HELSINGBORG

Ihelg tillbringar jag helgen i Helsingborg, helsingborgsfestivalen! Åker ner till Borås med J idag och tillbringar natten hos V och åker ner till Helsingborg tidigt imorgon. Får se hur vädret blir, om det blir fint väder åker vi hem på söndag och om det blir fult väder åker vi hem på lördag. Får se om vi åker förbi ullared eller inte :)

Ska ner till Borås snart och under kvällen så ska vi vara i stan och njuta av torsdagskvällen. Har inte träffat V på nästan 2 veckor för att han har varit helt upptagen med jobbet. Men idag får vi äntlign träffas ♥

PUT YOU HANDS UP AND GET YOUR DRINKS UP



BURBERRY GUMMISTÖVLAR ♥

Åh vilken regnig dag! Är så hungrig, väntar på mamma goda mat.
Igår så var jag i stan och åt sushi med Amy, Helena och Julia. Det blev en runda inne i nordstan, köpte bland annat ett linne från Bikbok och DKNY plånbok. Älskar min lilla plånbok, passar min stora DKNY väska som jag alltid har med mig. I den väskan får jag aldrig plats med en stor plånbok, så denna lilla plånboken passar bra för mig.
Vi gick även en runda inne i NK, och när jag gick in i Burberry butiken fick jag syn på ett par himmelsk Burberry gummistövlar. Har aldrig gillat burberry förut, men dessa stövlarna slog mig i ögonen (?) och jag vill såklart ha dom! Men ska ju åka till London om några veckor och vi ska till London Outlet där det finns burberry outlet osv. Och då ska jag se ifall jag hittar dom stövlarna. Annars får jag vänta tills jag kommer tillbaka till Sverige och köpa dom senare.
Bra att köpa gummistövlar nu när det regnar hela tiden.
Så det blir iallafall dessa stövlarna istället för Hunter stövlar.


denna köpte jag, men det fanns massa DKNY detaljer på.

 

GIVE ME NOW!


SALE SALE SALE

Nu så har jag massa SUMMER SALE, så passa på att beställ!
Leverans tar ca 2veckor som vanligt, och just nu så är det fri frakt på allt som är rea.
Har ni några frågor så är det bara att kommentera.

PIC1: ORG. PRIS 235KR - 88 color
NU ENDAST 149KR


PIC2: ORG. PRIS 235KR - 88 color
NU ENDAST 149KR


PIC3: ORG. PRIS 250KR - 120 color
NU ENDAST 170KR


PIC4: ORG. PRIS 299KR - 24 st
NU ENDAST 179KR


PIC5: ORG. PRIS 279KR - 16 st
NU ENDAST 149KR



PIC6: ORG. PRIS 279KR - 18 st
NU ENDAST 149KR


PIC7: ORG. PRIS 179KR - 7 st
NU ENDAST 99KR


PIC8: ORG. PRIS 279KR - 20 st
NU ENDAST 165KR


SALE SALE SALE

Nu så har jag massa SUMMER SALE, så passa på att beställ!
Leverans tar ca 2veckor som vanligt, och just nu så är det fri frakt på allt som är rea.
Har ni några frågor så är det bara att kommentera.

PIC1: ORG. PRIS 215KR
NU ENDAST 145KR


PIC2: ORG. PRIS 289KR
NU ENDAST 170KR


PIC3: ORG. PRIS 220KR
NU ENDAST 149KR


PIC4: ORG. PRIS 225KR
NU ENDAST 165KR


PIC5: ORG. PRIS 349KR
NU ENDAST 199KR


PIC6: ORG. PRIS 279KR
NU ENDAST 165KR


PIC7: ORG. PRIS 355KR
NU ENDAST 199KR



PIC8: ORG. PRIS 240KR
NU ENDAST 155KR
PIC9: ORG. PRIS 249KR
NU ENDAST 160KR


PIC10: ORG. PRIS 199KR
NU ENDAST 125KR


PIC11: ORG. PRIS 219KR
NU ENDAST 135KR


PIC12: ORG. PRIS 279KR
NU ENDAST 155KR



PIC13: ORG. PRIS 249KR
NU ENDAST 155KR




Familjemiddag hos familjen Nguyen

Snart så ska jag kila iväg, ska hem till Quang och äta middag! Så kommer inte bli något bloggande idag. Lovade att lägga upp några bilder men kameran ligger hos V, så har inte kunnat ta bilder.
Men min fredag kommer att vara mysig. Hoppas att ni också får det.


Tyst minut för Norge, allt det som hände är så hemskt. Läste aftonbladet igår och blev helt deppig av det.
Blir så ledsen när jag tänker att något sånt kan hända och hur det är med deras familjer osv. ♥♥♥


Eyeslipsface.se

Idag så fick jag hem mina kläder som jag hade beställt från nelly.com igår. Trodde att jag skulle få hem dom nästa vecka, så det var en supersnabb leverans.
Gjorde även en liten beställning från eyeslipsface.se, har alltid velat beställa smink från den sidan men har aldrig gjort det. Men passade på idag för att det är 25% rabatt när man beställer över 15£ ca. 150kr.
Om ni också vill göra en beställning så kan vi använda koden DBUKLTD vid eran beställning. Finns bland annat mineralsmink och massor med billiga smink.
Så passa på nu att beställa! Hoppas att jag får mina smink snart :)

Igår så lagade vi middag hos Danne, det var hur mysigt som helst. Lite kaos blev det i slutet, men tur att jag tog det lugnt. Men maten som vi tjejer gjorde var gott!
Var i stan igår och köpte ett par högmidjade byxor från Ginatricot. Det är samma modell som mina röda högmidjade byxor, fast dessa var i jensfärgad.

I augusti så behöver jag köpa mycket. Nu när hösten börjar komma och när det regnar hela tiden måste jag köpa ett par HUNTER stövlar och så ska jag även köpa Prime Boots.

Måste sluta med shoppingen,
har blivit en shoppaholic!


I will pay them with love tonight.

Hääj! Åh vad vädret är fint idag. Sov sent igår och vaknade tidigt idag, hade tid hos Arbetsförmedlingen om jobbet som vi skulle få jobba på deras kontor. Så det var lite information som vi fick idag.
Men nu är jag iallafall hemma och gjorde precis en liten beställning hos Nelly.com. Var tvungen att passa på nu när man får rabattkod när man handar för minst 300kr.
Rabattkoden är DRESSXP7.

Idag ska jag inte heller göra något speciellt. Ska träffa Lina och Lena om en liten stund sedan så ska vi nog gå och äta på jensens. Och ikväll kommer min bästis Mikku upp till Göteborg och sen så ska alla åka hem till Danne och laga tacos! Så det får nog bli en lugn och fin kväll.

Har så mycket att göra nästa vecka för att jag flyttar till my new apartment om ca 2 veckor. Måste åka till IKEA och köpa möbler, tv, köksutrustning osv. Längtar så mycket, endast 11 dagar kvar!!

Baddräkten bäställde jag till Tojjy för att hon gillade den så mycket! Och köpte två likadana short till min boy och hans kusin, och den rosa klänningen till mig!
Har alltid velat ha den rosa klänningen sen den kom ut, men tur att jag väntade att köpa med den. Och nu kostar den endast 99kr.

Men hoppas iallafall att ni får en trevlig torsdagskväll! ♥

I learned to live halv alive, and now you want me one more time. And who do you think you are, running 'round leaving scars.


Naglarna och tånaglarna fräscha och fina!

Hela dagen så har det bara varit massa regn regn och regn. Vaknade på morgonen är Vinh skulle till kyrkan, jag fixade mig och så ringe jag Monica så vi kunde åka till knalleland för att fixa mina naglnar och tånaglar.
Det ösregnade så mycket så jag bad Vinh att köra dit oss. Så bestämde jag mig att tvinga han att fixa sina naglar, bara fräsha till dom lite. Skönt att båda fick fixa till våra naglar. Jag blev väldigt nöjd med mina, rosa blev det denna gången.
Så just nu sitter vi hos Monica, åt middag precis. Är så himla mätt, snart blir det nog lite efterrätt.

Lägger upp en bild på mina naglar när jag har tid. Idag så ska vi bara ta det lite lugnt på en söndagskväll.
Jag trodde att det var lördag idag, men det är ju söndag! Imorgon åker jag hem till Göteborg igen.

MOBILBLOGG - tillbringar helgen i borås

Äntligen fredag! Tillbringar helgen i Borås med V. Kom fram för en liten stund sen och väntar på tjockisen ska duscha klart sedan så åker vi nog ner till stan och äter på någon god restaurang. Om vi hittar någon god här i ruttna Borås.. Får se vad som händer ikväll, men inget speciellt iallafall. Vädret är inte toppen heller.
Hoppas att ni får en trevlig fredag iallafall! ♥

VECKANS ERBJUDANDE 13/7 - 20/6

Nu så har jag VECKANS ERBJUDANDE. För er som är intresserade eller har några frågor får kommentera under bilden, lämna gärna mail eller bloggadress så jag kan kontakta er!
Leverans tar ca. 2 veckor som vanligt.
Alla dessa bikini är EU storlekar S, M & L

ORG. PRIS 289KR
ERBJUDANDE NU ENDAST 170 KR + FRI FRAKT

 

ORG. PRIS 215KR
ERBJUDANDE NU ENDAST 145KR + FRI FRAKT


ORG. PRIS 215KR
ERBJUDANDE NU ENDAST 145KR + FRI FRAKT

 

När ni har bestämt er vilken bikini ni vill ha så kommer jag att kontakta er. Betalningen sker via internet eller internet bank. Då får ni alltså skicka in pengar till mitt konto.
När jag sett att pengarna är inne så kommer jag att göra en beställning och skicka det till den adress ni ger mig.

MVH ANNA


Pretty little liars

Har suttit och drogat mig med serien Pretty Little Lairs sen igår. Och serien är hur bra som helst! Ni som inte kollar på serien borde börja kolla på den. Serien är ny i Sverige men finns inne i http://watchseries.eu.
Den är så spännande och bra!



"Du är en väldigt vacker och sällsyn oplockad blomma ♥"

... skrev en kompis till mig idag när jag loggade in på Facebook. Sötaste vännen ♥

Okej... vad händer idag? Ska börja fixa mig osv, sedan så ska jag möta upp min kära vän Jimmy på stan. Vi ska gå runt och hitta något ställe där man kan skriva ut papper. För det behöver jag! Och sedan så ska vi nog gå hitta något ställe och äta. Sushi?
Det var länge sen jag träffade Jimmy, så roligt att umgås igen!

Under dessa dagarna så har jag fått väldigt mycket beställningar. Så ska sitta hemma på kvällen och beställa saker till mina kunder så dom får sina varor så snabbt som möjligt.
Har lagt till nys varor dock, det kan ni som är vän med mig i Facebook se. Nya BB cream, bikinisar, väskor och har även fått in ett nytt märke POND'S.

Ha en underbar dag, njut er av värmen! ♥

SALE - BRAND BAGS

Här så har ni lite bilder på några av dom väskorna som jag säljer. Pris osv kommer upp senare. Skriv till mig om ni är intresserade!
Det är inte äkta väskor, men det är äkta läder!







a moment to remember ♥


love you in my entire life


look to the left, to the right, to the front

Förra veckan så var jag i Malmö med mamma och lillasyster. Skulle lägga upp lite bilder på mina senaste inköp och lite fina bilder som jag tog när jag var där. Var så lat så jag knappast orkade ta några bilder haha, men ni får nöja er med dom som jag har tagit :D





Senaste inköpet:






Och så har jag ju även köpt stickad linne och shorts som ni ser i det förra inlägget. Köpte även lite smycken och smink också, men är lat för att ta bild och lägga upp. För göra det en annan gång, för just nu ska jag kolla på Water For Elephants. Puss! ♥

 


i can hear the summer leaving

Har varit så seg med bloggandet för jag har varit i Borås och tagit det lugnt hela veckan. Ändå om det var fint, dåligt, regnigt och åskigt väder så hade jag ändå det så mysigt med V
Igår var jag så himla lat så jag tvingade honom att köra hem mig till Göteborg och stanna med mig en natt, för vi kommer inte ses på en hel vecka! Vet inte om jag kommer att klara mig, kanske kommer smyga upp dit under veckan eller så.
Men kan åkte hem tidigt på morgonen idag, saknar min lilla bääbis

Idag har Lisa varit på besök i Göteborg, och hon stannar här i 2 dagar. Mys!
Mötte upp henne efter att jag hade vaknat och fixat mig osv. Vi åkte sedan in till stan för att käka sushi för det var så längesen jag åt det och det var hur yummi som helst!

Idag var det så fint väder så jag körde på en stickad linne, shorts, kavaj och tog även på mig mitt fina örhänge som jag gjorde för någon vecka sen. Älskar färgglada fjädrar ♥


stickad linne BIKBOK - buister BIKBOK -  shorts H&M - kavaj H&M - fjäder örhänge MADE BY ANNA



i ♥ SUPER SUSHI


6 juli 2011

Halloj!
Just nu så är jag i Borås, och det är hur varmt som helst! Tror att jag smälter och dör snart. Har precis varit i sjön och tagit lite lugnt. Det står i väderprognosen att det kommer att vara varmt, regna och molnigt. Men dom ljuger heeeeeeeela tiden! Får se hur vädret blir på söndag, annars så åker familjen till skara sommarland. Hoppas att det blir toppen väder som idag, vore hur skönt som helst. Har inte tagit årets första dopp än, får väl hoppas att det blir snart!
Har även fikat ute med Vinh på en uteservering. Litre tråkigt i Borås ibland, stan stänger tidigt och finns inget att göra! Och har redan gått runt en massa, OCH inga bra filmer på bio. TRIST.
Men imorgon åker vi iallafall till Nelly, Åhaga.
Längtar bara till Augusti då jag, syster och familjen Nguyen åker till London, weekend resa. Får se vad det blir för resa framöver. Maybe Vietnam? ...
Lite tråkigt nu när man inte har skola, sakanr mina galna klasskamrater!



VECKANS ERBJUDANDE

Nu så är jag äntligen hemma, dog när jag satt i bilen. Så himla varmt i bilen men tur att vi tog en paus och stannade vid någon vägkiosk och köpte glass.
Tog fram mina saker som jag hade köpt under helgen, blir verkligen pank av allt detta! Äsch, inte ofta jag är borta. Och det var bara saker som jag velat ha länge.. vissa saker.

Vill säga till er att jag har veckans erbjudande just nu på en supersnygg klänning. För er som beställer via bloggen, så gäller erbjudandet till fredag 8/7.

Org pris 279kr. Nu 199kr + fri frakt.


Storlek: Passar alla som har storlek XS, S & M
Leverans: ca. 2 veckor, förseningar kan ske!
Material: Chiffon

Kommentera i detta inlägg om ni är intresserade.
Och glöm inte att lämna eran mail-adress så jag kan kontakta er!


Mobilblogg

Sitter just nu i halmstad efter några timmars sittande i bilen från malmö. Är så himla trött och det är så jävla varmt ute så jag snart döör! Snart ska vi åka igen. Var och shoppade lite till i malmö idag, älskar staden! Verkligen en shoppingstad, nästan allt är på rea och saker sim jag aldrig kunnat hitta i göteborg. Tar bild och lägger upp när jag har tid. Denna månaden kommer jag att ha så fullt upp, åla till IKEA och köpa möbler till min nya lägenhet. Men men.. Nu ska vi fortsätta med resandet hem, kommer att sova hela vägen för jag är så himla tröööttt! Puss på er <3

2 juli 2011

Hellooj! Denna helgen så tillbringar jag med vänner och familjen i Malmö. Dagen har inte varit den perfektaste dagen men har haft kul. Har shoppat massa, parfym, smink & G-Star linne. Ska gå på sista shopping dagen med familjen imorn, sedan så åker vi till Halmstad och är där en liten stund innan vi åker tillbaka till den tråkiga staden Göteborg.
Under veckan så har det inte hänt något speciellt förutom att mina vänner kom till Göteborg och det blev en hel dag på Liseberg. Jag skulle ju stanna hemma men kunde inte stå ut med det fina vädret så var bara tvungen att vara med. Och sedan så bestämde jag mig att inte köpa åkpass, men gjorde det ändå. Och hade huuur kul som helst, ändå om jag var lite sjuk. Tonny och Mikku dränkte mig när vi åkte flumeride så jag blev genom blöt, och nu har jag blivit ännu sjukare. THANK YOU GUYS! Så nu hostar jag och är hur förskyld som helst.
Men men.. min kompis Robin är här i Malmö med mig just nu och följer med oss till Halmstad imorn.
Nu ska jag iallafall sitta och kolla på TV. Hoppas att ni har en super helg ändå om det är så regnigt, puss puss puss!