I AM ON THE RIGHT TRACK, BABY I WAS BORN THIS WAY

Hej kääära vänner! Haft en bra dag idag eller? Själv så har jag haft det toppen. Har varit på stan med min baby, gick runt lite sedan så bestämmde vi oss att köpa en filt och gå ut till gräsmattan vid borås badet och sola och ta det lugnt. Vädret var väldigt skönt och soligt, så det var hur shilligt som helst. Men först så gick vi in till ica och köpte dricka och chips sedan så gick vi till någon pizzeria och köpte kebab pizza.
Börjar älska Borås stad, så skön stad! Kanske ska börja söka lägenhet här istället?.. Då flyttar jag och baby ihop. Hur bra som helst. Men får se hur det blir, känns konstigt att flytta från en stor stad som har spårvagnar och många bussar och så är det så lätt att åka runt. Och här i borås så måste man gå och ta massa bussar hit och dit. Är du så van med spårvagnar, och alla vänner bor ju så nära!

Dagens bilder kommer upp en liten stund. Lägger först in bild på dagens outfit.


kappa från missäy, vit skjorta från vero moda, short från paris, dkny väska från accent och converse.


FINALLY FRIDAY!

Shodilooo! Är fixad&klar, är redo att gå till skolan. Kände att det var lite kallt idag, kör på vit transparant skjorta och rosa högmidjade shorts från cubus och vita converse. Idag efter skolan åker jag till Borås, ska umgås med baby hela helgen. Har inte träffat varandra på 2 hela veckor! Jag dör .. När jag kommer dit så ska vi nog ta en fika i Viskan om det fortfarande är soligt ute. Hoppas verkligen att det blir lite varmare under dagen.
Kanske lägger upp en bild på dagen outfit senare ikväll. Kom på att jag nästan aldrig lägger upp bilder på mig själv, det måste jag vara bättre på. Anna är inte så fin framför kameran :(

Om 10 minuter går bussen, får kila iväg nu innan jag missar bussen. Är alltid tvungen att springa för att jag alltid är så himla seg! Bloggar mer om jag hinner när jag är i skolan.
Trevlig fredag! ♥

ALREADY PLANNING FOR THIS SUMMER

Hej läsare! Hur har er dag varit? För mig så är jag fortfarande sjuk och är så himla täppt i näsan. Gissa vad jag såg när jag vaknade idag? Att jag hade fått två feta förskylnings blåsor på låppen idag, såhär kan jag ju inte se ut! :(
Ser fruktansvärt ut, sån två stora bubblor. Stackars mig, vågar inte ens gå ut. Har nyligen gjort några beställningar åt mina kunder. Det var 30% i hela Cubus idag hörde jag, fan att jag inte var i stan! Det är så mycket i cubus som jag vill ha. Älskar deras byxor, jeans och skjortor. Där missade jag en hel del, men bad en snäll kompis att köpa ett par rosa Karen Shorts till mig.
Och gjorde även en liten beställning till mig själv från h&m sidan. Beställde 2 st tubtopp, en viet och en svart och ett par jeans shorts.

DDå blev detta dagens shopping ändå om jag inte var i stan. Men h&m butikerna, deras kläder tar slut så snabbt. Tur att dom ahr en hemsida som fortfarande finns saker kvar som man letar efter. Har letat efter tubtopparna hur länge som helst, men alltid bara stora storlekar kvar. Men idag köpte jag dom. Undrar hur länge leveransen är!

Men ska iallafall ringa min boyfriend nu! Ska börja sova tidigt. Godnatt på er ♥


ALL THESE BOYS THEY LIKE MY SWAGGER

knack knack knack! Öppnade dörren och där stod det en kvinna med 3 paketer som var mina! Det var bland annat lite saker som jag hade beställt, missha bb cream och min gråa jumpsuit.
Den tredje paketet var mina hårprodukter som jag hade vunnit, trodde aldrig att jag skulle få hem dom. Lyckost mig som alltid vinner saker. Därför ska man delta i många tävlingar, då vinner man iallafall något hihi. Det var tre styling produkter från Wella.

BB cream kan ni som vill beställa av mig. Den är väldigt bra, och leveransen är 7-9 dagar ungefär. Beställde den förra veckan och fick den redan idag. Nu kan jag använda den istället för vanlig foundation på vardagarna. Fick även med mig lite extra prov produkter, men allt är inte med på bild.

Nu så sitter jag och kollar på Vampire diaries, den är så himla bra! Jag dööör. Jag är fortfarande förskyld och har ont i halsen. Nu är min näsa röd som en tomat för att jag har snytit mig mycket. Hoppas att ni har en bra tisdag!
Funderar på att göra till tävling snart, men ska fundera på vad för tävling jag ska ha. Vad tycker ni att jag ska ha för tävling om det ska vara en produkt eller en vara från club4beauty.se eller forhair.se? Jag samarbetar med dom två sidorna, därför tänkte jag lotta ut något från sidorna.
Kommentera och skriv vad ni tycker att jag borde lotta ut, roligt med en sen påsktävling ju! :)

IF YOU LOVE SOMEONE, SET THEM FREE

åhh jag har så ont i halsen och är så förskyld. Känner mig helt seg, men imorn har jag tid hos familjebostäderna kl 11.00. Så snart är det dags att sova, hoppas att jag verkligen orkar vakna imorn. Hela kroppen är så seg och trött!
Måste verkligen vila.

So much drama, så mycket som händer just nu! Hoppas att allting löser sig snart, puss och kram till min käre vän M. Kommer alltid stötta dig sötis! Everthing is gonne be okey ♥



tände kineslykta med mina kompisar förra veckan.
Skrev upp mina önskningar på både fram och baksidan. Hoppas att allting kommer i uppfyllelse ♥

 


I AM WALKING ON SUNSHINE

Helgen har varit så skön! Vädret har varit så underbart och fina vänner kom till Göteborg. Därför har jag inte haft tid med bloggandet, har inte ens suttit vid datan.
Nina kom till Göteborg i fredags. Vi har varit i Liseberg, ätit massa sushi, godis, chips och självklart har vi varit i stan.
Fina skåne tjejer kom till Göteborg i lördags och det var hur trevligt som helt. Goa tjejer ;) Bilder osv kommer upp när Nina har överfört dom till mig.
Nina har varit här och vi kaozade ner mitt rum, kläder, smycken och skräp överallt! Hon åkte hem tidigt på morgonen idag, hon sa hej då och så åkte hon in till stan. Ville verkligen följa med men orkade bara inte :( så himla trött så att jag inte ens orkade öppna mina ögon.

Igår
så belv det utgång i trädgår'n med mina fina flickor, AI disco. Träffade även några barndomsvänner och min kära lilla Mikki
Det blev så kaos där igår, massa bråk och det var så trångt. Och jag hade magknipa hela kvällen så kunde inte ens slappna av.
Det bästa med kvällen var att man fick lära känna nya sköna personer!

Fick en fråga
av en läsare om vart jag beställer mina sommar och studentklänningar. Jag beställde ju min studentklänning från stylebystars.se, men ingenting som ni borde beställa ifrån. stylebystars är den dåligaste sidan jag någonsin beställt från. Beställde min studentklänning från ca. 3-4 veckor sedan och det står att jag skulle få min klänning 7-9 dagar.
Dom flesta av mina kläder kommer ifrån nelly.com och så har jag självklart massa kläder som jag köper till mig själv från företaget jag samarbetar med. Nelly.com har snabb leverans och fina kläder, love it.
Nu lägger jag upp bilder på mina favorit klänningar från nelly.com.

 

Jag har blivit så sjuk efter gårdagens utgång, måste vila! Fick iallafall i mig lite sömn. Har sån jävla pollen allergi så har varit täppt i näsan hela veckan! Nu blir det vara värre och värre, och idag har jag hosta och kan inte andas alls!
Påsklovet har gått så snabbt och det är nästan bara 1 månad kvar tills balen och studenten. Längtar!


Btw.. snart flyttar jag ut till en egen lägenhet som tillhör mig!
Kommer att känna mig som en vuxen snart haha.
Ska få hjälp med att söka lägenhet så jag ska åka till familjebostädernas kontor imorn och ska se ifall det finns några lägenheter lediga. Får hoppas på det bästa!

Ska dricka varm te och kolla på en bra film. Vill verkligen ut i det fina vädret men orkar bara inte :( Men hoppas att ni njuter i det fina vädret.
Och tack mina kära vänner som har gjort min helg toppen! Much love to you guys ♥♥♥


I'M A SHOPAHOLIC!

Vill bara meddela att jag fortfarande lever hehe ..
Idag HELA DAGEN har jag umgåtts med min kära mamma. Har varit på stan och ätit på Jensens och gått på en liten shopping runda. Har hittils inte tagit någon bid på kläderna. Men köpte iallafall ett par svarta shorts från Vero Moda och svara högmdjade jeans från GinaT. Nöjd med mina kap!
Mamma fick också en rejäl shopping, det var länge sen vi var i stan tillsammans. Nu är det sent och ska gå kolla på Paris By Night 100 med familjen. Trevlig torsdagkväll!

Här ser byxorna från GinaT ut iallfall hihi. :) restar visar jag imorn ifall jag hinner!
BTW... glad påsk på er!


I ALWAYS GET WHAT I WANT

Hej mina läsare, har fortfarande inte bloggat som jag lovade. Det är ju entligen lov, har varit mycket ute med vänner. I måndags blev det årets första grillning, gissa hur skönt det var. Har ju längtat så mycket! Nu börjar sommaren äntligen komma fram, har varit fint väder i Göteborg hela veckan ändå om det har blåst lite grann.
Hur har eran lov varit?
Har blivit av med mycket pengar dessa veckorna, har ju lovat att sluta shoppa! Men kan bara inte stå ut för sommarkläderna börjar komma fram!
Fick hem en av mina jumpsuit som jag hade beställt till mig själv och två st är på väg, hoppas att jag får dom snart. Börjar bli till nytta nu när sommaren är här!

Har även köpt en blå transparant skjorna från cubus. Har en liknande i vit, blev sugen på en mörkare så jag köpte den i blå också. Och så har jag köpt en skjorta från VERO MODA och en svart blus. Tar foto och lägger upp dom när jag har tid.
Imorn ska jag på stan med mami, ska köpa ett par röda högmidjade byxor från GinaT som jag älskade direkt när jag såg dom. Hoppas att min storlek finns kvar!
Har även fallit för denna fina axelbandsväskan från Bianco. Har alltid velat ha en brun ryggsäck, men hittar aldrig någon fin.

Dom sakerna blir nog det sista jag köper! Om jag klarar av det, hihi. Har blivit en riktig shoppaholic :(

 

 


I'M NOT A FIGHTER BUT I WILL FIGHT FOR WHAT I LOVE

God eftermiddag läsare! Idag mår jag inget vidare, känner mig sämre än igår. Har blivit lite förskyld och hostar som bara i.
Fick ett samtal idag av en personal som jobbar för Malaysa posten eller något, han ringde mig och frågade ifall jag var hemma och att det var ett paket till mig. Trodde att någon skämtade med mig men nej, efter 15 minuter plingade en kille på dörren med ett stort paket. Fick skriva mitt namnteckning på en konstig maskin. Öppnade paket och där i låg linser som jag beställde åt mig och mina kompisar. Beställde i fredags och dom är redan här, trodde att det skulle ta längre tid! Nu kan jag slänga mina gamla linser och börja använda dom nya. Eller så lägger jag dom där och använder dom när jag behöver :)


Beställde 10 par linser till mig och mina kompisar för ungefär endast 1500kr. BILLIGT!
Fick även med 10 gåvor + 10 söta linshållare. Ska bara säga till er att dom guldiga ögonmaskarna hjälper verkligen mot blåa påsar under ögonen.

Men iallafall. Hade tänk mig att åka till min kille idag men nej nej sa mamma, "du är fortfarande sjuk du måste stanna hemma!". Och vädret är inget vidare idag.
Ska lägga mig i sängen och kolla på film och dricka en kopp varm te som mamma håller på att göra åt mig nu. :)
Hoppas att vi mår bättre än miig!

NO MORE TEARS

Dålig uppdratering, är sjuk! Vissa dagar har varit så fint väder och vissa dagar så fult väder. Igår var det toppen väder, man ville bara gå runt i shorts och linne och kanske en fin transparant skjorta.
Älskar transparanta skjortor, vill bara ha mer och mer och alla i olika färger! LOVE LOVE
Nu har sommaren verkligen kommit fram, förutom idag.. spöregna hela dagen. Jag vill verkligen att sommaren ska komma fram nu!

 

Dessa dagarna så har jag lagt upp mycket mycket nya kläder uppe på facebook. Ni som letar efter något speciellt kan skriva det här till mig på bloggen så ska jag försöka att leta upp det till er.
Och ni som är intresserade av att kika in kan göra det inne på facebook. Det är bara att söka upp mitt namn så hittar ni det. Har ni några frågor så är det bara att fråga!

Nu håller vi tummarna på att det blir fint väder imorn, och hålelr tummarna att jag blir frisk så jag kan gå till skolan och efter skolan åka till min älskling.


HALMSTAD 1-3 APRIL

DAG 1



gick och åt på Max


Gick hem till Jieplyn






DAG 2




sushi med Nina ♥



PICTURES - TOJJY'S 17TH BIRTHDAY





jag och födelsedagsbarnet ♥

me and my drink mates ♥






såhär hände det med en av mina drink mates, Jimmy. Trodde att han hade åkt hem utan att säga något. Toaletten var upptagen i evigheter.... när Benny öppnade dörren så bäääm, där hade Jimmy legat i toaletten i 3 timmar. Tycker fortfarande så synd om honom, stackars Jimmy! :((

Men jag hade iallafall kul, Grattis ännu en gång min käre vän Tojjy Bui ♥ TACK FÖR EN SUPER KVÄLL

 

 

 


I WOULD GO THROUGH ALL THIS PAIN, TAKE A BULLET STRAIGHT THROUGH MY BRAIN. YES I WOULD DIE FOR YOU BABY, BUT YOU WON'T DO THE SAME

 

Easy come, easy go
That's just how you live, oh
Take, take, take it all,
But you never give
Should of known you was trouble from the first kiss,
Why were they open?
Gave you all I had
And you tossed it in the trash
You tossed it in the trash, you did
To give me all your love is all I ever asked,
Cause what you don't understand is
I’d catch a grenade for ya (yeah, yeah, yeah)
Throw my hand on a blade for ya (yeah, yeah, yeah)
I’d jump in front of a train for ya (yeah, yeah , yeah)
You know I'd do anything for ya (yeah, yeah, yeah)
Oh, oh
I would go through all this pain,
Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for ya baby;
But you won't do the same

No, no, no, no
Black, black, black and blue beat me till I'm numb
Tell the devil I said “hey” when you get back to where you're from
Mad woman, bad woman,
That's just what you are, yeah,
You’ll smile in my face then rip the breaks out my car
Gave you all I had
And you tossed it in the trash

You tossed it in the trash, yes you did
To give me all your love is all I ever asked
Cause what you don't understand is
I’d catch a grenade for ya (yeah, yeah, yeah)
Throw my hand on a blade for ya (yeah, yeah, yeah)
I’d jump in front of a train for ya (yeah, yeah , yeah)
You know I'd do anything for ya (yeah, yeah, yeah)
Oh, oh

I would go through all this pain,
Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for ya baby;
But you won't do the same

If my body was on fire, ooh
You’ d watch me burn down in flames
You said you loved me you're a liar
Cause you never, ever, ever did baby...
But darling I’ll still catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya (yeah, yeah, yeah)
I’d jump in front of a train for ya (yeah, yeah , yeah)
You know I'd do anything for ya (yeah, yeah, yeah)
Oh, oh

I would go through all this pain,
Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for ya baby;
But you won't do the same.
No, you won’t do the same,
You wouldn’t do the same,
Ooh, you’ll never do the same,
No, no, no, no


EASY COME, EASY GO, THAT'S JUST HOW YOU LIVE

Kom hem från Halmstad ganska tidigt igår, men orkade inte blogga på hela dagen. Kom hem och tog en tupplur direkt. Min mami har kommit hem från vietnam, fick massor av henne! Så glad.. fick saxar, kniv, borstar (tony&guy) och så fick jag massor av nagellack och saker som man ska göra naglar med. Har beställt fina nageltippar med mönster på som jag väntar på också. Så har jag även fått fina sovkläder, kimono, underkläder och en miss sixty tshirt.
Söta mamsen <3

Här är nagelsakerna som jag fick av mamma. HAPPY HAPPY HAPPY! Ska försöka göra akryl naglar på mig själv sen eller så mamma vara min modell :)
Orkar inte ta bilder på alla saker som jag fått. För nu ska jag kila iväg till stan med mamsen ♥

Btw.. Bilder på tojjys fest, alla bilder finns i FB. Kommer att ladda upp några bilder senare, men kommer bara ta dom finaste bilderna! :)


RUBRIKLÖS

En tuuff dag idag, inte tuff men... trött dag. Fick ta emot jobbiga kunder på kundsalongen idag! Orkar inte ta emot gamla tanter meeeeeeeeeeeeeer :(
Dom är så himla tjatiga iblanf, "nej jag vill ha såhär, nej jag vill ha så där"
Mehh, fick fan färga om en tants ögonfransar 3 gånger för att hon sa först att hon ville ha brunt, sen så sa hon att hon vill ha mörkbrunt. Jag sa till henne att ta svart, för då ser det ut som om man har mascara på sig. Men neeej, tanten ville inte det och tjatade heeeeeeeeeeeela tiden.
Men what ever. Åkte till stan och mötte upp min syster Jennifer och kusinen Johan. Vi gick och åt sushi sedan så tog jag och kusinen tåget till halmstad. Var framme kl. 20.00 snacka om att jag var trött!
Har varit med mina närmaste barndomskompisar idag, det var mys. Bilder osv kommer senare, måste överföra bilderna från kameran till Saras data. Men det orkar jag inte med just nu, ska sitta och webcama med min älskling lite. Saknar honom otrolig mycket nu när jag inte är hemma med han.
Det är ju våran 1 års och 3 månads dag igår (1 april), vore kul att vara hemma och mysa med han men åkte bort istället. Får vara med sötingen nästa heelg. Då ska vi hitta på något kul.
Jag är så himla sömning, somnar nog snart. Ska fortsätta att prata med min älskling sen ska krypa ner i sängen och prata med min barndomskompis Sara! Länge sen man träffade henne, ska även vakna tidigt imorn och kila ner till stan och göra några saker!
Godnatt kära läsare! <3

NEW MONTH, NEW START

April april! Ny månad och snart är det Juni, då tar jag studenten! ♥
Någon som fått den första april skämtet än? För det har jag fått. Någon busringde mig kl 2 på morgonen i natt. Men tyvärr så gick jag inte på det, dåålig skämt. Vill inte ens berätta vad det var för skämt för det var inte ens roligt haha.
Men jag är iallafall fixad och klar inför skoldagen, seden så begär jag och min käre kusin till Halmstad efter skolan. Åh vad skönt det kommer att bli att få åka bort lite hiih :)

Har inte ätit någon frukost för jag hinner bara skriva detta inlägg så åker jag iväg till stationen, får nämnligen skjuts av Citronis :)
Men nu kilar jag iväg, hoppas att ni har en mys fredagskväll. Bloggar mer ikväll om jag hinner, annars ses vi imorn (kanske).

♥♥♥