DAISY DUKES BIKINIS ON TOP SUN KISSED SKIN SO HOT WE WILL MELT YOUR POPSICLE

GODMORGON! Förlåt för den dåliga uppdrateringen. Har haft så fullt upp med skolan, och nu är jag hemma hos min baby i Borås. Kom hit igår kväll :) Vaknar så sent nu ändå om det är lördag, vaknade med att det doftade mat i lägenheten. Baby gjorde lunch till mig, potatisgratäng. Helt underbar är du älskling!
Idag är det Carolins födelsedag, eller hennes fest haha. Ska på stan med Bong om en liten stund medans baby ska till krykan med hans mamma, då ska vi se vad vi hittar för ngt fint ^^
Jag behöver köpa smink! Vet inte vart all min smink har tagit vägen, stan stänger kl 15 idag. Så får nog passa på att fixa oss snabbt och gå mot stan. Ska gå osminkad haha, för orkar inte sminka om efter duschen sen igen.

Nu kilar jag! Kommer nog inte bli något bloggande idag tror jag.. kanske när jag är hos Carro hihi.

LETS SAY BLOW OUT SPRAY BY LABEL.M

 

 


Den ger en rejäl volym när man har sprayat den. Det bästa med den är att det fortfarande är samma volym som dag 1 när det är dag 2. Och fyfan vad jag älskar lukten, luktar som godis.
Tror nog att det är den bästa volym spayen jag någonsin har ägt. Och den är inte alls dyr, 200ml för endast 179kr. Då är det priset på min salong, men på dom vanliga salongerna så kostar den nog runt 200kr. Jag rekomenderar den verkligen! Det är också jättebra när man ska platta håret efter föning. Det skyddar även mot värme och UV-strålning!


Jag har bara använt den 1 gång, hittils så har jag inte hittat något som är dåligt med den.



Ta upp typ halva håret och spraya på hårbotten, ta ner håret och sedan ta ett nytt pasé och spraya. Man behöver inte alls använda mycket. Sprayen ska sprayas i blött hår innan föning och ger stadga och volym åt håret!
Men håret blir finast om man fönar håret med en rundborste.



Absolut 5/5 ♥♥♥♥♥


Var och klippte mig i min salong för 2 veckor sen och då fick jag prova denna produkten. Idag för att jag var så duktig på salongen och sålde massa produkter fick jag välja ett valfritt produkt så jag valde  denna volymsprayen som verkligen är jättebra!


I LOVE EVERYTHING I REALLY LOVE EVERYTHING!

Nu är jag med i ytterligare en tävling där man kan vinna lite små saker, skönhetsprodukter till hud&naglar, lite cupcakes ljus och lite sådant. Bra för mig som har fått ett eget rum för första gången när vi flyttade till den nya lägenheten, och har slängt alla gamla smink och sånt. Och nu har jag nästan ingenting kvar!
Tycker att ni också borde vara med! KLICKA HÄR för att komma till tävlingen.

 

Det är många som frågar varför jag är med i så många tävlingar.. Det är så att ALLA gillar ju att vinna saker, och jag ÄLSKAR att vinna saker haha. Så ändå om jag inte vinner vill jag ändå försöka att vara med. Det kanske händer att jag en dag vinner något? :D Eller vad tror ni? HIHIHI


SMOKEY EYES TUTORIAL BY TSUKII

Just nu sitter jag och kollar runt på olika bloggar. Men just just just nu sitter jag och kollar i Tsukiis blogg, hon har skrivit steg för steg hur man sminkar Smokey eyes tutorial. Ville dela med er lite om det jag läser just nu, så som hon berättar så tror jag nog att alla lyckas göra lika fint som henne. :)
Vad bra att hon lägger upp olika tips på sminkningar nu när det börjar bli lov och när många ska på fester. Jag måste absolut testa!


KLICKA HÄR för att komma till hennes blogg och KLICKA HÄR för att komma till inlägget!


THIS AINT SEX THIS IS LOVE

Nellys hemliga höstrea är låst men kan låsas upp genom att KLICKA HÄR & ange koden: FALLSALE. Massa fint finns det!


MAYBE THIS IS THE END?

Jag börjar tröttna med bloggen så mycket! Kanske ska ta en bloggpaus eller luta att blogga helt? Mitt liv är inte speciellt allt så har typ ingenting att blogga om..

Tycker ni att jag borde blogga eller sluta?

IT IS JUST A COMPETITION IT IS A COMPETITION BETWEEN YOU AND ME

TÄVLING HOS MIMI


Just nu är jag tävlingar om Britney Spears nya parfym Radiance hos Mimi, bra för mig för att mina parfymer börjar ta slut helt och hållet!
Och nu när det är många som fyller år och pengar som jag måste spara för att åka till Indien så kan jag ju inte köpa någon parfym alls! Så denna vore bra att ta med sig denna under resan, och i Indien luktar ju inte alls så jättegott! hihi

Det är bara att hålla tummarna och se ifall man vinner ^^
KLICKA HÄR för att komma till tävlingen :)
PS! Tävlingen avslutas den 28 oktober, så passa på!

 


IT IS NOT JUST A THOUSAND STARS IT IS ALSO ONE THOUSAND LOVE

Tusen sjärnor .. En liten överraskning som baby fick när han fyllde år, han gjorde det föra några veckor sen. Men har inte träffat han sen han fyllde år så fick göra ne liten överraskning till honom igår kväll. :)
Den överraskningen som jag överraskade honom med var att jag vek 1000st stjärnor med presentsnöre, första gången jag gjorde så mycket. Och hoppas nog att det blir sista gången med haha. Det var förjävlingt alltså! Men blev ändå glad att han blev glad ^.^


ett tusen sjtärnor


Jag tycker ni om min överraskning? Romantiskt va? ;);) ett bra tips till er som vill göra era pojkvänner glada hihi


A COMETITION BETWEEN YOU & ME


Just nu är jag med i en tävling hos Totoro, Dollie & Marika där man kan vinna Strawberry Cupcake handkräm och Chocolate Cream Puff läppbalsam i samarbete med http://www.honeyimhome.se.
Vad bra att man kan vinna sånt nu när det börjar bli kyligt och de perioden man börjar på torra händer och läppar. Och jag älskar ju cupcakes! hihi. Vad roligt att få vinna sånt, och självklart ska man ju vara med!

Var du med också, det kanske blir du som vinner. Man får äl hoppas, sista tävlings datumet är idag så skynda skynda! Lycka till :)

A HUMAN IS NOT ALWAYS DIFFICULT ONLY IF YOU TRYING TO BE HAPPY

En kompis tipsade denna videon till mig, och såklart blev jag också lite ledsen. "LOOK AT YOURSELF AFTER WATCHING THIS VIDEO" som den killen säger så ska man inte alltid kolla ner på sig själv och inte alltid vara arg och sur för andra saker och ledsen. Den här killen har inga ben eller armar men han är alltid glad för att göra andra glada. Vissa har verkligen allt, men vill alltid har mer. Men tänk om ni inte hade ben eller armar hur skulle vi kunna vara då?

En bra video att kolla på och få tänka om hur den killen verkligen mår och känner.
Kolla på videon och kommentera gärna vad ni tycker och tänker :)

Just smile and be happy!


I CAN SHOW YOU HOW THE BEST WINTER IS

Nu har den första snön kommit till Göteborg stad. Åhh, hatar när vintern börjar komma och när ansiktet och öronen blir röda av den äckliga kylan!
Gjorde precis frukost till mami och mig, det blev pannkakor. Och denna gången blev det absolut inte som förra gången! Ska försöka tvinga med mamma till frölunda sen, fick till new yorker och olla på kläder. Har ju inte visat upp min nya t-sha som jag köpte igår! Är så lat på att på foto hahaha.
åhh.. nu ska jag ta fram mitt täckte ooch mysa framför datan och kolla på film. Mamma har gjort en frukt tallrik till mig muuums!

Inte längre till jag åker till Indien, jag vill inte åka men längtar ändå som fan! Bort från skolan och bort från den äckliga kylan men vill ju inte bort från min käre baby :(


A SMILE MEANS A LOT FOR A HUMAN SPECIAL FOR ME


Min sötaste kusin dotter, lilla Mindy!

 


IF YOU WANT TO BE A SEDUCTIVE VAMPIRE AT HALLOWEEN

Nu när det snart är Halloween så är det många som sminkar sig mycket och klär ut sig. Så nu tänkte jag dela ett video med er som jag kollar på nu där Michelle Phan visar steg för steg hur ni ska sminkar er om ni vill klä ut er till en vampyr. :)

Hennes sminkning blev väldigt fint, både lite läskigt och sexigt! :)


THINK TWICE BEFORE WE START SOMETHING NICE

Sitter just nu i skolan, har ingen engelska lektion för att jag redan hade gjort mina redovisningar förra veckan. Så nu sitter jag här med mina två pinglor framför datan.
Om en liten stund har vi religion, hatar läraren! Hela klassen ska ta och prata med henne för att hon är så himla störd, palla ha en lärare som henne. -.-
Men var i iallafall på kungsmässan, fyndade en oversize t-sha på BIK BOK, tänkte faktiskt ha på mig den när min käre vän Sofia fyller 18 år om 2 veckor! Då blir det party party inne i Göteborg. Jag lägger upp en bild när jag kommer hem, ni kanske vill se hur jag ser ut i den! ^.^

Btw.. tänkte att jag kunde utse vinnaren av lösnaglarna nu.
Vinnaren är KELLY D! GRATTIS Kelly, nu är du ägaren till dessa fina naglarna.
Kelly: Du får kommentera en av mina inlägg och ge mig din mail, för att du har inte skrivit in din mail när du kommenterade att du skulle vara med!

Om jag inte blir kontaktad av vinnaren så kommer jag att bli tvungen att utse en ny vinnare.

SOMETIMES WHEN YOU WANT SOMETHING YOU ALWAYS THINK THAT YOU NEVER WILL GET IT BUT IT MAY NOT BE TRUE

Mer kläder kommer upp imorn! Det är så mycket kläder så att jag inte orkar ladda upp bilderna idag.
Men en liten påminnelse... Glöm inte att ni kan vinna snygga lösnaglar, jag utser vinnaren imorn! ^.^
KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL INLÄGGET!

Nu går jag och äter, sedan blir det läggdags! Har kundpass imorn, måste verkligen sova så att jag har energi tills imorn!
Godnatt!♥

LUCKY I AM IN LOVE WITH MY BEST FRIEND

Kom hem från sahlgrenska nyligen. Jaa.. fick veta vad för nya mediciner jag kommer att få. Måste till apoteket med mamma för medicinen är så jävla dyyyr!
Fult väder idag som vanligt, tänkte dra till torget innan efter att jag träffat doktorn. Men var så himla hungrig så jag åkte till stan, köpte sushi och åkte hem igen. Åhh vad jag älskar sushi! Speciellt super sushi, dom är billiga, stora och GODA!
Sitter just nu och kollar på ringar. Så himla sugen på ringar med kors, speciellt 2fringer kors love it!


Dessa ringarna blev jag mycket intresserad av, ni hittar dom i stylebytyra.se
från 79-129kr


Gillade även dessa smycken som finns hos Intensivecravings.blogg.se
Jävling fina smycken som dom har gjort själv, och det bästa är att det alltid är fri frakt hos dom.
Från 45-150kr

Ska nog beställa några ringar snart från båda sidorna. Älskar deras smycken som fan!
Någon mer som älskar dessa smycken lika mycket som jag? ;)



YOU SAID THAT YOU WANTED ME AND NOW HERE I AM

Idag åkte jag in till Göteborg efter skolan, gick då runt i nordstan och letade efter dom skorna jag ville ha. Och så fick jag veta av personalen att det bara fanns 1 par kvar i hela Göteborg och skorna fanns bara i Frölunda Torg för allt var typ slut i stan. Men då tog jag spårvagnen direkt till Frölunda Torg, gick runt och runt och letade efter Scorett för att dom har byggt om Frölunda Torg MYCKET STÖRRE så jag hittade typ inte stället. När jag väl hittade butiken provade jag skorna och köpte dom direkt.
Gick runt på torget i ungefär 1 timme, gick även in i den nya butiken New Yorker som dom nyss har öppnat. Älskade kläderna där inne! Och självklart så köpte jag en fin blus där inne till min käre lillasyster.


Mina nya skor från Scorett 400:-


New Yorker 99:-




GO AHEAD AND DON'T LOOK BACK

Sitter just nu i datasalen och har lunchrast. Hade historia lektion innan dess, vi kollade på film. Jag var så trött så att jag låg och sov en liten stund, och filmen sög verkligen. Åhhh...
Snart har vi musiklektion och efter det slutar vi. Hoppas att vi får sluta lite tidigare så att jag hinner kila till kungsmässan innan jag tar tåget in till Göteborg. Hoppas att jag hittar mina älskade skor, ska köpa skor åt mami också. :)

Nu kilar jag iväg till lektionen. Visar mina nya skor senare ifall jag köper dom! ^.^
PS! Glöm inte att jag har en tävling som slutar om 2 dagar där ni kan vinna ett par jättefina lösnaglar, KLICKA HÄR!

YOU DON'T HAVE TO WORRY ABOUT ME BOY I WILL BE FINE


It's better if we don't speak at all ♫♪


I AM NOT GONNA CRY THERE WONT BE NO TEARS FALLING FROM THESE EYES

Godmorning! Vaknade ungefär för 1 timme sen? .. sov kl 5 på morgonen för jag satt uppe och kollade på film. Dom skorna som jag ville ha finns inte min storlek kvar. Så får nog gå till kungsmässan i kungsbacka imorn efter skolan och se om dom finns. Jag måste ha dom!

Hur har er morgon varit? ^.^
Mer bloggande senare, för nu ska jag fortsätta att kolla på film.

JAG HATAR DIG, JAA DIG!

IT IS TO MANY WAYS TO LOVE YOU

ååhhhh! Skrev nyss världens inlägg. Vet inte vad jag gjorde så försvann allt och kan inte hitta inlägget nu.
skitsamma.. Skrev iallafall:

ähh äntligen hemma! Har inte suttit vid datan hela dagen, har haft så mycket på gång!
Har varit hos min kusino som fyllt år, gick dit och käkade lite och så. Maten var bara fööör god, anka ;) Länge sen jag åt det.
När jag var på stan idag såg jag ett par kängor som jag verkligen vill ha, blev lite chockad när jag såg priset. Dom var så billiga! Så när hag kom hem frågade jag mamma om jag fick pengar till skorna och såklart kunde hon inte säga nej till sin lilla flicka. Så direkt skickade hon pengar till mitt konto ^.^
Ska till Media Market imorn också med mamma och plastpappan, ska gå och kolla på systemkameror. :)


IT'S JUST CRAZY HOW ONE MINUTE WE CONNECT I WAS BABY YA LADY SWEET SADIE

Berättade ju inte att jag fick en gatsby wax från salongen igår.. Städade hyllorna igår och hittade en gatsby wax, dom tyckte att den sög verkligen! Men när min bror provade den så var den verkligen bra. Jag städade hyllorna igår och frågade dom vart man kunde beställa gatsy waxen, dom sa att dom hade fått den och så sa dom att jag kunde få den för dom har ingen användning till den, wiiii. Så nu ska min baby få den! ^.^

Som jag testade på min brors hår tyckte jag att den va väldigt bra. Man fick sån spike hår eller hur man nu kallar det haha. Hoppas att baby blir glad nu när han får den. Killar tycker att det är så viktigt med wax, och baby har alltid velat ha gatsby. Så det var skitbra att jag fick denna waxet av salongen ^.^

Noow.. im going to sleep, tired as hell. Or maybe watch a movie? ... i don't know.
But... have a nice friday and weekend with a lot of SLEEP <3

 


I AM SPEAK THE TRUTH I AIN'T GONNA LIE, I LET YOU GO WITH ALL THE TEARS I CRIED


Pic: Tsukii
Köpte dessa läppglasen på H&M idag för 9.50:- styck när jag var på kungsmässan med Sofia.
Tyckte om dom direkt efter att jag såg dom på Tsukiis blogg, så var bara tvungen att springa dit efter skolan och köpa dom. Desutom så är dom otroligt billiga!

Nu kilar jag iväg med Lillan och följer med henne till kiosken. För hon har klagat sååå länge!

WHEN YOU SAY THAT I CAN DO IT BUT IT TURNS OUT YOU'RE WRONG

Hade Religion prov om kristendomen precis. Och det sög verkligen! Hoppas att jag ändå når upp till ett G ..
Jag är så sömnig! Nu väntar nästa prov på mig som börjar kl 10. Måste skriva ner massa saker innan jag börjar också.. åhhh..
Äntligen fredag.. inget speciellt händer. Åker kanske ner till Halmstad och träffar min tojjy bojj..
åhh har ingenting att blogga om. Är helt pissed -.- hatar den jävla religion läraren!

THE ONE I WANT IS YOU TO BE BY MY SIDE

åhh.. såg en tjej ha på sig dessa skorna idag. Jag var bara tvungen att fråga henne vart hon hade köpt dom.
Och så sa hon att hon hade köpt dom i H&M, men inte ute. Hon hade köpt dom på H&M sidan.. dom är riktiskt sngyga. Börjar gilla kilklackar nu.. dom är skönare än vanliga klackar. När jag har vanliga klackar får jag bara ont i fötterna.. Tycker ni att jag borde beställa dessa? Finns i mocka, fast i grå.. inte så fina. Men gillar mer svarta!


399:- från H&M


TAKE ME BACK TO THE FUTURE

åhh fy vad jag är trött! En hel dag på salongen där jag fick städa och ta emot kunder. Mina fötter dör, behöver nog en varm bad snart. Vore skönt att bli masserad också hihi.
Prov om Kristendomen imorn, och jag har ju inte pluggat! Nu jävlar måste jag plugga för vill fan inte få IG på kristendomen.
Ska snart göra om min blogg design tror jag.. den börjar bli sååå tråkig :( denna gången ska min blogg nog bli lite ljusare .. Vet inte ännu. Satt igår och ändrade lite.. man kanske inte märker något. Men texten är svart och så har jag tagit bort rubrikens bakgrund.. är dålig på att förklara hahah.. men ni förstår nog ^^

Nu blir det dags för Vampire Diaries, har längtat på den så mycket!

SNABBT INLÄGG

Skriver ett snabbt inlägg innan jag lägger mig ^.^
Har varit hemma och degat hela dagen.. Kanske borde sova snart, har faktiskt praktik imorn. Ska se ifall jag kan färga mitt hår då, har en förjävlig utväxt!
Imorn så kommer Duc till min salong och klipper sig, och självklart så är det jag som ska klippa honom. Ska nog köpa några produkter till min baby imorn också. Hans wax börjar att ta slut, så.. ska nog hitta några bra wax som jag kan köpa till honom. Det är så mycket erbjudande på min salong nu så man får passa på! ^.^

Hoppas att ni har fått en bra dag i skolan :) ändå om jag har haft studiedag så har dagen varit hur seg som helt och jag har ju inte pluggat någonting alls! Har ju prov om kristendomen på fredag, kill me! :(

Serious


I'm not ready for love ..love ..love..
I don't wanna be serious.. i don't ready for serious
..


failade pannkakor!

Jag gjorde precis pannkakor. Och dom blev så faaaaill, fyfan! Dom äckligaste pannkakorna jag någonsin har gjort, blääää! Dom blev för mjuka och kunde inte vända på dom. Så typ.. dom blev til en höj med mosade och geggiga pannkakor. In med dom i papperskorgen blev det direkt! Tror att jag tog för mycket ägg... :( ässch jag vet inte heller vad jag gjorde haha. Jag är verkligen dålig på att göra pannkakor.
Men jag gjorde iallafall en god vegetarisk lunch :) nu är jag proppmätt!

Nu ska jag sitta och kolla på film lite hihi ^.^

13 oktober 2010

Åhh, fick sova ut morgonen idag! Jag sov som en gris hela natten, åhh vad skönt det var.
Snar ska jag göra lite pannkakor som frukost, yummi va? ;) Det var länge sen man hade studiedag och fick sova ut.
Vad ska jag göra idag? Joo.. jag avbokade min tid hos nail team. Ska göra mina naglar hos Carola istället. Får se när det blir men... tycker att det är lite onödigt när jag tvättar kundernas hår, då håller inte mina naglar lika länge.. Får väl la se.. haha :)

Nu kilar jag och gör pannkakor. För jag är fett hungrig :(

Nästa inköp blir denna!


Pic: Tyra Sjöstedt

Denna klänningen blir nog mitt nästa inköp från H&M! Hur snygg som helst, blev så sugen på den när jag checkade in på Tyras blogg. Jag måste ha den!
H&M för 499kr!


TÄVLING PÅGÅR!

PS! Glöm inte att jag fortfarande har en tävling som pågår där ni kan vinna snygga lösnaglar! KLICKA HÄR för att komma till inlägget. Jag avslutar tävlingen om några dagar så passa på!

12 oktober 2010

Hade bara två lektioner idag. Låg och sov på första lektionen för att jag var så trött. Sedan så hade vi engelska, och jag gjorde redovisning och fick sedan gå hem före alla andra för att jag var klar med min uppgift.
Dagen komemr att vara helt seg! Har studiedag imorn, men ska gå och få mina naglar fixade i Nail Team. Det var så länge sen jag fick mina naglar fixade, nu är det dagt igen. Ska nog ha rosa denna gången istället för vitt.. eller vet inte?


TÄVLING HOS INTENSIVE CRAVINGS!

Just nu är jag med och tävlar hos INTENSIVE CRAVINGS där man kan vinna ett valfritt smyckte från dom bilderna. Och självklart att jag ska vara med!
Ändå om jag inte är kristen eller så, men älskar kors ändå. Hur snygga som helst. Nu när jag har hittat ett par som jag gillar då får jag väl passa på att vara med ^.^
KLICKA HÄR för att komma till tävlingen!


PS! Om ni inte vinner kan ni ändå kika in, HAR kollat igenom bloggen och deras smycken är hur snygga som helst!
Och desutom så är det alltid frifrakt, något som är väldigt bra hihi :)

 


Denver shirt röd


Åhh vad jag blev sugen på denna skjortan!
Finns i Paula Myo för 259kr. Vad tycker ni? Hiss eller diss?

 


F.I.R - 我們的愛 Our Love (Wo Men De Ai)


Blir helt seg efter jag lyssnar på denna låten. En gammal fast bra låt.
Men först och främst ska man kolla på filmen! hur sorglig som helt


åhh, vad jag har ont!

Efter träningspasset igår har jag så ont i kroppen idag! Träningsvärk i armarna benen.

Morgonen började med att jag vaknade, fixade mig och åt morgonens nyttiga frukost, fil och musli! (y)
Nu sitter jag i skolan och är mega trött! Snart börjar Musik lektionen och då får vi Kladdkaka med glass för att fira den nya salen eller ngt? (?)

Hoppas att ni inte får en tröttsam dag som mig! :)


10/10 -10

Efter ett träningspass med baby, monica och hennes kille sitter jag nu hemma helt trött och stilen. Ska förbereda mig och sen åka hem till Göteborg. Är så laaaaaaaaat, vill bara stanna var och inte åka hem alls. Det är så himla kallt ute också, står inte ut med Sveriges väder.
Vad händer för er idag? :)

Just a smile make your day great!

Såhär ser jag ut just nu.
Boots från london, leggings och linne från nelly.com.
Och så krot är mitt hår, klippe typ av.. 6-7cm :(
Nu kilar jag iväg, baby dampar på mig för att vi har bråttom så sitter jag framför datan och bloggar. Ha en mysig lördagskväll!

Ready to gooo

Käka middag nyss, klyftpotatis och biff. Så himla mätt!
Ska fixa mig lite och sedan ska vi hem till Monica och ta det lugnt lite. Åhh vad jag är trött! Somnade på sängen framför tv:n medans baby lagade maten.
En bild jag tog för några dagar sen. Saknar mitt långa hååår!

Gästinlägg: Djoikiis

Hejj!
Jag heter dieuwke men jag kallas djoikiis. Mitt namn kommer från holland, vi bodde där tills jag var 6 år. Jag bloggar om mitt liv (som många andra bloggare) men jag bloggar också mycket om personliga saker :) Jag ÄLSKAR att kolla in andras bloggar, så lämna gärna en söt kommentar efter dig så checkar jag din blogg direkt!<3
http://djoikiis.blogg.se/
Puss och kram!<3
Ps. Tack så jätte mycket att jag vann :D Din blogg är jätte söt och du med!

Utkast från igår kväll

Chodilooo.. käkade med baby nyss. Så gjorde jag cornflakesgodis medans hans lagade mat till mig hihi. Vissa av er ligger säker och sover. Men nu ska vi äta godis och kolla på en mysig fredagskväll, resident evil..

Skrev faktiskt detta inlägg igår, men var så lat så jag tänkte "ässchh skriver detta inlägget imorn haha"
Vaknade iallafall för 5 minuter sen, sov så sent igår när vi kollade på film. Ska äta frukost snart och sedan ska vi nog klä på oss och ger oss till stan och tar en fika. 
Ska köpa lite smått gott som vi kan äta ikväll också.


My haair is gone!

Nu har jag klippt mitt hår kort kort kort .. typ till axlarna eller liite lite över axlara. Lägger in en bild så snabbt som möjligt när jag har hunnit att ta foto på den. Skulle faktiskt bar aklippa typ 2 cm men vet inte varför hon på min praktik kapade av typ allt hår! Men men.. jag blev ganska nöjd ändå men lite föör kort bara. Jag som hade sparat det så mycket och inte velat klippa mig typ på 7 månader för att det skulle växa. Och nu måste jag vänta ännu längre!

Dagens blogg är ..

Vinnaren av dagens blogg är... http://djoikiis.blogg.se/. Skicka en bild på dig själv och ett inlägg till min mail så kommer det upp snart! ^.^

Ni som inte vann, en dagens blogg kommer upp snart igen. Glöm inte tävlingen där ni kan vinna fina lösnaglar! KLICKA HÄR

Trevliga torsdag!

Torsdagar är alltid bäst. För då har vi praktik. Nu är jag fixad och klar, ska springa till bussen snart. Sov så sent igår så jag orkade typ inte vakna idag.
Kommer vara på praktiken hela dagen idag. Imorn fredag och onsdag nästa vecka är jag ledig, så ska till Nail Team nästa onsdag och få mina naglar fixade.
Hoppas att ni kommer att ha en bra och regnig torsdag. Puss♥

Dagens blogg

Nu kör jag en dagens blogg för första gången.

Skriv en kommentar "jag är med!" så drar jag en dagens blogg i morgon! Den som vinner dagens blogg får även göra ett gästinlägg hos mig! :)


Leggigns Barcelona

btw... vissa av er frågade vart jag hade köpt mina leggigns. Min syster köpte den i London. Dom är väldigt sköna och bekväma att ha på sig. VÄRT ATT KÖPA!
Ni klickar in på sidan nedan, och trycker på Leggigns tight byxor. Ni ni hittnar byxorna på namnet Leggigns Barcelona



Finns hos paulamyo.com för endast 269kr.


6 oktober 2010

En tröttsam onsdag! Tvingade upp mig idag. EN dålig start på dagen var att jag fick springa till bussen, missade första bussen, och så var dom andra bussarna försenade. Missade tåget till skolan och kom försent.

Kom till skolan och tog emot en kund, Pia. Slingrade hennes hår med folie, tog undegär 2 timmar. Hon blev nöjd och jag med!
Nu så sitter jag vid datan med mina pinglor. Har lektion om en liten stund, gud vad trött jag är! Vill bara hem. Dagen kommer att vara seg, kommer nog inte kunna blogga så mycket under dagen.

1 lektion kvar!

Tisdag.. Hade första lektionen precis. Har bara 1 lektion kvar sen slutar jag, funderar på att stanna kvar och göra mina läxor?
Har sjukt ont i magen, inte för att jag inte har ätit frukost idag. Jag åt när jag kom till skolan men.. ska iallfall träffa mina systrar på stan idag och käka på Jensen. Sedan blir det en shopping runda på stan! Ska försöka hitta varma kläder som jag kan använda i jul. Åker ju ändå till Indien i början av december, som tur så är det inte så kallt där nere.

Nu kilar jag till nästa lektion. Glöm inte att jag har en tävling som pågår där ni kanvinna red wine fantasy naglar (Japanska förlimmade 3D naglar, 24 st)!

TÄVLING - vinn red wine fantasy naglar



Nu så tänkte jag starta en tävling i samarbete med Victorian Dreams
där ni kan vinna red wine fantasy naglar (Japanska förlimmade 3D naglar, 24 st), ni kan se bilden ovanför.

För att vara med och tävla:
För en lott:
Ni ska svara på följande fråga "nämn tre olika produkter som victoriandreams.se har"
För två lotter: Gör samma sak som för en lott. Skriv om tävlingen på din blogg och länka till mig och till Victorian Dreams.
Man får en extra lott om man har blogg :)

Kommentera sedan här och länka hit inlägget som ni har skrivit i er blogg till mig.
Glöm inte att skriva in era mail så jag kan kontakta er ifall ni vinner!

Tävlingen pågår till 20/10.
Lycka till! :)♥

 

 

 


Goood help me!

Kom precis hem, gick förbi stan köpte det som jag skulle köpa och så hittade jag 2 par örhängen från JC. :)
Är så himla täpt i nästan och förkyld, kan knappast andas! hellpp meee :'( Btw.. startar snart en tävling där ni kan vinna fina lösnaglar!

Sitter just nu och kollar kläder på nätet. Behöver verkligen höstkläder nu när det börjar bli så kallt! En sida som jag just nu kollar i finns mycket rea! Och fina kläder också hihi. KLICKA HÄR för att komma till sidan eller så klicka på bilden Paula Myo under "Sök i min blogg". Passa på!

Hello sunshine!

Ett inlägg innan jag kilar iväg till bussen mot Sahlgrenska Sjukhuset. Ska träffa doktorn idag och ska nog få min nya medicin. Sedan ska jag på stan och leta efter några saker som jag måste köpa, det blir en hemlig hihi. :)
Gud vad vädret är fint idag! Helt soligt, ifrån skillnad från igår.

Nu sticker jag innan jag missar bussen!

14 år till salu

Fuck min Ipod! Den är helt knas alltså. Spelen fungerar inte och när jag ska gå in på blogg.se med sen så kan jag inte skriva något inlägg. Vet alltså inte hur man använder den!
Men iallafall.. Ska nog börja läsa boken "14 år till salu" som jag har fått låna av Sofia för ett tag sen, men inte börjat läsa den. Jag hade börjat läsa första sidan bara. Men har hört att den är väldigt bra, så får ta tag och läsa ut boken så snabbt som möjligt.
Sitter just nu och kollar in olika klädsajter. Och jag blev sugen så denna tröjan nedanför.
Gillar lite hängiga tröjor. Men lite kallt för dagens väder..

Finns i http://www.victoriandreams.se 249:-

Mysig lördag!

Shoodiloo.. Sitter just nu och fixar mitt hår. Ska på stan med baby om en liten stund, kolla på saker och sedan ta en fika kanske.. hihi.
Skulle vilja visa er dagens outfit, men har ingen kabel med mig! Hoppas att ni får en rolig lördag med vänner och massa fester ;)
Blir nog inget bloggande mer idag. Ska nog bara ta det lugnt hela dagen! Har ju inte så mycket tid med min kille när vi bor så långt bort, så vill bara spendera det mesta tiden med honom innan jag åker hem ♥

1 oktober 2010

Ny dag, ny månad .. Min och babys 9 månaders dag idag hihi ^-^
Kom precis till Borås. Har gått runt på stan lite för det var så himla mycket rea och stan var det proppfullt med människor. Köpte 2 bakelser som jag och baby kunde äta idag och lins vätska.
Helgen blir det då mys med min baby. Hoppas att ni får en mysig fredagskväll som jag! :)