. Jag ska absolut köpa hem den!



Ska nog till sängs snart. Ska tillbringa hela dagen imorn på salongen. Jag tycker att torsdagarna är dom bästa dagarna i hela veckan. Förutom helgerna då.. Men det är då man får vara på salongen och inte behöver vara i skolan! Åh fyfan vad jag hatar skolan.

 

 


2 VALFRIA REPRODUKTIONER FRÅN KAN DEE SHOP

Wihii! Är så glad, har vunnit 2 valfria reproduktioner från KAN DEE. Äntligen så hittar jag något fint till mitt rum :) snällt av henne att välja ut mig och 2 till som vinnare utav 700 tävlare.
Men jag har iallafall valt ut 2 st som jag skulle vilja ha till mitt rum.

Dessa två valde jag, visst är dom fina? :) Är super glad!


"LET TIME DECIDE" THE SPEED IS NOT EVERYTHING. IT IS YOU WHO DECIDE WHAT YOU WANT

Sitter just nu i skolan och tar emot beställningar. Stressigt! Fick flera beställningar när jag hade lagt upp inlägget på bloggen i 1 timme, fick flera beställningar på en gång. Kan ju förstå för att dom flesta kläderna är ju rätt billiga ändå! :)
Senare under dagen kommer jag att lägga upp fler Party Dresses och Autumn and Winter Cloths. Är det någon som vill ha kläder i större storlekar då menar jag i Medium och Large kan jag också fixa det också. Om ni i storlek M och L vill ha klänningar i i era storlekar så är det bara att säga till så lägger jag upp bilder direkt!



I CAN ALWAYS GET WHAT I WANT AND NOBODY CAN STOP ME

En dålig uppdratering jag vet! Har inte gjort något speciellt så jag har inte orkat blogga.
Det är ju värsta snöstormen i Göteborg idag. Har pecis handlat mat med mamma, trodde att jag skulle flyga bort när jag var där ute. Vill aldrig gå ut mer, och uff vad jag hatar sveriges väder! Men tur att jag åker till Indien om exakt 1 månad. Ska köpa några klänningar som jag kan ha på mig där borsta för mamma sa att det var jättevarmt, bort bort från sverige!


Har beställt dena fina sommarklänningen som jag ska ha på mig under India resan :)

Jag ska nog lägga upp nya kläder som ni kan beställa. Om ni har något ni vill kolla på så är det bara att säga till så kan jag lägga upp bilder på bloggen så att ni kan kolla på.
Finns allt inom sommarkläder, vinter/höst, bal eller bröllopsklänningar, skor &väskor ^.^

Just nu så tjänar jag pengar på min blogg,
dom skickar automatiskt 300kr till ditt konto när du har tjänat in 300kr. Och det är hur lätt som helst att tjäna pengar, gör som jag. Skicka runt länken till dina kompisar så att dom kan klicka på. Så får du pengar för varje klick ^^
KLICKA HÄR och bli medlem så får ni 50kr när ni registrerar er.

 

 

 




TAKE ME BACK TO THE REALITY WHEN IT WAS JUST ME AND YOU DANCING AT THE DANCE FLOOR


SAY BOM BOM CHA AND PARTY ALL NIGHT LONG

En trött och seg söndag! Helgen har varit kaos..
I fredags gick jag på Sofias 18års middag (bilder kommer upp senare under veckan). Och då berättar jag mer om vad som hände under festen.
I lördags så var med Amys 20års middag och sedan under kvällen blev det utgång i VALAND, det var kul men jag blev trött så snabbt! Var ju med killen hela dagen i Volvia fotbollshus (?) och kollade när han spelade match, och dom kom på andra plats. GRATIS VIP-BILLJETT blev det då under kvällen :)
Mer bilder kommer upp, för nu är jag alldeles för trött. Kom hem vid 5 tiden på morgonen imorse och vaknade vid 14 tiden. Åhh trött!


Bild på mig och baby under systers 20 årsmiddag, på kvällen blev det utgång i Valand 6/11.

 


MAKE UP IS THE ONE WHO MAKE YOU SMILE AND HAPPY EVERYDAY

TÄVLING HOS SMÅSTADSPRINSESSAN!


Just nu så har ni chansen att vinna denna pina paletten ovanför hos Småstadsprinsessan.
Det enda ni behöver göra är att lägga upp tävlingen på eran blogg och sedan kommentera att ni är med i tävlingen.
Och självklart så är jag själv med i den, älskar paletter och behöver verkligen en! Men att allt ska vara så dyrt :(
Nu håller vi tummarna och hoppas att jag eller ni vinner! ^.^
KLICKA HÄR för att kommentera att ni är med i tävlingen.


PLEASE STOP FROM NOW ON

Nu tar jag lite blogg paus under lovet! :) ciaao

WE ARE NOT LIKE NORMAL FRIENDS WE ARE LA FAMILIA











Här är några snabba bilder på Currys födelsedags fest, 30/10 - 10 ♥
En rolig dag, och självklart minnen. Det var så länge sen vi hade kul tillsammans, lärde känna nya vänner vad som är toppen :) Det fanns mer bilder, men orkar inte ladda upp alla bilder haha ^.^

Vilket oväder det är idag! Regnar sjukt mycket, och min internet segar hur mycket som helt! Det tog 1 timme för mig att ladda upp dessa bilder.
Nej men.. tror inte att jag kommer att göra något speciellt idag. Om inte att jag sitter och kollar på film, hoppas att ni har en bra och rening dag! ♥

 


ALL I WANT TO SAY IS THAT I WANTED YOU AND NOW I CAN SAY THAT YOU ARE MINE

Helgen och dagens inköp:


Skinnbyxor, Yosshi 50:-
Så billiga! Det är utförsäljning i butiken för att den ska stängas så jag hittade dessa när jag och Bong kikade in i affären. Har velat ha skinnbyxor länge, och äntligen har jag hittat ett par som jag gillar! Köpte även lite toffsar, men finns inte på bild.


Köpte även mina nya mediciner idag, 1360kr kostade dom. KILL ME!

TRY AND TAKE CHANCES AND RISKS

Åhh vad jag älskar smink från make up store! Jag har provat foundationen och läppstiften, och jag älskar dom som i helvete. I want you so baaaaaaaad! Och jag måste ha foundationen först och främst. Jag fyller år snart, någon som kan ge mig dom till födelsedags present?! hihihi ^.^
Vill även ha ögonskuggorna, speciellt brownie, muffin & vanilla. Och vill ni veta varför jag gillar dom så mycket? För att jag älskade Tsukii's sminkning (kolla här) så mycket och hon använde brownie & muffin.




Nej men dessa sakerna ligger iallafall på mig önskelista, speciellt foundationen vanilla, läppstiften aloha, ögonskuggorna brownie, muffin och vanilla.
Men jag rekommenderar smink från make up store, dom är så himla bra och täcker alla finnar! Ska nog ta med mamma eller baby på en shopping runda snart så att jag kan få köpa mina älskade smink hihi ^.^ ska nog börja använda smink från MUS nu och mycket MINERAL SMINK.

 


 

Jag fick ju massa foundation prover från MUS, Body Shop & Clinique. Har provat båda, och tyckte mest om MUS foundation. Fick även hem en liten goodiebag från goodiebag.nu, ansikskräm och och prover på Gliss Schampoot.

 


A WEEK FULL OF SURPRISES BUT WE JUST CALL IT FALL BREAK

I hate to wake up on mondays.. men nu så har vi äntligen höstlov! Får sova extra på morgonen. Sitter just nu och äter toast och te, vaknade för en liten stund sen. Helgen har varit kaos, fest hos Curry och vi kom hem väldigt sent. Så har inte orkat blogga under helgen. Bilder på festen kommer upp senare när jag har fått dom.

Men finns en bild på min ögonsminkning som Bong gjorde på mig, blev riktigt nöjd. Men haha! Mina ögonbryn såg så äckliga ut på bilden för hade inte fyllt i dom.


Smokey eyes