Klipp klipp!

Sitter just nu i salongen Klipp Ohoj. På morgonen åkte vi till grossisten för att löpa nya produkter till salongen. Och köpte även lite hårprodukter till mitt slitna och frissiga hår. Så köpte schampoo och inpackning mot frissigt hår. Riktigt bra produkter!

Tog en runda ute i det sköna och soliga vädret, oh ja.. Snart är våren här. Längtar tills jag kan börja ha på mig min skinnjacka och slippa den tjocka vinterjackan.
Under helgen tillbringar jag tiden nere i Stenungsund och längtar redan hem till min pojkvän igen..


Day 41/365 ~ High heels on!

Nu har jag lagt upp lite thick high heels uppe på min blogg shop. Och bääm, vad alla började göra sina beställningar. Så dessa dagarna när jag är ledigt från jobbet blir det massa beställningar till mina kunder.
Början i mars ska jag börja jobba på Klipp Ohoj, så det kommer att bli lite stressigt. Men lovar att jag kommer att göra beställning när ni vill beställa. Så vill ni beställa så kika in på bloggen; dresswithanna.blogg.se

Blev kontaktad av ett företag som säljer skönhetsprodukter där dom säljer t.ex. dryckprodukter för att gå ner i vikt, bra natt och dag krämer och massa annat. Dom ville att jag skulle träffa dom och diskutera mer om samarbetandet. Så hoppas att det går bra! Kollade igenom deras prudokuter, och wow! Dom verkar helt awesome.


Day 41/365 ~ 50% rabatt och giveaway tävling?

Har haft en underbar helg nere i Helsingborg och i Väla med mina käraste. Har haft en super utgång med vännerna! Det var länge sen man ens åkte någonstans eller var med sina vänner. Tog ledigt från jobbet och under första dagen kändes det alltid att jag ångrade att jag tog ledigt, men det var värt det!



Nu är min blogg shop klar och ni som vill beställa kan göra det. Balklänningarna och kläderna är uppe så passa på att beställa. Fler fina kläder och skor kommer att komma upp under dom senaste veckorna!
Snart kommer jag att ha en tävling för att fira öppningen där en av er får 50% rabatt när ni handlar hos mig. Och så kommer jag även ha en giveaway där någon av er får vara den först som testar min favorit topp som finns inne på bloggen.




Day 34/365 ~ Helsingborg ihelg!

Som tur så har man internet lite då och då. Har varit så förbannad att internet försvinner hela jävla tiden!
Får hem min nya Iphone 4S nästa vecka hoppas jag, fråga inte mig vart den andra tog vägen haha.
Nu är jag uppe så här tidigt och förbereder mig för om en liten stund tar jag tåget ner till Helsingborg och möter min bästis där nere. Har bestämmt att båda ska åka ner till Helsingborg och ha kul tillsammans och fira hennes 19års födelsedag. Så min helg kommer jag att spendera där nere.
Det har varit så himla kallt dessa dagarna så jag nästan dööör, har varit dödssjuk i några dagar. Så är det när man bor i det kalla landet, och jag längtar till SOMMAREN.... TUURKKEEEEY! <3