Ellen DeGeneres' Show

Hahaha så jävla gullig liten 4 årig kines pojke! Skitduktig är han :)


back to the real

Inget bloggande förens nästa vecka! :) Hammarkullen karnevalen denna helg, så kommer nog inte sitta vid datan. Puss puss ♥

pysselipyssel

Hihi, sitter här nu med Nina och pysslar med Amys student planka. Vi är duktiga ska jag säga! :) Har suttit och käkat oss mätta med quan, fett gott. Stackars mamma har suttit och gjort all mat, massa kött o allt. Har äntligen bestämmt mig vad jag ska ha på mig inför imorgon. Har ändrat mig hela hela hela tiden.
Lägger upp bilder och sånt under veckan! :)

something new to the closet

Köpte detta igår, och 300kr gick den på. Ska ha den på syrrans student imorn och shorts kanske. :) Såg nyligen att det va ett litet hål på tröjan, så måste gå tillbaka och byta ut till ett nytt. Hoppas inte att han säger nu att det är jag som har gjort ett hål, för då fuck honom -.-'

Hoppas inte att det börjar regna imorn som det gör nu. Ösregnar ute! Ska träffa några tjejer senare, kanske.. ifall det blir finare väder. Men ikväll så ska jag hämta Nina som åker ner från Kristianstad, och som ska sova över hos mig ikväll, det blir mys mys hihi :)

Men nu ska jag iallafall fortsätta med pluggandet. Puss!


nothing to say

♪♫ Tell me goodbye - Big Bang

 


say yes to shirts!

Huumm.. fundera på att köpa en av dessa två skjortorna till sommaren. Men vet inte vilken? Börjar digga skjortor nu, vill ha mer och mer hela tiden hihi.

Dessa två hittade jag i nelly.com

 


klipp klipp klipp

Mycket klippande nu hela tiden, har nästan aldrig tid. För ngn dag sen klippe jag min mamma och hon blev skitnöjd. Hon säger att hon alltid blir missnöjd när hon går till salongen, men hon blev nöjd när jag klippte henne, så jag tjänade en hundring av henne :)
Idag så har jag klippt 2 personer, och dom blev nöjda ska jag säga. En av dom är min tjockis, och han blir alltid nöjd som vanligt. Vill inte gå till salongen, bara till mig haha :)) Och så klippte jag han mamma också. Det var lite försvårt att förstå vad hon menade för att jag inte fattar direkt mycket svenska.. Men ahh.. hon blev nöjd och det blev som hon ville.

Ska börja ta betalt nu när jag klipper folk. Kan inte klippa gratis hela tiden och slösa på min tid. Men ibland.. Så kanske jag kan ta gratis ngn gång hihi ^^ Men ahh det bror på vem det är också.
Men vet liksom inte hur jag ska säga, jag är ingen sån som säger direkt att dom ska betala. Tycker att det är pinsamt :(( huhuu, men ska försöka iallafall.
Hur tycker NI att jag ska säga till dom Ska jag börja ta 50kr-70kr per huvud?? ..? (??)
HELLPP MEE!

Måste börja ta så att jag kan köpa nya saxar, min jävla Jaguar sax är helt överseg! Och så hittade jag en rosa sax, hela set för 1200kr tror jag att de va.. Måste börja spara pengar!

HAHAHAHAH!

HAHAHA en riktig rolig video ska jag säga xP

Ops! Hihi, video tagen från Evas blogg :)


The Vampire Diaries

Det är 4 långa månader kvar tills säsong 2 börjar.

För er som följer serien och inte orkar vänta kan ni hitta sidan här, men tyvärr så är det utan text. För mig så ska jag absolut börja kolla, för jag orkar verkligen inte vänta. fan att serien ska vara så jävla BRA!


Summer is here!

"Give me summer summer summer, give me give me"
Hhihi, nu har sommaren äntligen kommit! Sjukt varmt väder, har på mig shorts, linne och skjorta. Svettas som en kossa när jag går ut i detta väder, uuuhh!
Väntar på läraren så vi kan börja vår lektion. Sen slutar vi, yeyy :) Inte många veckor kvar tills sommarlovet.
Helgen blir det shopping och maybe bio med bebis. Har så mycket saker som jag måste köpa, mina pengar kommer att brinnas upp som papper :(
  • Sommar kläder. Shorts, linne, sommar skor, en ny skjorta för att fick färg på min skjorta när vi hade egen hårvård i tisdags. En hel jävla stor RÖD fläck!
  • Present till Amy och Mark när dom tar studenten.
Humm.. några till som fyller år? Skitsamma hihi. Först och främst ska jag köpa till mig själv. Annars får jag gå näck hihi ^^

Nästa vecka får jag besök av Sofia som ska hem till mig och sova, yeeyy.. längtar längtar hihi :)

CONVERSE ALL STAR

 


JUMPSUIT ♥


Egen hårvård

Sitter nu här i skolan och kollar när dom andra tjejerna färgar och klipper sitt hår. Egen hårvård toodaay.
Själv så har jag äntligen färgat min fula utväxt och gjort någon röd violett slinga på underhåret, vill faktiskt att det ska synas när jag sätter upp håret. Och riktigt nöjd blev jag :))
Har varit riktigt kaos här idag, alla springer runt, blandar färg. Och har hårr massa färg på mina armar och min älsklings skjorta. Så upp med tummen (Y)
Slutar snart för vi har ingen idrott idag, är så himla trött asso. Efter så ska jag till kungsmässan med Sofia och sen åka in till Göteborg och träffa Nina Ching Chong hihi :)

Men ahh.. Lägger in någon bild på migg hår lite senare. Puss puss ♥

POCKY & MILO

POCKY + MILO + FILM = Hur soft kan man inte ha det? :))


apple girl - Iphone

HAHAHAH tjejen har sämst engelska men jävligt grym är hon xP


Lite mer Mmm i livet ♥

Sitter och kolla på film och äter den nya Marabou Polka. Den är väldigt god ska jag säga hihi :)

 

 

 


sing with me now


Hurra hurra hurra!

Happy birthday Lina Den Fina Från Kina! ♥

Happy birthday to you, happy birthday to you

Happy birthday, happy birthday

Happy birthday to you!

Hoppas att du får en toppen dag med massa presenter som förra året :)

Bara 1 år kvar så behöver du inte oroa dig att du behöver skaffa leg till discot hihi ^^


eat like a pig

Hihi, har fått in mig mycket Pocky idag. Citron kom med massa godsaker och massor med pocky paketer.

Idag.. Så har jag varit duktig och pluggat som faaan. Snart klar med all arbete, dom var svår ska jag säga. :( Nu så har jag en lång helg. Ledigt torsdag och fredag hihi, soft :) Ska nog hitta på något med mina ching chongar. Hoppas att vädret inte blir så fult då så att man kan gå ut utan att det måste blåsa och regna alla sagar.
Fett trött, ska snart lägga mig. Min älskling och telefon ligger och väntar på mig, ska prata med min tjockis hihi ♥
Kommer nog inte orka att blogga dessa dagarna, men får se. Något intressant kanske häner, då bloggar jag.
Goodnight! :)

Oh! - SNSD

Mina hjärnceller *popp popp*

Sitter nu i skolan och pluggar inför Nationella muntligt i Svenska kurs B. Varför gör jag allt på den sista minuten? ): Måste asso ta mer ansvar i skolan och råplugga innan sommarlovet. Allt ska vara klar v.21 och humm.. Har ungefär 5-8 uppgifter som måste göras innan dess? ..
Skolan och alla arbeten dödar ALLA mina hjärnceller, buhu :'(
Det är en kille som sitter bredvid mig och stinker kossa, mår illa fyfan. Längtar bara till att skolveckan ska ta snart.

Denna veckan
har vi bara 2 dagar i skolan för vi har ledigt på torsdag och fredag. Kristelhimmelsdag elelr fan nu det är..
Hum.. många som fyller år också och många som tar studenten. Tordag Kenny fyller 18 och Vings kusin fyller år och jag är bjuden i båda festerna. Men wtf?! Kan inte gå på båda och har massa plugg att göra, stannar nog hemma. Jobbar i helg också, så kommer pengarna in som vatten. nooooooot.
Sen så tar mark och syrran studenten, så mycket pengar går åt denna och nästa månad. Köpa massa presenter!

Ska kanske inte stanna i Göteborg i sommar, hihi. Ska på nagelkurs hela sommaren i trollhättan så kanske får jobb efter det. Mamma satt och diskuterade om vad jag skulle göra efter att jag har tagit studenten.
  1. Ta studenten
  2. Åka till Vietnam och plugga vidare till frisör
  3. Nagel och smink kurs, vet inte vart ..
But what ever.. jag tar det som kommer först. SKOLAN! :)

If I aint got you


these things is driving me crazy


Yey, då var dessa sakerna beställda! Woho, får dom om några veckor. Äntligen ett par nya converse, dom andra är helt smutsiga och orkar inte att tvätta dom. Funderar på att ge ut dom eller slänga dom.. Hum, får väl se. Dom är lite för stora också, dom är i storlek 37. Och i vanligt vis så har ajg stolek 37. Men dom var för stora, i don't know why. Mina sötter kanske har krymp? Men jag beställde dessa vita i storlek 36,5, hihi ^^ Och BABY MILO tisha! Verry verry billigt också!

Today, I have done a lot of things. Har gått runt och letat efter praktik och sommarjobb, ätit pizza (den äckligaste jag någonsin har ätit!), huum.. och vad mer? Gått runt på stan i timmar och kollat på kläder och present till systers studentfest.

But now.. Sitter och och pluggar inför Nationellaprov i Svenska muntligt, och man får inte läsa mindre än 4,30 minuter och inte mer än 5,30 minuter annars så sänker dom betyget. Men what ever, ska försöka göra allt jag kan.

Hotel Room - Pitbull - sexig låt fyfan, en av dom bästa ;)

BLOPPIS


Inköpspris: 600kr
Storlek:
36
Pris: 350 kr inkl frakt. Kan diskuteras vid snabb affär.
Beskrivning: Helt oanvända, luktar fortfarande affär. Säljes p.g.a fel storlek och slänge kvittot så kunde inte lämna tillbaka dom. Dom är väldigt bekväma att gå i, och så passar dom till både fester och vardag. Skitsöta :)
Märke: Pump W. Bow

 

 


ALWAYS AND FOREVER

 


SMILE WHEN TAKING PICTURES

Vem vill ha Sofias lösa huvud? xP

 

 


THANKS MAMMI!! ♥

 

 

Där rök några hundra lappar från mammas plånbok hihi ^^

Snällt av henne att köpa dessa hårprodukterna till mig när hon ändå var på väg att köpa Shampoo till sig själv. Jag hade funderat på att köpa dessa produtkerna o skolan men dom är så jävla dyra. Bad mamma om pengar så sa hon att hon kunde köpa dom till mig istället och priset där.. (?).. Humm.. jag vet inte vart hon köpte dom någonstans. Men iallafall. Priset där var mycket billigare än vad priset i skolan var hihi. Har använt dessa produkterna i skolan också och dom är jävligt bra ska jag säga och luktar som godis.

Scampoo, hårinpackning, finish care mot kluvna toppar och värmeskydd. Allt är wella märket som jag själv använder i skolan. BÄSTA MÄRKET SOM FINNS! :)


Wella Sp Color Save Mask

• Skyddar och ger en långvarig färglyster
• Intensivt skydd mot att färgen bleks
och mot skiftningar i färgens nyans
• Gör håret märkbart mjukt

Wella SP Color Save Shampoo

• Skyddar mot att färgen bleks och mot skiftningar i
färgens nyans
• Säkerställer en långvarig färglyster
• Vårdar färgat hår

Wella Sp Repair Perfect Ends

Den exklusiva RNP-formulan som innehåller hydrolyserat
Keratin som reparerar, vårdar och skyddar håret samt
ger förnyad motståndskraft.

• Sluter kluvna hårtoppar
• Ger lyster och glans

Wella High Hair Heat Protection Spray

• Skyddar mot värme
• Ger strålande glans
• Starkt stöd för ett rakt hår


 



TÄVLING HOS LILY!

PRECIS VAD JAG BEHÖVER! Var med och vinn en GA.MA CP1 hos Lily. Alla kan vara med! För er som behöver en ny plattång som mig borde nog vara med. Jag hade en exakt samma plattång förut, men trögt att Amys kompis plattade sitt löshår som inte var äkta hår och så expoderade plattången :/ Och nu har vi en plattång som är hur seg och trög som helst. Går inte ens att platta normalt eller locka håret med de. :(

Har aldrig varit nöjd med någon plattång förutom denna. Tur att Lily startar en tävling om att man kan vinna en sån.

Klicka här för att komma till inlägget. Hurry hurry, tävlingen avslutas 20maj!

 


without you

you dont really gotta tell me hes gone
couse i been waiting here for so long
tell me baby where your going
where were going to be baby
cant stand to see you like this
how could you be so heartless
now i think its time to make a change

said im never gunna change your ways
i guess i gotta walk away without you
i dont wanna be the one to turn my back so easily
im sorry but im walking away
but i really gotta do this now before this love gets the best of me
im sorry but im walking away
walk away, walk away, walk away, walk away
(said i gotta go, said i aint got no other way)
walk away, walk away, walk away, walk away

you say you aint going nowhere
when your next to me your really not here
always blame, always make me feel ashamed
but you know it aint the same thing now
now all the pain you put me through
so much for me and but nothing to you
now (?) before i fall apart (ohh)

said im never gunna change your ways
i guess i gotta walk away without you
i dont wanna be the one to turn my back so easily
im sorry but im walking away
but i really gotta do this now before this love gets the best of me
im sorry but im walking away
walk away, walk away, walk away, walk away
(said i gotta go, said i aint got no other way)
walk away, walk away, walk away, walk away

when is love,
aint gonna play no games its not the way its suppose to be
no, no, no, no oh oh oh
the way we touch
though your bodys close to me
i can feel your love walking away

i dont wanna be the one to turn my back so easily
im sorry but im walking away
but i really gotta do this now before this love gets the best of me
im sorry but im walking away
walk away, walk away, walk away, walk away
(said i gotta go, said i aint got no other way)
walk away, walk away, walk away, walk away

i dont wanna be the one to turn my back so easily..


Bloggsvar

Svar: Joo den är rätt bra. Kameran är också bra, men det finns fler 5megapixel kameror som är bättre. Men den duger, och nu är den rätt billigt också.

Jag tror säkert att det finns i thephonehouse, siba och elgiganten. Och ja, allting ingår när man köper mobilen. Hörlurar, 2 fodral, laddare osv.


Bloggsvar

Svar: Jag köpte mobilen i telenor i Göteborg och det är en Samsung Touchwiz f480. Men det var ett tag sen.. 2 fodral ingår när du köper mobilen. En med skydd som du kan skydda skärmen så att det inte blir några repor och en utan skydd. Och dom är väldigt bra tycker jag, men mobilen är bara lite seg när man ska smsa. Men man vänjer sig ^^


pimp my phone

Haft en rolig valbong? Min valbong sög kossa!
Men whatever.. igåår så pimpade jag min mobilskal med massa diamanter och fina saker :D Diamenterna och sånt fick jag av Nina. Vad tycker ni? Lite för mkt eller?:)



Har tråkigt, orkar inte blogga. Puss hej :)