MOSHI MOSHI!

Imorn åker jag och min familj till Tyskland med bil, så det blir en lååång bilresa. Ska packa och allt snart och köpa massa chips och godis som vi kan äta i bilen. Tror att vi ska åka färja också, hörde att man kan hitta massa billiga saker där hihi. Har bytt mina pengar till euro nu och ah.. får se ifall jag hittar något när jag är i tyskland också.

GLÖM INTE ATT RÖSTA 5 STJÄRNOR TILL MINA SKOR! :)

Min designade sko på NELLY.COM

TÄVLING HOS FOKI - SARAY.SE

Nu är jag ytterligare med i en tävling från saray.se hos Foki.

Som första pris kan man vinna ett presentkort700kr och hon väljer ut 7 vinnare denna gången. :)
Bra att det finns en sån här tävling för dom som mig som har brist på smycken hihi ^^
Klicka här för att komma till tävlingen, alla kan delta!


 

 


COME ON GUYYS!

Min designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min sko här!

Nu är jag med i en tävling som alla kan vara med i, hur lätt som helt. Det är bara att designa sin egen sko som sedan alla andra röstar på och den som har mest poäng vinner och sedan röstar dom ut dom tre bästa vinnarna. :) Och man vill ju vinna alla dom bästa priserna, woho! En resa för 20.000kr. Det är bara att chansa och vara med för skojskull :)

ALLA SKORBIDRAG FÅR ETT PRESENTKORT FRÅN NELLY.COM FÖR 50KR! :)


I'll Back Off So You Can Live


16 JULI 2010

Igår så fick jag hem mina saker som jag betällde från nelly. And I LOVE them! :) Älskade skorna, så bekväma. Måste sluta köpa kläder från nätet och sådant nu, blir helt sten fattig.
Kom precis hem från jobbet, är heeeeeeeeelt sluuut! Har varit i solen hela dagen och har värsta solbrännerna på kroppen, ussch.

Ska nog gå och lägga mig nu. Natti natti ♥

FYNDA PÅ NELLY.COM

Jag har ju berättat att jag vann 179kr i presentkort hos nelly.com. Så jag beställde hem dom igår, hoppas att jag får dom så snabbt som möjligt. Kommer ni ihåg att jag beställde ett par svarta gladiator fron nelly för någon vecka sen? Dom är på rea nu, för er som har storlek 37 då. Sista paret kvar tror jag att det är så skynda skynda ^^

Tänkte också beställa ett par till om det fanns storlek 36, men noppe.. sluut :( Mina är nu typ.. lite ruttiga. Pälorna har ramlat ut och allt.. what ever.

Fint väder idag, och jag ska åka till Borås snart när det är så fint väder. Saknar min tjockis hihi ^^


I need ...

I need a boy - IU

I need a girl - Tae Yang



buhu :(

I'm sick sick sick sick sick! :( FEBER huhu. Bloggar när jag orkar, är alldeles för trött :(

TÄVLING HOS LILY!

Wohoo, är med i en tävling som man kan vinna ett namnhalsband hos Lily!

ABSOLUT att jag ska vara med, för har alltid velat ha ett namnhalsband. ^^

Klicka här för att komma till tävlingen, GREEAT! ;)

 


LOVE IT

Hittade denna fina bikini när jag var på stan idag. Det fanns 2 olika överdelar, denna och en överdel som var lik BH bikini. Men köpte aldrig den, men funderar på att dra till stan imorn och köpa den ändå hiih. Om den finns kvar. Min dag har varit hur seg som helst, men det blev bättre när jag träffade min tjockis ♥


ännu mer kläder!

Cha cha bloggen! :)
Vill ni veta hur min dag har varit? Har varit dödstrött hela dagen, kund eju inte sova på hela natten. Låg och kollade på tv och surfade på internet med mobil hela natten. Sov typ 4 timmar? :(
Vaknade kvart i 11 och började tvätta kläder. Duktig va höhö :) Sedan så kom kusin Ducki över och jag klippte honom, killen är rolig. Satt och snackade skit med honom i timmar, man tröttnar aldrig när man snackar med han haha.
Senare kvällen så åkte vi hem till faster och åt phö, och nu är jag hemma. Ska visa upp linnet som jag köpte på nelly igår :)
Denna ska jag absolut ta med när vi åker utomlands! :)

 

Oh juste ja.. Tror inte att jag har berättat att jag deltog i en tävling igår? (Nelly.com tävling i facebook)

Man skulle välja ut en valfri produkt från REA avdelningen i nelly.com och sedan kommtera i facebook vilken klänning man ville ha och varför man ville ha den. Det var ca 150 pers som deltog och dom skulle välja ut 50 pers som fick vinna och få den produkten dom ville ha.
Och idag.. när jag kollade på mina mail så såg jag att det stod Nelly Facebook Competition från någon Jakob Börjeson. Jag öppnade den och det stod.......

 

WOOHOOOO! JAG VAR EN AV DOM SOM VANN, och jag hade valt en sommarklänning som är ganska lik den jag köpte i Nelly Fashion Outlet - Åhaga. Men är tvungen att betala frakten själv, men det gör inget hihi. :) Jag valde denna finna sommarklänningen.

Så svår var inte tävlingen men kul att jag var en av dom som vann iallafall hihi ^^ Jag kände ändå på mig att jag skulle vinna. Synd att jag kanske inte kommer att hinna få hem den innan jag åker till Cypern.

Vi har kollat på biljetter och vi ska boka dom imorn ifall det finns biljetter kvar och då åker vi på måndag annars får det väl bli Tunisien :D VILL ÅKA TILL CYPERN!!!!! Kollade på vädret på internet i Cypern och det är över 30 grader!

Ska nog till sängs nu och prata i telefon med tjockisen, hoppas att jag får träffa han innan jag åker annars blir jag ledsen :(( Men natti natti ♥


just can't look back and cry


Mobilblogg

Choodilooo! :) Nu ligger jag i sängen och har försökt att sova men mina ögon öppnar sig hela tiden. Fan vad jag irriterar mig på grannen, dom har ha skit hög musik -.- fuuck. Men som tur är att jag har internet i mobilen och det kostar bara 1kr per dag att surfa på internet, great va? ;)
Vad har jag gjort idag? Jo.. Jag och syrran har varit i borås. Vi åkte till Nelly fashion outlet - åhaga och kollade på kläder. Det fanns inget speciellt, behövde nya bikini för kanske åker till tunisien med the family och maybe med Linas familj också. Men inte säkert. Men iallafall, jag köpte tunika/linne? Vet inte hur man ska kalla de. Men lägger upp bild på den imorn, och den var mycket fin och billig. Det var storlek M/L men jag fattar inte hur den passade mig och den såg mega liten ut också. Perfekt för sommaren! :) Sedan så åkte vi hem till tjockis och grillade med hans familj och drack lite. Och nu är jag hemma.
Börjar bli lite trött men kan fortfarande inte sova. Hoppas att resan blir av, för behöver verkligen åka bort från sverige! Men biljetterna ska bokas imorn om vi hittar, eller vi har hittat men vet inte vilken vi ska välja hihi. Får se hur det blir ^^. Ska surfa lite på facebook, natti natti <3

4 JULI 2010

Uff, jag har bara blivit liite brunare. Det blev inte så mycket solande igår, bara bad. Har skitont i halsen idag, kanske för att jag blev dränkt att några idioter och drack skitmycket saltvatten. Va helt sandig när jag kom hem, blev mulad med sand i ansiktet. Men det var roligt iallafall :) På kvällen så träffade vi M och T så tog vi en promenad runt hammarkullen och käkade kebab :D Och så satt vi och snackade massa skit ute på gården när vi träffade dom andra.
Men iallafall, nu är jag trött och kanske ska ta en promenad med Tommy? Om jag orkar haha.. Eller så går jag och lägger mig.

TÄVLING HOS MILLA!

Jag är med i en tävling hos Milla som man kan vinna denna goodiebag i samarbete med styleimport.com. :)

klicka här för att komma till tävlingen. Good luck ppl, tävlingen avslutas den 10 Juli.


2 JULI 2010

Hello hello :)

Kom nyligen hem från en trött dag. Eller har inte gjort så mycket idag med har gått ganska mycket. Orkar inte skriva så mycket om gårdagens så det får bli lite kort och bilder :D

Hämtade tjockis vid halv 3 tiden. Gick runt på stan och fyndade 2 par örhängen från Lindex, nu när det är mycket REA så hittar man alltid saker som man gillar ^^ Tyckte att dessa va fina och billiga så jag köpte dom. Jag och tjocksen gick och käkade på Jensens och sedan så gick vi runt på stan igen. Funderar på att köpa nya Converse imorn, mina är helt förstörda :( Men behöver pengar till ett nytt busskort som snart tar slut och det kostar lika mycket som ett par Converse så i dunno .. Får se hur det blir hihi.

 

Men iallafall.. Vi mötte upp Citron och Amy och spelade Minogolf.

Jag lämnade tjockisen till Centralen och nu är jag äntligen hemma. Är så tröött, och det kliar i hela kroppen. Tror att jag har fått många myggbett nu :( Ska hoppa in i duschen nu. Blir nog inget mer bloggande idag eller imorn. Åker till Näset och tar min första dopp imorn! ^^

 

 

 

 

 


1 JULI 2010



GODMORGON och ännu en ny månad! Ska snart in i duschen och förbereda mig till stan och träffa tjockisen. 6 månader med honom idag, så vi får hitta på något kul att göra. Som tur är det så fint väder ute så kan nog gå ut i klänning eller shorts. Fick mina naglar fixade igår av VA också får hitta något matchande. ^^
Det är mycket rea på stan så ska nog dit och se ifall jag kan fynda något nytt till sommaren. Tror att Englandresan blir av :( biljetten är så jävla dyr så vi borde beställa biljetterna för länge sen. Men ahh, får hitta på något annat under sommaren. Kanske till Berlin med min pöjke?! hihi :)

har bara lust att åka direkt till Näset idag och bada&sola. Men vi gör det nog på lördag får då blir det 26 grader enligt prognosen.