fucking kaxiga horunge !

ursäktar att jag svär men... fan vad skitungar har blivit kaxiga!
men lilla tjejen, fatta att du är liten och att du inte ska gå runt och snacka skit. Tror du att du umgås med äldre personer så betyder det inte att du inte ska respektera folk.
Hur gammal är du? 13? Din lilla jävla skitunge! Sitt hemma och plugga istället att vara så jävla kaxig, har din mamma inte lärt dig eller? Elle hon kanske också ä en sån som dig, fucking horunge .
Jag vill inte vara taskig, men nu säger jag bara på riktigt. Du är ful lilla gumman, DU ÄR RIKTIGT FUL! Du är fulare än min mormors rövhål. När du skrattar ser det ut som om... jaa att du gråter och man ser snappast dina ögon. Du ska inte gå runt och kommentera hur andra är och hur dom ser ut. Kolla på dig själv först. DU ÄR FUL FUL FUL SÅ FUCKING FUUUUUUUUUUL!
GAASSSHH! OM JAG SER DIG KOMMER JAG ATT BOXA PÅ DIN JÄVLA FACE!

nu menar jag inte alla.. jag menar vissa. Speciellt en nykommlig tjej från vietnam, tror att hon är "cool" när hon kommer till sverige. DU kan suga min kuk!
Asså, jag hatar bråk. Men står inte bara ut när ngn kommer och snackar skit. Inte sant?
Du är så jävla lååg tjejen! Nu menar jag inte att jag kommer döda dig eller något. Men nu hoppas jag jävligt mycket att du kommer att få stryk av ngn annan eller att du blir påkörd av en buss så att du knäcker dina ben =]

HAHAHAH, men nej nu är jag taskig.. men hoppas att du går in i min blogg och läser lilla flicka =]
Jag har inte snackat med dig så många gånger. Men sen jag såg din bild för första gången hade jag redan något emot dig. Jag vet inte varför?! Då tyckte jag att jag var lite taskig och att jag skulle lägga av.
Och så pratade jag med dig igår med andra kompisar. Du snackade på som fan! Och det var typ.. första gången jag snackade med dig? Du är fortfarande mammas lilla flicka. Gå hem och lägg dig så att hon kan nanna dig. Du kanske fortfarande behöver mammamjölk? =]



puuuffhh! Nu har jag släppt ut allt.. =] 

borås / hos vinh

Nu gör jag er lite besviken, fick veta att dom bara tog 1 bild på festen. Ingen orkade ta typ .. hahahah
Men här kommer det lite mer bilder :D

en sovande Mark på bussen till borås :)

 

hahahahah fan vad jag gillar denna bilden. Tong gick och la sig tidigast, så kommer Ninh in hel deckad.

Nästa dag när han får se bilden säger han " vaa?! vem tog bilden? Jag ville bara hjälpa honom att ta på sig täcke sen skulle jag ligga och vila lite bara :$" OHH SUUUUREEE!

så här kan man se ut när man är lite lullig, men mark och carola tog med mig på en promenad. Låg och sov lite =]

 

efter festen....

alla värsta döda dagen efter =[

jag orkar inte att blogga mer om den dagen hahaha! jag är hungrig, ska hitta ngt att äta. ♥


boorrååsshh :)

Då så.. här kommer bilderna från borås. =]
Först så skulle jag och Carola till tempel för att det va ngn tempel sak, och efter det så skulle vi träffa Mark. Han skulle till stan och köpa blommor men han visste inte vad han skulle köpa så han tvinga Carola gå med honom. Så jag fick dra till tempel själv. Efter det så åkte jag och Duc till stationen för att träffa dom vi sprang som helvete för vi trodde att vi skulle missa bussen. Så ser man Mark och Carola gå väärsta luugnt.. -.- men iallafall.. vi kom iallafall fram till borås. =]
Juste ja.. glömde berätta att vi åkte dit för att Carro & Carolas mamma fyllde år, så grattis till henne. Jag och mark delade present, och hon blev glad iallafall. :D

folket sitter och äter, vi år quan och det var tvärgott.

Mark är fan efter, han bah vad är detta? Jag bah: är du en vietnames eller? Har du aldrig ätit hella förrut?

så jag visade honom hur han skulle göra och den blev smal och lååååååång det gillar han ;)

efter det så sjöng vi karaoke med allaaa, vuxnorna var kaooos dom va typ fulla, sjööng o allt! Carros familj är bara föör sköön :) Älskar hennes mamma hahahaha!

Hahaha, fan vad jag diggar första bilden på mark,lillen och carro. Äkta sööt familj, mamma,pappa&barn =]

Hahahahahah kolla på lillens face, CARRO DU SKRÄMMER HENNE!

HAHAHAHAHAH SÅÅ JÄVLA SÖÖÖTA! Det är inte ofta Mark låter andra ta foto på honom =]

Jaaa.. grannarna klagar. Dom slänge in ett papper genom brevlådan och det stog " NU ÄR KLOCKAN EFTER 22.00 OCH NI BOR I ETT HYRESHUS, SÅ KAN NI VARA VÄNLIGA ATT SÄNKA!! JAG BOR TVÅ VÅNNINGAR UNDER & HÖR DÅ KANSKE NI FATTAR HUR JÄVLA HÖGT NI SPELAR? JAG SKA UPP & JOBBA IMORGON BITTI, & OM NI INTE ACCEPTERAR DET FÅR JAG VÄL KONTAKTA HYRESVÅRDEN! S.K "

AHAHAHAHHAHAHA så jävla fuult! Fan vad jag diggar den kvinnan, ;)

Carro vi är bara fööööööör bäst, lööv you gumms ♥

 

Carros mamma blev glad, och hoppas att hon hade kul :)

efter detta så stack vi på en fest hos Vinh. Och det blev kaaoos, alla decka och vi drack mke mke :)

Jävla Carro och anton decka först, eller ska man säga Thach och Camilla? :D

 

Men nu måste jag skila till jobbet.. ni får nöja er med dessa bilderna först. ni får se mer bilder sen på festen hos vinh och så får ni se några video också! :) haha.

Hej dåååååå! ♥

 

 

 



Akon ft. Boa

Hittade en video som Boa sjunger låten Beautiful tillsammans med Akon. Hon är fan feeeeet den tjejen, kommer ihåg när jag va typ 10 år eller ngt så fick jag låna en skriva av Sara som bara fanns Boa låtar. Jag var typ hennes fan, lyssnade hennes låtar varje dag. =] hon börjar bli bättre och bättre varje dag som går.
På denna videon va hon fin, eller hon dansar bra också :D Nu är Boa min förbild i dans hahahah ska bli som henne. (om 20 år)

 

jag diggar denna låten också :D gillar hennes stil, och saknar mina rastaflätoor! :(

 


BORÅÅÅS ♥

sitter hos carro i borås nu, ska bara blogga lite snabbt. =]
Jag är skiiiitmäääättt! Vi käkde precis, carros mamma fyller år idag så GRATTIS TILL HENNE! ♥
och snart blir det feest hos Vinh eller vad han nu heter, det kommer att bli kul hoppas jag :D Ska nog inte dricka så mycket.. maybe hahahah! Men det är tråkigt nu, jag sitter och chattar o bloggar medns dom andra sitter och sjunger karaoke. HAHAHAHHA carros familj är så sköön! skitroliga är dom. Men nu ska jag ut och sitt med de lite , DOM SJUNGER MIN LÅÅÅT CHO NGUOI-NHU QUYNH hahahahahah! :D
ha det så roligt där hemma, =)♥

I wanna love you but ..



Baby can you listen to what I say.
Not tryna be rude cause I dont wanna hurt ya
Time to make a change.
By something that I think is missing
And either way this goes,
I wanna let you know that you gon always be my baby

I'm telling you so
So if love dies tonight
It'll be alright , dont you cry.
But if you wanna work it out
Baby girl i'm still down
Something don't feel right , cause right now it feels like..

Romeo & Juliet
I wanna love you but I
just cant seem to do it yet.

When everybody's saying no.
Your heart is saying go.
It aint the same.
Keep tryna turn back the page, but it still feels like...
Romeo & Juliet.
I wanna love you but I
just cant seem to do it yet.

Girl I don't want us to fall
That's not the story at all
I care too much to let our ending be the Romeo & Juliet love.

seg uppdratering .

Sitter i datasalen nu, trött! Börjar om typ 2 timmar eller något, då har vi Naturvetenskap och gilla vad vi ska göra? Vi ska fan till skogen och ta en promenad med klassen. Ska nämnligen kolla på den "fiiina" naturen, det är klibbigt ute nu för att det har nyss regnat. Jag vill heeeem!
Praktik imorn också, ska fan aldrig komma dit mer för att hon hade fuckat mitt hår! Och jag har färgat om det också, hon skulle säkert dampa ifall hon såg mig nu. Jag såg henne inne i Göteborg igår, och så kutade jag som fan så att hon inte skulle se mig. Men hon såg mig, och hälsade. Jag bah: har något att göra, hej då! Så sprang jag. HAHAHAHHA =D Men jag tror inte att hon märkte något som tur var.

I måndags hade vi en låånh håltimma så vi fick lov av läraren att ha frisörsalongen för oss själv. Hanna klippte Sofias hår medans Jennifer tvätta mitt hår och så. Ibland kan det vara så soft att gå på frisörlinjen, men det kan vara jobbigt också.







fattar inte att sofia inte tröttnar med sin kamerna. Hon har med den varje varje varje dag och tar foto vad hon än gör. Hahahaha, eller är det bara för att du har börjar blogga? ;)


finally, my hair is back!

Jag va hos van anh idag, hon färgade mitt missfärgade hår. Det blev som förr, typ lite mörkare brunt. Men skitsamma, hellre detta än det andra håret. Skitfult hahaha. Men det blev okey. =] behöver inte oroa mig länge. :D

 

hahahaha, är jag sveriges omodernaste vietnames? :D

hittade inte paren till dessa så tog på mig dom =D


tandkräm

fick lite tips av tojjy igår kväll. Att lägga tandkräm på naglarna gör så att dom blir vita. Jag provade att ha dom under natten, dom blev faktiskt lite vita. Men om man fortsätter många gånger till så blir dom vita faktiskt. ^^
Ni ska ta det under och över nageln och lägga det ungefär 3-5 min, men jag la det över natten. Ni borde kanske också testa det efter ni t.ex. har skalat en apelsin och sådant =]


bullshit

läste tojjys blogg innan, såg att en inlägg hon hade skrivit om "fuckiboi". Helt sjukt är det, jävla rasist är han jag sväär. Jag besökte honom och läste kommentarerna han hade fått, satt och garvade sönder mig.
Den killen borde fan bort, jävla rasist. Hoppas att han blir påkörd av en bil eller ngt. Neej jag skojjar.. det var lite taskigt hahah! Men vadå? Han skämms inte att skriva sånt på hans blogg, Han borde inte blogga ens.
och här kan ni se vad andra har kommenterar

såhär skrev han om en asiat:

jag tycker inte att tjejen är så ful, och hon sjunger ju faktiskt bra. Han borde bara skämmas och stoppa sitt huvve i toaletten. Hur skulle ni känna er ifall det va ngn som sa så om er?! O.O

 

 

men gud vad jag hatar skitsnack och allt. Mest att vänner snackar skit bakom ryggen på en det är det första. Det andra är att kommentera skit i andras blogg. PPL, WTF ARE YOU RESTLESS?!?! Ibland tycker jag bara att det finns fööörmkt tröga pers. Spela inte "tuff" inför ngn annan och ställ upp för det ni har gjort era fuckface. Vad hjälper det att berätta till andra att folk är si och så? INGENTING! Någon vacker dag kommer ni bara att ångra er och tofflar efter en och säger förlåt. Folket blir bara trögare och trögare för varje dag (vissa) . Gå och lägg er ffs, skaffa er ett liv och låt andra vara!


gummy bear fans

ohh, trött! sov kl 4 eller 5 igår, trött som helvete.
jävla carro tog bild på mig när jag sov. -.- och sån cepe hand också.

 

vi vaknade runt..13 tiden typ..vi städa lite laga mat och skit. Det blev spagetti och köttfärssås.

Precis när vi skulle äta så kom duc. -.- men ändå.. lite kul att få sällskap eller? :D

men det var iallafall goott. Alla hjälptes åt och duc fick diska :D fick lite ont i magen men ändå.. skitsamma! Mat att äta räcker :D TÄNK PÅ BARNEN I AFRIKA!

sen så stack carro o carola hem. Tänke bah: fan nu är jag ensam hemma yes yes! Ska sitta o softa lite. Så ringde carro mig. Hon bah: JAG HAR GLÖMT MIN PLÅNBOK I DIN VÄSKA! ÅK TILL STAN OCH GE MIG DEN!!!

värsta skrek i öronen på mig. Men ahh, var snäll och åkte till stan iallafall. =] Vi käkade MC och sen så stack vi till centralsstationen. Såg att det fanns en om 1 timme. Så vi satt o väntade. värsta trötta o allt också.

vi är värsta rastlösa, satt o sjöng o allt.

"halelulija chaance!"

"Oh I’m a gummy bear.
Yes I’m a gummy bear.
Oh I’m a yummy tummy funny lucky gummy bear."

Carro helt inne i den låten -.-

bla bla bla. Folket trodde säkert att vi va tröga eller ngt hahaha!

 

Men nu sitter jag iallafall hemma och chattar med bby, 1 månad snart om några timmar. Fan va snabbt tiden går, känns som det va igår vi va tsm 1 vecka. Och hoppas att det blir mer och inte bara 1 månad :D ♥

 

 

 

 


liseberg/TG

Igår va jag på liseberg med Carro,Mark,Carola,Cindy & Ninh. Vi va typ där runt 15.30 tiden, gick runt lite och så. Carola,Cindy&Ninh köpte biljetter så att dom skulle åka, men inte jag,carro & mark. Istället gick vi runt och roade oss i spelhuset osv. Vädret var fiint =] Och ursäktar, ni kommer se bilder på mitt hår, helt KATASTROF. Ska åka till borås på fredag så ska carro färga mig.

jag och carro spela sån dinosauriespel som man skulle stoppa 10kr var. Men vi såg typ inte och stoppade bara 10kr, så ahh.. det gick inte att spela hahaha och vi tappade 10kr. Men det var tur eftersom ja har dålig syn ändå o skulle förlora!


Andra bilden försöker ja vinna en nalle men ja lyckades inte eftersom jag är så jävla kass i basket och får IG i idrott.

hahahah, aoowie! Första bilden vi fick på mark när han skratta och att han inte täcker för ansiktet. =D


Hahaha, mark brukar spel CS och carro sa att han skulle visa sina CS skills. Jag provade också 1 gång, men typ..gevären elelr vad den nu heter var så jävla tung så jag inte fick upp de typ. Visste inte ens hur man skulle ladda den -.- Men det var kul, fick veta hur man skulle skjuta o så hahaha! Solly jag är efter xD
Efter det gick vi till spökhuset. Det var jag som ropa på dom och jag sa ifall vi går så ska jag stå först (leker cool).
Men när vi väl kom fram jag blev skiträdd och fick stå 3:a. Carro som skulle stå sist fick stå först.

Shoo Carro här..

fyfaan. anna e K A O S..!. hon sa till oss att dra med på Ghasten sen hon gick 3:a i ledet.. Fuck jag fick offra mej för hennes skull.. visst e jag snäll (A) tiiihii.

aa Ialf.. Mark gick efter Carro o krama henne som en liten råtta fan.. alla höll i Carro's Skjorta som hundar fan.. Jag ramla och tappa min sko medans carro tappa sin nalle som hon fick utav Mark ( 2 kr ). Jag tror inte att ngn kollade upp äns .. haha väärsta slöseri med pengar fan.. 4 pers för 200 kr.. O.o"... men ändåå de va kul =P.. Fyfan jag o Carro trodde Mark va en GENTLEMAN... Men nej nej... De visade sej att han va en liten råtta Tahaha,,, =P...Undra hur de skulle vatt om Ninh hängde med HAHAHAHa.. skulle garvat sönder.. när vi väl hade kommit ut ur skiten va jag as töörstig o svettades som en Gris fan. Carro hade 6 kronor i handen typ... Mark gav henne massa mynt.. hon trodde de blev väärsta mkt pengar, de stod i kö medasn jag o mark satt o vila oss.. när carro va klar såg man ingen dricka.. wtf ?... väntat fan i 5 min typ o ingen dricka .. hon höll i 17 kr o en liten dricka kosta18.. jäävla rööv... fattades 1 kr.. " FATTIIGA "


Sedan stack vi då o kolla runt. vi väntade på Carola & Ninh.. de skulle åka klart balder elr ngt. Carro spelade kasta fisk spelet elr va de heter och de gick inte bra.. HAHAHA 6 fiskar O.o"... aiight. vi gick runt o kolla på små saker i souvenir butikerna ( stavning? )... ville köpa saker men ingen ha pengar AHAHAHAH fattar inte vf vi sticker till Liseberg när man inte ha pengar.. fuck de fan.. går o underhåller oss själva xD.. Carrro o jag testade Jätte fina COWBOY HATT..viisst passade vi i dem =)... synd att ingen kunde köpa dom xD haha,,
( Jag ser tjock ut på bilden till hööger 8-) ) // Carro


haha Kolla anna.. =o.. Hon e väärsta Dau Kho för att Jimmy inte e häär.. =P.. synd om henne..men de gör inget ahhaa hon fick Låna Mark så länge =P... / Carro

Ps.. de ser ut som om Mark kysser Carro's Hand elr ngt O.o".. o jag smygtittar (A)
vi skulle gå till kaninhuset, hittde inte ens vägen dit, vi var tvugna att frååga gubbarna som jobbade där..jag o Carro gick med klackskor.. fatta va trötta vi blev sen fan.




Jag o cindy delade på en skön fotölj o carro fota oss.. vi e cepe glada och vi satt vädligt bekvämt =)..


sedan så stack vi till carros mammas kompis restaurang, thairestaurang kaka. Vi käkade där en liten stund sedan så stack vi till chi Thuy och käkade lau?


vi har typ här 2-3 timmar så stack alla hem. Killarna skulle till disco och vi tjejerna åka hem.


hahaha lilla truong ligger o dräglar på min axel hahahahah skabb!


Vill ni veta en hemlighet? =] Jag har skaffat mig en ny kompis, MY NEW BFF!
Vi såg henne på spårvagnen, hon såg helt ensam och intryckt i ett hörn. Jag tyckte synd om henne och frågade ifall hon ville följa med mig hem. Men den luffaren är fan från första klass, hon har fan ADDIDAS TRÖJA också hahahah. Men ahh, hon hetterr Cam-ellen.

M to the C guess who? =D

hahaha men men, det har varit en kul och trevlig dag :D





filmfreak.com

har varit så inne i filmer nu för tiden. Har kollat på Miss no good, 14 episoder =] sjukt rolig är den, ni borde kolla på den. Det är med eng sub också, så lättare att förstå ^^
har suttit och nördat mig i meteor garden. 27 episoder på 2 dagar, hahaha känner mig stolt :D
filmen så jävla bra, och killarna är sååååååååå snygga! DÖÖÖÖÖÖÖÖÖR
ayoo, men ska fortsätta och nörda mig i meteor garden 2 :D men dessa är 31 episoder, ska se hur många dagar det tar för mig att kolla :D
ska sova snart, cpe trött, men är så inne i filmerna. =] jag svär, är en sån film freak kan kolla hur mycket som helst. Har snart kollat klart på alla filmer i mysoju.com . xP
men tack och hej! Godnatt ♥

 


Hackad av Natta !

WOAAH, Nathalie Nguyen hääääär !!!! :D
HÖHÖ skojja bara anna :D  TEEEEESTNING !! elr något sånt xD  iaf HAde bäst !

fucked up .

asså aboow.. mitt hår är helt fucked up! färgade håret idag, skulle ha röttbrunt och frisören såg typ skitsäker ut. (praktisera på min fasters salong)
Men wtf, hon färgde mig. Efter 10 min så såg jag att mitt hårbotten hade typ fåttkoppar,brunt&guld färg. Jag bah wtf är detta liksom?
satt och led i 30min ungefärm håret kliade som hell. Sen när sofia tvätta ut sen så skulle hon lägga till toning. Men det hjälpte inte typ. allt blev fucked upp!
NU ÄR MITT HÅR KATASROF, JAG DÖÖÖÖÖÖR! Om jag nu färgar om håret och kommer till henne nästa vecka så kommer hon säga att jag är si o så och säger att hon färgar fult. -.- men ska fan lida i det ha på mig keps eller bara färga om min botten där det har blivit katastrof. Fan gråter när jag ens tänker på det ='[ daaamn!
Jag klarar inte av det hon gnällde om idag, jävligt taskigt. aboow, damp! -.-

like a dead fish

Carro: asså, måste ha ngn att prata med. Känner mig som en död växt, blir skrynklig snart.
Anna: jag som en död fisk som inte har tillräckligt med vatten, värsta torr. Behöver ngn somska hälla vatten på mig annars kmr jag inte att klara av det och till slut DIE!

 

Carro: HAHAHA, fin va?

Anna: Hahaha, aa. Fisk i en toalett eller? =]

Carro: TALLRIK O.O

Anna: Ahhaaaa! hehehe! :$

Carro: ritar jag så dålig eller? =[

Anna: hehe, nej då. Men men fiskar brukar vara i toalett när den dör. Och på bilden liknar det ju en toalettstol :D

Carro: och spola ner den eller?

Anna: Hahahah, ahh!

Carro: chet roi! :O

 

Och denna fula fisken ska föreställa mig på en tallrik -.-  Jag och carro kan vara lite knas ibland. love you gumman ♥

ayoo.. men jag och carro känner oss inte såå glada idag.. har kännt mig som en död fisk hela dagen, visste att något skulle hända ikväll. Varför ska det vara så trögfattat? Jag har tröttnat på allt skit ska komma på en gång, vill bort. Bort från detta och allt annat. soom sagt "dreams we once had" =]

bajs att allt ska gå så fel. Det jag gjorde va det rätt eller fel? äässch ...förvirrad och vill sova. Men kan inte =[ men hoppas att allt går bättre iallafall...

men nu ska jag plugga, ciiao! ♥

 


mina saker!

Eva är klara med mina saker, ska hämta dom ihelg när jag åker till hammarkullen ^^
finns blev dom fina? Ppl, är ni intresserad? :D det är bara att säga till! ni kan kolla i hennes blogg här
hon kan göra massor med saker =] TAAAAAACK EVVAA LYY!

så här blev mina saker

2 st peace halsband & ipod mobilsmycke :D

anna likes peace =]




ayoo, börjar digga Peace märket nu ^^ tycker det är en fin märke också, and ofc i want peace in the woorld :D
tojjy ska fixa en peace tröja och eva peace halsband till mig, snällt vaa? Jag är en riktig peace FREAK ahahahha!
Tycker bara att det är så jävla fint, och det börjar ju att bli modernt med hemmagjort pärl halsband,mobilsmycke&örhängen nu. Såg en tjej som hade typ..kartonger till örhänge jag bah whaat? Det va lite..för mycket hahaha :D Men iallafall, vissa kanske tycker att det är fint.. Men inte min smak :D

 


peasant&nerd looking for wife

här kommer 2 bilder, bild nr 1 är på Bui Manh Tuan aka akille. Snygg va? ;) Och bild 2, är han käraste tvillingbror, dom har samma kläder men... ändå hahaha
aja, men skulle göra reklam till dessa 2 killarna.
TJEJER!!, SINGEEL BOYS I HALMSTAD SÖKER FRU!
Fifan vad jag diggar bild nr 2 :D

BIG THINGS ;)

jag har fan kollat på denna videon typ... 3-4 ggr. Och skiter på mig varje gång jag ser den. Visst är den stor? ;)
me and carro like biiiiig thiings, kakaka ;)


one life one love

One life one love . ♥

denna låten så jävla många minnen hahaha :D Visst är den bra? Jag bjudääh till er också!

why can not it be one life one love for real? Hope that your and my love could be like this song =] ♥


14/9 - 09

Ayoo, igår åkte jag, carro & mark till Steph för att jag hade beställt tid så att hon skulle måla mina naglar. När vi kom dit så höll hon på med 2 andra. Skitduktig är hon, hon gör bara det för typ 70kr och man får typ välja vad man vill ha på naglarna och sånt.
Så här blev mina naglar. Medans när steph målade mina så satt mark o ruttnade och carro satt o chatta med min jimmy ♥
Höhöh, blev skitnöjd med dom , xoxo :D Om ni vill måla så är det bara att beställa tid hos mig, så kan jag prata med henne och se vilken tid som passar . maila till [email protected]

 

Och efter det så stack vi till stan och träffade carola och hennes mamma. Vi gick och fikade i Condeco, personalen där är så jävla OTREVLIGA! Dom va helt jävla dumma i huvvet, ska fan aldrig fika där mer. Och visste ni vad? Jag hade fan en fluga i min varm choklad -.- såå jävla skabbigt!

 

och idag...mår jag så jävla dåligt! Har ont i ryggen, nacken och huvvet. Blir en handi snart -.- ngn som kan komma och massera mig? :D


=) chingeliing

hahaha hej hej... =).. Carro häär.. tihi... anna sitter o fixar sina naglar =)... jag sitter här och kollar på o chatta med hennes kille.. uhm uhm... jag ha tråkigt o e lite hungrig men men ...anna e nog klart snart tror jag... de blir värsta fina.. ni ska få se bild sen =)... fan jag böörjar bli hungrig -.-"... MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT.....

le vu lan - 09

idag var det le vu lan, och också anh trungs födelsedag. Så grattis till honom på 21 årsdagen! =]
seg dag, jag försov mig! Skulle vara inne kl 11 och jag vakna halv 10 -.- kaaos!
Men hann och sminka mig o så lite iallafall =]

ursäktar mina gropa under ögonen, ser ut som ett mongo :D

jag har druckit 3 glas kaffe sua kanske därför jag inte kan sova och bloggar så sen .

Hahaah, och ser ni vilken blickCarro får av anh Hoang? HAHHAHA

2 tay 2 em :D

hade så tråkigt i tempel så vi tog en promenad i skoogeen =]

så träffade vi johan och peter på väg till tempel. Här sitter johan helt uttråkad.

sedan så roade vi oss med att ta foto :D

hahahah värsta biga smajlet :D

khoe dang khoe dang hahahaha =D search to next topmodel 2010

och vi hade tråkigt, alla gick ner till källaren. Duc,peter och johan träna på sin koreagrafi medans jag och truong spela piiano =]

sedan så gick vi in i chanh dien, och dom gjorde habiba sak vette fan hahahah :D

Mummy and bac be, dom trogna budisterna hahaha:D

wiiiee, när vi va där så typ... kasta munkarna ut pengar o skit. Jag,peter och amy fick totalt 258kr hahahha :D det va fett roligt. På bordet fanns det typ 6-7 brickor (stora) med godis,popcorn,chips,kakor&frukt. Alla skulle ta lite av varje, men nehe! Jag,peter,duc&johan tog en varsinn bricka och tog fram en varsin påse och väska och hällde in allting. Yepp yepp, hungriga vietnameser som inte har fått äta sen vietnamkriget =]

avslutar med denna bilden =] alla ser färg glada ut,så kommer carro med svart hahaha!

beklagar att jag skriver så lite, för jag är jävlig trött och ska gå o lägga mig.

Jag har filmat in en video som jag,amy och anh "dai su quay" sjunger låten Anh Co Quen em när anh dai su quay spela piano. Jag vet nt va han heter, glömde fråga kakaka :D .Men mobilen fuckar så jag lägger in den imorn.

Ska sova, dödstrött! GODNATT, juste.. det är 13/9 nu, Happy Birthday To Jin on 19th Birthday!

Men godnatt! ♥

HAPPY LE VU LAAAAAAAAAAAAAAAN EVERY1 ♥♥

 

 

 

 


anna hatar .

aww, sån jävlig dag. Varit i tempel heeela dagen!
och.. imorgon är Le Vu Lan, kommer ha fullt upp! Så många människor också, typ 200-300pers.

Men iallafall, jag vakna värsta tidigt idag för att gå in till chua. Jag och jenny hade tråkigt så vi gick en promenad och köpte lite glass och dricka ^^







hahaha, bara föörmkt syskonkärlek! :D
Men visst, ibland kan man hata dom som fan. Men ändå roligt att va med sina syskon ♥

video of bby's birthday ♥

hihihi, en video på bby's birthday när vi va i KH =]
awww, bby grät av lycka! ♥

saknar! Detta är bara minnen som alltid finns kvar, kommer aldrig glömma denna dagen och Khoa Hoc Phat Phap Au Chau ♥♥


school, hairdresser lesson

Idag hade vi kul i skolan, fick lära oss hur vi skulle bleka håret med folie. Vi delades upp i grupper för det fanns olika procent, men jag,hanna&sofia var i samma grupp och vi fick 1,9% och 4,0% :)


såhär blev min, man kunde inte se så bra på fotorna. Men ute kunde man iallafall se lite skillnad. =]

men känner mig skitduktig ändå kakaka


congrats sara traaan banan ♥

Nu säger alla ett stort grattis till sara tran som fyller 16 år idaag 10/9 ♥
datan cepar, kan inte lägga in någon bild på henne solly =[ men ni kan checka i hennes blogg ^^

lyssna låten, braaa! =P

 


skit ner dig!

Jag läste tojjys blogg som jag alltid brukar göra på kvällarna, såg att hon hon hade fått ngt skit reklam eller hur man nu ska kalla det. Jag loggade in i min och såg att jag också hade fått sånt, skitstörande säger jag direkt. -.-
Son sagt som tojjy sa, varför inte hjälpa kompisar istället för att hjälpa dig så att du får nytta av det right? :)
Det är bara skämmigt att folk skriver runt det till folk och vill att vi ska hjälpa till, folket kommer bara snacka skit om det. Ingen kommer att vilja hjälpa till, varför ens lägga ut tid på det?
gå och lägg dig människa, vet du hur mycket klockan är eller? SLÖSERI MED VÅRAN OCH DIN EGEN TID!
Gratis bio och skit, lägg ut en hundralapp. Är det så mkt eller? Var shysst och visa lite respekt själv ifall du vill att vi ska vara shyssta :)





tired .

sommaren tar fan snart slut =( Eller.. det är höst nu?

Jag hata Sveriges väder som heell! Skolan,dans& jobb, sliter arslet som en hund. Jag sover på rasterna när jag jobbar, jag har verkligen problem har lovar. Är trött dygnet runt.

När jag läser mina inlägg, märkt att jag typ bara skriver innan jag går och lägger mig :D För det ska jag göra nu, börjar 13.20 och slutar 16.00. Men ändå, bra attt sova tidigt, har fått svarta gropar under ögonen, ser ut som en häxa keke :D meen.. godnatt! ♥

jag bjudääh på denna bilden :D


Idol 2009 :)

Yes, nu börjar idol igen. Ehm, hur anmäler man folk till idol? =) Ska fan söka in i Idol åt min lilla apa Mike hahaha.



säg inte "håll nte på då<3" jag menar allvar. Om ja bara vet hur man görså ska jag fan sök in dig hahaha! Vad ska du göra? Dabba mig eller, nevööö! :O

Wonderbaby =D

Hahahah, jag svär. Jag garvar varje gång jag kollar på denna videon, lillen är så jävla sööt! Äkta wondergirls fan hahahah! Så jävla gullig är hon, så ska min dotter vara när jag blir stor hahahaha!  Mamman är säkert skitstolt :D

 

men ska skila iväg till nästa lektion, ciiaao! ♥


Carro tooday ♥

Vaknade imorse typ kl 12 för att carro smsa mig och sa att hon kommer till Gbg, så jag gick och dushade,fixa mig och allt. Juste, fick mina linser idag, och självklart hade jag på mig dom. Kunde se bra som satan :D
Men iallafall jag mötte Carro på stan typ runt 14.20 tiden, sen kollade vi lite på saker och träffade hennes kille.
Men det va kul, vi gick och käkade burgerking, köpte godis o sånt =) Och lite senare träffade vi Madde vi va typ där 30 min sen stack vi hem.

Hahahah, kolla bild nr.3, Carro är kaoos! Snömonster fifeo

 

Vi gick runt för att leta saker vi skulle ha på oss till skolfotot :) Och jag köpte dessa 2 diadem lila&vit, och Carro köpte en svart.

50kr/st i Åhlens =) Billigt va? Fina också, har aldrig haft typ rosett o såna saker i håret, får prova ngt nytt ^^

har iallfall hittat ngt som jag ska ha på håret, har alltid haft samma frisyr typ varje klassfoto. Ska bara leta vad jag ska ha för kläder bara.

snyggt ställe att ta foto va? Toalettstolen kakaka xP

men nu ska jag soova, godnatt!♥


Dailies contact lens

På morgonen så väckte mamma mig och sa ifall jag bam` 2 kg thit. så skulle hon beställa och betala för mina linser som jag ville ha. Jag hoppade upp direkt och bam thit. Vette fan vad det heter på svenska men ändå hahaha :D
Men mamma har beställt nu och jag får dom inom 2 dagar, tisdag eller något. Jag har testat dom förr och skitskönt att ha linser jag svär, nu behöver jag inte mina glasögon mer. Annars utan glasögon känner jag mig som en blind kvinna. Jag svär, om inte jag proavde charlottes linser visste jag inte att jag var så jävla blind, vänster öga 3,50 och höger 3,25 O.O MYY LOORD!
Visst är priset billigt också? Jag beställde 60 par, för typ 368kr + inkl. frakt. Så det räcker till 2 månader :D
ni kan gå in här ifall ni vill kolla eller beställa linser eller glasögon :)
men iallafall, jag lääääängtar. Ska söövaa nu, skola imorn också. Ska fan vara närvarande hela veckan, såå godnatt och sov göött ♥♥

 


tila tequila speaking vietnamese

Hahahah, jag svär. Visste inte att tila tequila kunde snacka lite vietnamesiska, "con thich an thit kho" o skit :D
men inte så dåligt av henne ellerhur? Hon umgås knappast med vietnameser o.o

 

jag svär bloggen är cp, den funkar inte ibland. Jag kan inte se mina kommentarer och sånt, kan bara se mina senaste inlägg =S


Happiness Left Shore MV

checkade in i Carros blogg. Såg dessa videon, skitsorliga =(
kan dela det med er, hahaha jag lovar ifall jag skulle vara ledsen nu och kollat på dessa så skulle jag sitta och storgråta nu.
Men visst blev jag lite tårögd, har lätt att börja gråta, kaka =P

Part 1

 

Part 2


stenungsund with sofia :)

tillbringade typ halva dagen med Sofia idag, vi träffades på morgonen runt 10 tiden och gick till Espresso House och åt frukost. Sen så åkte vi till Stenungsund och va i min fasters salong.

mer bilder kommer för dom finns i Sofias kamera.

har vi förändrats något eller? =)

daaance agian :)

Now it start agian, DAAANCCE håååå! :D
har bara längtat hela sommaren efter att vi ska börja i i kultur atom igen. Men denna gången lite svårare och vi är många många många fler, men visst är det kul? :D
skola,jobba&dans vet inte hur jag kommer att klara av =[

Hahahah, kan ni se smärtan i Ducs ansikte? :D

lina's birthday ☻

sitter och kollar på dom gamla bilderna, pictures from Lina's birthday ♥




















visst är det kul att kolla om gala bilder? :D denna dagen va kul, det var innan sommarlovet. Trodde att vi skulle ha en kul sommarlov, men nehe den sög bajs =)
Ops! Bilderna tagen från evan blogg hahha solly!


mys&pys hos Van em ♥

hittade dessa bilderna i datan :D bilderna va hos Van Anh, vi hann inte att ta många bilder för minneskortet tog typ slut efter att vi hade tagit 2 bilder o.o Dagen var soft, laga mat och allt hos Van Anh, så kom Chanh med typ 15-17 cider, 10 öl och 1 flaska tequila och vi var 4 pers. Vi rensade ALLT förrutom ölen för det var så fucking äckligt.


anh Chanh and anh Thong =) koortspel


OMG! My fatty biigsister :D♥




the day after tomorrow

Satt och kollade på filmen the day after tomorrow på tv. Den är gammal men hemsk, undrar ibland om det kommer att hända på riktigt .. awwe, vill inte ens tänka på det. MÄNNISKOR ÅK SPÅRVAGN ELLER CYKLA ISTÄLLET!
Tycker faktiskt att ni borde kolla på denna filmen, den är ganska bra =D


 

men yaaoo, ska dra och lägga mig nu. TRÖTT! Sofia kommer cutta mig ifall jag försover mig imorn =[ GOODNATT OCH SOV GOTT, för min älskling (sääng) ropar på mig grrr!

 


a looong&boring day at school =[

en ganska soft dag idag, frisörlektioner på morgonen och vi fick lära oss olika färg tekniker, och det va skojj :D
Hanna var min modell today =]

efter det så hade vi en jävligt lång rast, typ 2h30 min eller något. Som sagt, varför inte ge mig sovmorgon istället?

Men så stack jag, Sofia och Hanna till kungsmässan och kollade på saker, och självklart måste vi köpa godis för att äta på lektionerna. Fatta att vi har Naturvetenskap när vi ska lära oss frisör! Fick lära oss om planeter och skit.

jag känner mig tjock när jag ser denna bilden, ser nt den lite klumpig ut? O.O

 

jävligt fult väder idag också, regna och allt. Ska möta Sofia inne i stan imorn så ska vi äta frukost och sen ta oss till Stenungsund för att praktisera i min fasters salong =]

dagen har gått så segt och det var tråkigt också!

 


bby boy ♥

I miss you - Jenson

lyssna på låten när ni saknar eran pojkvän/flickvän. Sjukt skön låt att lyssna på, like me and jimmy♥ ska soova skolan imorn, natti mina bloggläsare! =)


Tävling hos Kandee!

En tävling hos Kandee och vinn en superduper sexig och fin linne som ni ser på bilden. Det är många som vill vara med och tävla och chansen kanske inte är så stor men detta är för skojj skull och för den fina linnet =) Och vem vet ifall ni vinner det eller inte, så det är värt att prova. Dock så finns det en liten fläck på men det syns knappast ^^
Vem är det som inte vill ha den fina linnet ellerhur? =P


Klicka här för att vara med och tävla & klicka här för att kolla in i hennes oöppna shop. Men den öppnas snart =)





vote for my big brother Sam Hoang!

ALLA SKA OCH MÅSTE!!!


http://desireenilsson.blogg.se/2009/august/tavling-1-att-valja-killar.html#comment

<- gå in där, skriv i kommetnaren: " Jag röstar på nummer 15, SAM!" please (A)

Han är den mest värdigaste vinnaren & nt de dära fucking fjortisarna där som ser ut som krilleboi. SÅ snälla, snälla RÖSTA på honom för min och allas skull, fjortisarna ska nt vinna detta utan en normal kille!!!
Go in and vote for my big brother now, PLEEAASSE! =D



to Nam my childhood friend ♥

Hahaha, Nam skrev till mig precis. Han sa "baa kiaa, mat daay! Varför har inte jag någon bild på din blogg? o.o" . Okej lägger upp denna för hans skull! Han ville att jag skulle lägga upp det i min header, men har nyss fixat den ju. Kommer förstöras p.g.a honom. Så nej :D
NAM DU FÅR NÖJA DIG MED DENNA BILDEN! Njaa, men ändå när jag ska lägga upp hans bild så kan jag berätta lite om vad jag tycker om honom :P
Nam, du är en sån ego to the max! Kommer ihåg när vi var små, jag var så snäll mot dig köpte godis till dig hela tiden, men du va så fucking elak och mobba mig hela tiden -.- Men ibland kan du vara snäll =) Tiden går snabbtdet var typ för 6-7 år sen. Har kännt dig hela livet =P Eller sen vi var små. Gick i samma klass och allt. =) memories ♥

en vacker bild på oss när han fyllde år ^^



Nam du ska fan vara tacksam, hahaha! Visst är jag snäll? (A)