29 juni 2011

Så skönt att vakna med lite värme och sol, för nu är sommaren verkligen här! För snart så invaderar vi Liseberg med massa gulingar, not. Men Filip kommer förbi och hämtar mig sedan så tar vi bussen tillsammans till Liseberg och möter upp resten där inne. Idag blir det inget åkande för mig, ska bara gå runt och spendera mina pengar på spel och mat hähä!

Ska börja fixa mig nu för Filip kommer om en liten stund, hoppas att ni njuter i värmen med mycket glass!


everything will come when you do not want it to come

Har äntligen städat mitt katastrofala rum som har varit som en bombnedslag hela veckan. Orkade ändå städa när jag är så sjuk just nu. Kände på mig att jag inte mådde så bra imorse, så jag låg i sängen och degade men bestämmde mig att städa mitt rum. Nu set det äntligen rent och fräsht ut!

Jag är så himla täppt i näsan på grund av pollenallergi, jag tror att jag dör snart. Det är så himla fint väder ute idag! Jag vill gå ut men orkar inte ta en steg alls från sängen. Någon som vill komma och göra mig sällskap? :)
Imorgon så kaanske det blir liseberg mina mina änglar igen, speciellt min partypinga Mikku som kommer hit. Men får se hur jag mår imorgon. Har alltid så himla kul när hon är här, FLYTTA HIT OCH BO MED MIIG!

Men aja, nu ska jag iallafall sitta och kolla på lite film och dricka te. Hoppas att ni kan njuta av det fina vädret mer än vad jag gör. Får väl se vad jag hittar på ikväll! ♥


AI MIDSUMMER PARTY, hemlighetsfulla tjejer ;)



27 juli 2011

Gooodmorning! Åh vad jag har ont i huvudet .. gick och la mig ganska tidigt igår för första gången på lääänge. Gick och la mig kl 9 på kvällen, vaknade klockan 12 sedan så sov jag kl 4 på morgonen idag och vaknade precis.
Under helgen så har jag fått lite besök av mina änglar, Nina och Mikku. Och sedan på fredagskvällen blev det utgång i Valand. Musiken sög som vanligt, men jag hade kul med mina vänner.
Nu är det redan måndag, det var ca en månad sen jag tog studenten. Har varit så tråkigt dessa veckorna för jag har bara suttit inomhus och vädret har varit katastrof. Nu äntligen så kommer solen fram lite grann!

 

Nu ska jag fixa mig lite och kila iväg till stan med mina syskon. Ska ut och äta och sedan ta en liten shopping runda. Hoppas att ni får en toppen dag med massa sol ♥


Varför vill du stå med i regnet?

Hej fina läsare! Sa ju att jag skulle ta en liten bloggpaus, men jag ska blogga då och då när jag har tid. Mitt liv är trist, speciellt under denna sommaren. Vädret tar kål på mig, vart är all sommar och sol?
Imorgon kommer mina älsklingar till Göteborg, Mikki och Nina. Och på kvällen blir det äntligen utgång som jag har längtat på.
Under nästa vecka så kommer jag att börja starta en tävling som jag har lovat! Då kommer jag att lotta ut 2-3 vinnare.

Just nu så sitter jag och lyssnar nu "jag gråter bara i regnet" som jag har drogat in i hela veckan.


TÄVLING - NELLY.COM

Vill bara tipsa er om en rolig tävling nu i nelly.com. Kolla gärna på min kläänning och RÖSTA!


Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


how come when I reach out my fingers It seems like more than distance between us

Tar en liten bloggpaus på grund av privata skäl. Till alla mina läsare som följer mig varje dag ändå om jag inte bloggar så speciellt mycket, önskar er en trevlig sommar och en trevlig midsommar!

Puss på er, kommer att starta en liten tävling när jag kommer tillbaka där ni kan vinna några av mina smycken som jag gjort. ♥
Lägger till en låt innan jag slutar med bloggandet ett tag!


FEATHERS MADE WITH LOVE

Hej läsare! Gissa vad jag har gjort idag? Nästan ingenting.. Men någonting har jag gjort iallafall. Har suttit hemma helt rastlös hela veckan men inte tänk på att jag beställde hem lite saker för att göra örhängen för någon vecka sen. Så jag kom på det idag och började fixa och pillra och började göra mina örhängen. Tänkte inte ens på hur jag skulle göra, satt och klämde fast allt bara.

Har inga smycketång hemma så satt med pincett och nageltång och gjorde allt haha. Men men... jag blev iallafall nöjd med mina smycken so jag gjorde idag. Ska göra en beställning och få hem bland annat earcuffs osv och ännu mer fjäder och korsörhängen.
Hoppas att ni tycker att dom är fina! Btw, ni kan beställa örhängerna om ni nu är intrsserad utav dom. Jag kommer att lägga upp pris för er som är intresserade!







Bild ett - 65kr, bild två - 70kr, bild tre - 60kr &  bild fyra - 49kr
ALLT ÄR FRI FRAKT. Just nu har jag bara en av varje, så passa på!

Hör av er om ni är intresserade :)

SALE - MAKE UP PALETTE

Nu så har jag fått in nya sminkpaletter, och jag älskar dom! Så otroligt fina färger, men trist att man är så fattig just nu i denna perioden när man nyss tagit studenten och är arbetslös haha.
Just nu så har jag inget i lager hos mig, men om ni vill ebställa tar det ca 2 veckor för leverans. Och just nu så har jag veckans erbjudande, så ni får passa på att beställa. Har bara ca 8-10 paletter av varje.

PIC1 - 235kr, 120 color


PIC2 - 235kr, 120 color



PIC3 - 399kr, 180 Colour Eye Shadow Set
Ett set med 180 olika ögonskuggor, både matta och skimmer-skuggor för att matcha din look. Perfekt till fest, bröllop eller bara till vardagssminkning. Ögonskuggorna ligger i två lager för mer bekvämlighet. Passar för både yrkesmässig användning eller personligt bruk.


JUST NU så är denna varan veckans erbjudande, 279kr + fri frakt.
PASSA PÅÅÅÅÅ!

 

PIC4 -169kr, 66 Colour Lip Palette
Professional makeup-palett för dina läppar! Den är komplett med alla de färger du behöver för alla tillfällen. Passar för både yrkesmässig användning och privat bruk.

 

PIC5 - 489kr,NYX EYESHADOW PALETTE 78 COLOR
Denna box innehåller 78 ögonskuggor & 6 puder för ansiktet. Levereras med applikatorborstar samt spegel i locket.




PIC6 -
499kr NYX MAKE UP BOX
Denna box innehåller 58 ögonskuggor, 2 ansiktsfärger, highlighter, bronzer, 3 rouge, 4 concealers, 12 glitter krämer, kajalpenna och 16 läppfärger. Levereras med applikatorborstar samt spegel i locket.


PIC7 - 239kr, 20 Colour Concealer
20 Colour Camouflage Concealer Palette är komplett med alla de färger du behöver för alla tillfällen. Denna palett är fantastisk. Du kan skapa naturliga retuscherade utseende. Högklassiga ingredienser som ger näring. Passar för både yrkesmässig användning eller personlig bruk.


För er som är intresserad så skriv under detta inlägg och lämna eran e-mail adress så kontaktar jag er via mailen. Har ni några frågor så fråga gärna via BLOGGSVAR, för er som är anonyma då.

Frakten tillkommer med 24kr, men det beror på hur många paletter ni beställer. Men frakten kan diskuteras :)
Hör av er om ni undrar över något! ♥





 


NOW I, I DON'T KNOW WHAT I AM GONNA DO

Godmorgon mina läsare. Eller god eftermiddag rättare sagt haha. Jag vaknade för en timme sen, åh vad trött jag är. Nu när jag är hos bby så sover vi så himla sent och vaknar sent också.
Sitter just nu och laddar upp bilder på studenten och balen i facebook, så himla seg! Måste ladda upp 4-5 bilder åt gången för datan är helt fucked up, tar redan 5-7 minuter för bilderna att ladda upp.

Sitter ensam i rummet nu medans bby är borta i någon timme. Ska kolla på tider och åka hem till Göteborg, IMORGON så har jag möte med familjebostäderna. Ska kolla på lägenheten imorgon hoppas jag eller så blir det bara ett snabbt träff osv. Men flyttar inte in förens 1 augusti och sedan så åker jag, min syster och familjen Nguyen till LONDON! En weekend resa som jag fick som studentpresent av anh Quang, så himla snääällltttt.
Och slutet av augusti åker nog jag och bby till Berlin och är där i en vecka eller så. Nu när jag tagit studenten ska jag fan resa runt jorden!


IT'S ALREADY OVER

Inte bloggat på evigheter efter att jag tagit studenten. Har varit så lat med bloggandet nu när jag äntligen tagit studenten och arbetslös. Lite tråkigt, men har spenderat nästan hela lovet med min bby.
Igår var vi på Liseberg och vädret var hur vackert som helst, vi åkte ingenting men vi spelade mycket spel och sattsade men kom hem tomhänt.
Jag och bby vaknade 14.30 idag för vi kom hem så sent igår. Var så himla trött, och är fortfarande trött idag. Idag blir det bara mys framför tv:n.
Vet att det har gått dåligt med bloggandet men ska försöka lägga upp alla mina studentbilder som jag inte har laddat upp!

Nu lägger jag upp några snabba bilder som jag laddade upp för några dagar sen, resten får jag lägga upp ikävll eller imorgon!





3 JUNI 2011

Hej läsare! Jag har haft en suppper student, den var awesome!!!!!
Mina kompisar kom, familjen kom osv, den var hur lyckad som helst. Har även varit i liseberg igår, bilder och allt kommer upp senare.

Vädret är super och här sitter jag hemma och ruttnar och äter den nya marabou chokladen Caribbean, banan och kokos. Hur gott som helst!
Nu ska jag sitta och vila lite, har varit så trött dessa dagarna. Puss på er!