Mini Bloppis

Snart kilar jag iväg till vääärldens bästa jobb, nooooooooooo! Skit trött, orkar inte jobba :(
Orka gå ut när det är så himla kallt, har på mig så mycket kläder idag, men kommer säkert att frysa ihjäl ändå.
Btw.. har några saker som jag vill sälja här på bloggen, Hinner inte lägga in många nu. Men jag lägger in först ett par fina boots som jag har här hemma som jag vill sälja :)



Pris: 350kr - FRI FRAKT
Storlek: 37, passar även för dom som har strl. 36
Färg: Svart, som på bilden
Skick: Helt ny, oanvänd

Hör av er här ifall ni vill köpa dom! :) Kommer att lägga in massa nya smycken osv.

Nu kilar jag iväg innan jag missar bussen, chingeliiing ♥

HOME SWEET HOME

Nu är jag äntligen hemma, har varit hos min baby sen onsdags efter skolan. Har ju inte mått så bra, så jag var bara tvungen att åka till honom. Alltid har det varit bäst att vara med honom, som alltid stöttar mig osv. Vilken kille gör inte det men.. My boy is special ;)
Dessa dagarna så har vi varit rätt mycket på stan, men dumt att dom stänger så tidigt i borås. Men en sväng runt stan har det blivit i två dagar. Shopping och lite presenter till min boy har det varit, har även köpt lite till mig själv. Två söta armband från faith, men vet inte om armbandet finns i hemsidan. Men har tagit lite bilder så ni kan kolla.
Just nu så sitter jag och äter Silviakaka som jag är helt förälskad i, köpte det innan jag skulle ta bussen hem. Är fortfarande så mätt, åt med baby på stan innan. Hur mysigt som helst, lite ledsen att vi inte får träffa varandra förens nästa vecka! :( it sucks!

riktigt söta armband, fick fundera en stund innan jag köpte dom. Men baby övertalade mig hihi.
249kr/st kostade dom


Nu ska jag fortsätta att äta min goda kaka, hoppas att ni får en härlig helg! ♥


Btw.. Grattis till min kära vän Haylie som fyller 19 år idag!

WHO MAKE MY DAY TODAY? YOU OR CANDY

Jag är trött, har inte orkat göra någonting dessa dagarna. Dålig uppdratering också!
Jag som hade lovat att bli bättre på bloggen, men kära läsare. Ni måste förstå att jag mår väldigt dåligt nu, och har inte lusten att blogga. Sover dåligt, äter dåligt och är alltid trött.
Sitter i skolan just nu, träffade precis min mentor. Fick lov att gå hem tidigare idag av henne. :)
Ikväll så åker jag nog till min kära boyfriend, han gör alltid min dag bäst. Är såååå hungrig, väntar på min kusino som sitter i datasalen bredvid. Ska gå äta lunch med henne, sushii hihihi! Love sushi, love food!

Ska träffa min käre kompis Madeleine som kommer och möter mig i stan, ska få lite amerikans godis av henne som jag alltid velat smaka. Ska få lite skittles och butterfinger!
Är ni också intresserad? Dom säljer godis, varje sort för 20kr!

Dom har en egen UF sida, gå in och beställ! http://www.americansweetsuf.se/

FULL EPISODES VAMPIRE DIARIES SEASON 1-2

Är ni sugna att kolla på hela Vampire Diaries säsong 2?

Då har jag hittat en perfekt sida, satt och kollade på avsnitt 8 på kanal 6 innan. Stod inte ut och var tvungen att söka på internet så att jag skulle kunna kolla på hela säsongen.
Men denna sidan som jag hittade, det är megavideo. Man kan abra kolla 72 minuter, sedan så måste man vänta 30 minuter innan man får kolla igen. Men äsch det gör inget!

Är så besatt av serien så jag måste kolla! Ingen svensk text dock, men man fattar ändå! :)

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL SERIEN, FINNS FULL EPISODES FRÅN SÄSONG 1-2!

Sitter och väntar så att jag kan kolla vidare, serien är så himla bra! Jobbar tidigt imorn, borde kanske sova nu men måste bara kolla! Ska ta en skön dusch innan jag går lägger mig också.
Mami har åkt till Vietnam så vi är ensamma hemma i mer än 1 månad, wiiiee!

För er som inte har kollat på serien borde göra det nu nu nu nu! Ni kommer aldrig att ångra er.


VINNAREN AV BORST SETTET ÄR ...................

Grattis Carola!

"Carola Fagerström om TÄVLING - PALETTE & BORST SET:

Hejsan! Vilken underbar tävling för en makeupälskare som mig =)

Jag har tyvärr ingen blogg, men hoppas på att det ska vara okej att delta iallfall. Jag är en 19 årig tjej från Malmö som tog studenten i somras, makeup har alltid haft stort intresse för makeup. Jag sökte till Makeupinstitute i stockholm, men blev inte antagen och jag mådde så himla dåligt, blev deprimerad utav att andra som inte brann för det lika mycket med antagen och inte jag. Jag är dock en fattig student och förlorade mycket pengar på spelautomater på bla. krogen och festade rejält, efter min förlust så ville jag ta vara på mitt liv igen och då sökte till makeupkursen, känns som min dröm har blivit förkrossat.. Jag vill börja om på ruta ett och få igång mitt liv och bli makeupartist! Funderar även starta en blogg där jag lägger upp mitt portfolio och dylikt. Skulle vilja vinna både paletten och borstarna, men IFALL jag vinner så får du gärna överraska mig!! =)

Puss"

Grattis en gång till Carola! Du hade tur, du kommenterade sista minuten också! Och jag gillar din motivering och kan förstå hur du känner dig.
Är glad själv att du kan vinna något av denna och gå ett steg närmare i ditt liv. Hoppas att du blir nöjd!
Själv så älskar jag borstarna! Vissa tror att det är inte är äkta hår för att det inte är något märke, men man vet ju inte förens man köpt hem och testat dom.

Har mailat dig nu och vore bra att du kunde skicka din adress till mig. Så får du din vinst inom några dagar.


Det är nog många som kommer att undra varför dom två vinnarna, ingen av dom hade blogg..
Jag tyckte att det va dom två som hade kommenterat bäst och verkligen berättar hur dom känner och tänker och varför dom behöver dessa sakerna.
Men va inte ledsna, EN NY TÄVLING kommer inom kort!

GRATTIS IGEN TILL DOM TVÅ LYCKLIGA VINNARNA!

VINNAREN AV SMINKPALETTEN ÄR.............

 

Här är vinnaren, GRATTIS Sandra!

 

Du hade inte blogg men jag tycker verkligen att du förtjänar denna sminkpaletten!
Jag förstår hur det är att vara yngst och få alla gamla saker från sina stor syskon. Jag har en lillasyster själv och hon får nästan alla rester som jag och min storasyster har använt. Men jag överraskade henne med en smink palett och gissa hur glad hon blev?! Och jag hoppas även att du blir glad när du vinner denna paletten!
Så jag tycker verkligen verkligen att du förtjänar något nytt och som är bara din!

Jag har nu skickat ett mail till dig, så du får gärna svara på mailet eller skicka din adress till mig här på bloggen, så får du din palett inom några dagar! :)


MACADAMIA NATURAL OIL SALON INTRO BOX

Idag fick jag äntligen hem ett papper som jag ska hämta ut denna fina box hos posten som jag vann hos en bloggerska för ett tag sen.
Jag har läst recensioner om dessa produkter och dom verkar helt otroligt bra! Ska absolut prova dom när jag fått hem dom, ska till posten och hämta ut paketet imorn! Wiiiih, längtar såå mycket :)


"Dessa makalösa produkter från Macadamia Natural Oil innehåller två av världens mest näringsrika, dyrbara naturliga oljor, Macadamia Nut Oil och Argan Seed Oil. Dessa ger håret den ultimata skönhetsbehandlingen vid varje tillfälle och låter håret bibehålla sin hälsosamma glans. Håret får nytt liv och en intensiv "närings-boost".

Ditt hår kommer att stråla av välmående!"

 

I denna box så innehåller det:

  • Healing Oil Treatment, 125 ml
  • Healing Oil Spray, 60 ml
  • Rejuvenating Shampoo, 300 ml
  • Nourishing Leave-In Cream, 60 ml
  • Nourishing Rinse, 60 ml
  • Deep Repair Masque, 250 ml
  • Healing Oil Infused Comb

Jag kommer att skriva mer om produkterna när jag fått hem dom! Är ni intresserad av dessa produkterna kan ni kika in i eleven.se / klicka här för att komma direkt till sidan där ni kan beställa och läsa mer om det.
Jag vann så många tävlingar förra året, hoppas att det händer så detta året också! Haha, jag varit latare än förra året. Är inte med i lika många tävlingar.
Det är väl kul att vinna tävlingar ibland? Visst?!

PLEASE!

Snälla ni som ahr frågor, kommentera inte. Jag har blogsvar i sidan så om ni har frågor så fråga där. För det är många som är anonymer. Lite svårt för mig att jag måste skriva ett nytt inlägg varje gång jag ska svara.
Fick en fråga här av en anonym:

Det går inte gå in i din clothesshop,varför?

Svar: Jag använder inte cloth shoppen längre, jag säljer mina saker uppe i facebook.


Så om ni har några frågor så använd bloggsvar, så blir det lättast för båda två!

17 FEBRUARI 2010

Fick hem min fina ring som jag hade beställt till mig för någon vecka sen. Jag beställde fårn min egen sida, inte från intensive cravings.
Det är sidan som jag brukar beställa mina produkter och kläder som jag säljer. Blev riktigt nöjd med den, den ser EXAKT ut som på bilden.
Intensive Cravings säljer ringden för 140kr, och jag säljer också denna ringen för endast 99kr. Det är inte bara denna ringen jag säljer, säljer mycket mycket mer!

Är någon intresserad? :)


bild: intensive cravings

 

 


TO FLY HIGH AND FREE LIKE A BIRD IS WHAT I WANT

Åh vad trött jag är! Har haft sån konstig dröm, att jag var med i en dance audition och skit haha. Kanske för att jag kollade på Dirty Dancing igår haha!
Sitter just nu och dricker oboy, från och med nu ska jag dricka 3-4 glas per dag och bli lite tjockare. Har gått ner 4-5kg, inte alls bra! Blir så deprimerad när jag ens tänker på det, känner mig som en liten slicke pinne.
Ska äta bra och börja träna! Ska snart göra min första tatuering med min kille, ska göra fåglar på axeln för dom har faktiskt en mening för mig.


någonting sånt hade jag tänk mig. Men ska nog sitta och försöka rita fåglarna själva!

 

Har varit så trött och seg hela veckan, blev lite ledsen för att min kille åkte hem. Vara hemma ensam hela dagen igen!
Tack för er läsare som kommenterar så gulligt och sött!

Ikväll eller imorgon ska jag även utse vem vinnaren är av paletten och smink settet. Ungefär 50 kommentarer har jag fått, kom igen nu! Fler måste det väl vara som vill vara med? :D
KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL TÄVLINGEN!

14/2 - HAPPY VALENTINE DAY

Happy valentine day mina kära läsare! ♥ Hoppas att eran valentine day har varit lika romansisk som min! ♥♥
Åh vad trött jag är! Har gjort så mycket saker med min älskling idag. Vi vaknade på morgonen och gjorde frukost med varandra. Pannkakor och te blev det hihi :)
Sedan så fixade vi oss och åkte in till stan, vi gick runt och det blev en liten shopping runda. Fick även min lilla valentine present, en väldigt fin G-star skjorta från MQ. Bild på den kommer upp när jag har tid att ta foto på den, eller jag får väl göra det imorn. Har på mig den nu!
Han öppnade sina presenter redan igår kväll, vill ni veta vad det var? .. En fin tshirt från jack&jones, ett silver halsband, björn borg deo och en annan present som inte kommit hem än som jag har beställt. Vad kan det vara? ;) Joo.. det får ni veta när han har fått hem den hihi :)

Men iallafall.. Vi gick en runda på stan sedan så hämtade vi ut våra biobiljetter som vi hade beställt från imorse.
Vi gick sedan och åt på en indisk restaurang i Avenyn, välidgt god!
Efter att vi suttit 2 timmar på restaurangen åke vi till Berga kungen och kollade på The Tourist, deb filmen rekommenrar jag stark. Den var så jävla bra och rolig. Angelina Jolie's nya film, sjukt bra!

Så nu är jag äntligen hemma! Imorn ska älsklingen på jobb intervju, i hope he got the job!
Nu ska jag vila och mysa med honom så att han inte blir nervös inför imorn. Hoppas att eran dag har varit toppen!♥

 


MOBILBLOGG

Är så fruktansvärt trött efter en hel dag på jobbet. Luktar bara mat! Är inte hemma just nu så har inte tillgång till dator så mycket :) hihi.
Imorn kommer min baby, och måndag blir det äntligen alla hjärtans dag! Något speciellt ni ska göra? För det ska jag, mysa med min älskling hela veckan!
Sitter just nu med min kära mother, sitter och gör fruktskål till mig och snart ska jag få lite massage för att jag har varit så duktig. :) hiih

Det kommer att bli bättre uppdratering imorn I Promise! Och glöm inte att ni kan vara med i min tävling som ni hittar under detta inlägg!

TÄVLING - PALETTE & BORST SET

Nu är det äntligen dags!
Jag kommer att välja ut två vinnare, 1 vinnare kommer att vinna paletten och 1 vinnare kommer att vinna borstsettet.
För att förstora eran chans så kan ni skriva tävlingen på eran blogg, det förstorar eran chans väldigt mycket!
Skriv att ni är med och tävlar i en palett och borst set tävling hos anna dang, och länka även tävlingen till mig.

Även ni som inte har blogg kan vara med!


Ps... äkta hår!


Lämna en motivering bland kommentarerna till detta inlägg om varför just du vill vinna. Jag kommer att dra en vinnare vänta vecka! :)
Tävlingen börjar från och med NU!
Jag vill gärna att ni lägger upp bilderna på eran blogg, ni som har blogg då hihi :)

Lycka till med tävlingen, och hoppas att tävlingen muntrar upp eran helg, och treeeevlig helg!


BTW, kommenterar som inte har med tävlingen att göra tas bort. Och ingen ide att ni kommenterar många gånger, för att jag kommer att välja ut den som skriver bäst :)

Lycka till nu!

 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD


11 februari, nu är jag tillbaka!

Nu lovar jag att jag kommer att satsa på bloggen lika mycket som förut!
För att välkomna bloggen tillbaka så ska jag anordna en tävling ikväll, där ni kan vinna en make up palette 120 färger :) och.... kanske blir det 2 vinnare? :)
1 vinner borstset och 1 vinner palett? ... Hum. Hihi, får göra tävlingen ikväll när jag kommer hem efter jobbet :)

 

MAC smink blir det denna gången iallfall :) Borsettet blir ett kanske, annars får det bli ett annat borstset :) Får se hur det blir?

VEM VILL VINNA?!