If i could..

How can I forget old memories? If i could choose, I will choose that nothing had happened ..

The winner is ...

Denna tävlingen startade jag för ungefär 1 vecka sen. Och nu har jag valt ut vem vinnaren är.. Vill ni verkligen veta? :D Men det var så att min Baby fick välja ett nr mellan 1 - 36, och så valde han nr 21.
Och vinnaren är babybui.blogg.se! Grattis till dig, kommer att kontakta dig via mailen.

Och för er som inte vann..
bli inte ledsna. Kommer att starta snart en ny tävling som ni kan vinna små produkter från Schwarzkopf och KMS!

 


30 september 2010

Efter en hel dag på salongen är jag äntligen hemma! Jag är såååå trött :(
Fick ta emot kunder idag! Hihi, en polis faktiskt.. fick 50kr i dricks för att han blev så nöjd med sin frisyr. Är glad att jag fick ta emot kunder idag när jag bara har varit där 2 ggr! Och jag tycker att denna frisyren passade honom väldigt mycket. Men synd att jag inte tog någon bild haha. Lite pinsamt om jag skulle fråga xD

Jag tror nog att jag kommer att avsluta tävlingen lite tidigare än vad jag har skrivit. :)

Hair by me!

Hihi, här kommer dagens bilder på min frisyr på dockan som jag gjorde idag :)



Klicka på bilderna för att förstora dom!

Jag kommer nästan varje onsdagar och fredagar ladda upp bilder på olika frisyrer och vad jag håller på med i skolan. För det är dom dagarna jag har frisörlektioner och då får vi hålla på med sånt hihi ^.^
Vad tycker ni om dagens frisyr? :) Något som ni tycker att jag borde förbättra mig på?

catch yah!

Åkte till stan med syrran och hennes kille precis. Skulle faktiskt bara dit för att handla mat, men vi gick ett varv runt stan och så hittade jag ett par UGGS från HM. Och klart att ajg måste köpa dom. Tänkte först köpa ett par uggs från din sko, men ässch.. luddret i skon var inte lika skön och mjuk som i HM så var abra tvunga att köpa dom hihi.
Köpte ett par svarta. Fyfan vad mycket REA det var på stan, måste dit på fredag innan jag åker till borås och se ifall jag hittar något. Annars får det bli stan i borås med baby hihi ^.^


179kr kostade dom, hur sköna som helst!


i'm blind!

Då var det beställt! Mina nya linser från alltomlinser.se billigaste linserna som finns! Desutom så får man fri frakt, beställde 5 paket = 10 linser räker för 5 månader för bara 675kr. Men jag delade med syrran då hihi.
Förra gången beställde jag Grey, denna gången så beställde jag Pure Hazel.



Måste redan beställa linser nu så att jag ahr linser innan jag åker till Indien, för att jag är blind utan linser. OOHH.. min linsvätska är slut! Måste köpa nyss, så mycket som måste köpas.
Tur att man har mammiii som betalar allt ♥ hihi

29 september 2010

Puuuhh... trött efter en halv dag kundsalong i skolan. Tog inte emot kunder idag för läraren sa att jag har tagit många kunder sen vi började skolan så jag fick ta lite ledigt idag. Satt istället och övade på uppsättningar på dockan inför provet nästa vecka!
Bilderna kommer senare, jag orkar inte lyfta på röven och hämta sladden. Istället ska jag sitta och äta chips&godis och kolla på film hihi. Fick slutade tidigt idag, ingen Religion och engelska läraren var snäll och lät oss jobba med vårt arbete hemma istället ^.^
Imorgon blir det salongen. Vet inte om jag är redo att ta kunder än.. :( får väl se thihi
Hur har ni haft er dag?

Btw.. Glöm inte att jag fortfarande ahr en tävling på gång! KLICKA HÄR för att komma till tävlingen.
Och vill säga en snabb sak. Ni som har kommenterar och skriver att ni inte har blogg stryker jag från listan, för vissa av er vet jag att ni har blogg. :) Och ni som inte har följt reglerna stryker jag också från listan ^.^

Because of you


Can’t remember how many years it has been since we broke up .


help me to do my homework!

Jag blir verkligen dum av allt arbete och inlämningar som vi måste göra! :( Sitter just nu med ett historia arbete om Egypten och Mesopotanien, måste skriva lite fakta om dom sedan så måste jag jämnföra likheter och olikheter.
Har religion läxa tills imorn också, men tur så är läraren inte där så vi får sluta tidigare och lite mer tid på oss att göra läxan.
Förlåt för ett dåligt uppdraterande. Dagen har verkligen varit helt seg! Längtar bara tills på fredag, för då får jag träffa min baby och då får vi slappna av lite!

Imorn blir det en halvdag frisör och ta emot kunder. Gillar att ta emot kunder hihi :) Vill bara ha frisör varje dag istället för att ha andra lektioner! I wiisshh♥

it's driving me crazy!

BRRR! FYFAN VA KALLT DET ÄR UTE! JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR
Sitter just nu och gör klart min engelska recension, Forrest Gump. Är så jävla hungrig, hann inet äta frukost idag :(
Men slutar ändå snart, har bara 2 lektioner på tisdagar. Ska träffa mamma efter skolan sen, vi ska göra legitimation som jag borde ha gjort för länge sen. Ska dra ut pengar och sedan ska vi nog gå runt och kolla lite, hihi ^.^

Nu kilar jag till lektionen! ♥ Ha en bra dag

when your plans unravel in the sand


Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars
I could really use a wish right now, wish right now, wish right now
I could really use a wish right now .. like .. like .. shooting stars



27 september 2010

åhhh.. sorry.. Hittade inga bilder på mina saker. Och min kamera är så dålig så att jag inte ens kunde ta foto på mina små örhängen. Behöver verkligen systemkamera nu!
Och när jag var inne i Göteborg så var mina koftar sluuuuuuuuuuuuut. Så måste till kungsbacka imorn och köpa den efter skolan. Eller ska jag köpa den?.. Hum.. får se. Vill verkligen ha den! :'(


Såhär såg min outfit ut dag.
Cardigan kommer ifrån Ginatricot, Leggins från U&ME, linne från MQ,
Halsduk från Peppers, Väska från Bianco, uggs från London och örhängen från H&M ^-^

Jag är så himla suggen på lite shopping med Baby snart! Jag vet att du också är sugen på det ellerhur baby? ^.-
Sen vi blev tillsammans har vi liksom inte haft så mycket tid att "shoppa loss". Så han har nu lovat mig att innan jag fyller år och åker till Indien så ska vi välja ut någon helg som vi verkligen kan shoppa loss på stan och ha kul 1 hel dag. Kanske åker till Stockholm och spenderar en hel helg där? :)



skolan

Moshi moshi! Sitter just nu i skolan. Slutade för 25 minuter sen, men ska sitta här och plugga lite extra! Duktigt av mig va? ;)
Ska sedan möta syrran och vi ska ta en runda i stan och se ifall vi hittar något spec. Köpte ett par rosett örhängen av stål från HM innan, visar bild när jag kommer hem.
Ska fortsätta att leta efter ett par nya stövlar idag! Innan när jag var på Kungsmässan så hittade jag en jättefin kortarmad kofta med pälsluva från ZARA. Jag måste ha den! Jag dör av alla saker varje gång jag går runt på stan och hittar någonting som jag vill ha. Får inte mina pengar förens imorgon, så får nog springa dit efter skolan och köpa den. JAG MÅSTE HA DEN!
Hittar ingen bild på den, men jag ska ta foto på den så får ni se ^.^

Nu springer jag till tåget innan jag missar den! :)

Ny kappa tack!

åhhhh.. hösten börjar komma nu! Orkar inte till skolan varje morgon när det är så mörkt ute :(
Ska köpa mig en nu kappa som jag kan använda i höst.
En av dom hade jag tänk mig. Vilken tycker ni att jag ska välja? :)


Juste gonna stand there and hear me cry


Hon är så jävla grym den tjejen!

 


moshi moshi!

Har äntligen möblerat om mitt rum. Måste bara köpa till mer saker så blir det perfekt! ^.^ Och såklart har rummet blivit lite större och så får jag plats med mer saker.
Vad har jag gjort idag? Joo.. har suttit och ruttnat framför datan i timmar och kollat på film. Fult väder, vad ska man göra? :(
Tror inte att jag orkar blogga mer idag. Bloggar om jag har något spec att skriva om haha. Hoppas att ni får en bra lördag iallafall.
Nu blir det dags för mat!

We can change everything, change change


En gammal låt men... damn vad sexig hon är!


Hair by me!

Hihi, tänkte visa upp lite bilder från Onsdags då vi hade kundsalong. Klippte en liten flicka och flätade Andreas hår.
Och så bilder som jag tog när jag gjorde frisyr på dockan ^.^ träna inför provet. Den var lite oren men funkar ändå haha. Tryck på bilderna för att bli större!

Onsdag:


Helform och lite lite lite lite ökande längder :)


Inbakade flätor

Idag:


Lopar, flätor och tinnar :)

Dagens outfit!



Tunika - JC, leggins - Zara, Halsduk - Peppers, Kappa - London, Converse



goodie goodie goodiebag!

Kom precis hem från en trött skoldag! Innan jag gick hem så sprang jag in till livsmedeln där mitt smink kit skickades från eleven.se. I love it!♥ Och fick även hem min Goodiebag, nivea och lumene kräm och ck parfym från Goodiebag.nu. En väldigt bra sida som man kan få välja en liten goodiebag helt kostnadsfritt! Där inne kan ni välja en viss prov produkter som ni vill få hem. Dom är små, men väldigt bra för dom som vill prova produkter först innan man köper hem dom från affärerna.


skoli skoli!

Hihi vet ni vad? Jag ska försöka ta bilder på dagens outfit varje dag innan jag går till skolan, men bilderna kommer upp när jag har kommit hem från skolan. Jag är ju så dålig på att lägga upp bilder på min blogg!
Sitter i skolan just nu, gick förbi femman huset innan jag gick på tåget till skolan. Det var alltså många som var där, det var nästan 20% på alla butiker, men i HM så var de få 100kr rabbat ifall du handlar för 500kr.
Men äässch.. hade bråttom så hann  inte att kolla så mycket. Men jag har ju ändå några kuponger som jag fick av Kusino Johan, från hm, stadium och lite mer! hihi.

Min älskade lillebror kommer hem idag och hälsar på! Ska nog hitta på något roligt idag elelr under helgen.
Nu kilar jag till lektionen! Puss♥

ont ont ont!

oooaauuchh.. har fortfarande ont! :( Kunde inte ens äta middag igår för jag hade så himla ont, har fortfarande ont idag. Vad ska jag gööra?! Det är så svullet på ens kinden att jag knappast kan prata eller skratta.
Kunde inte ens äta min frukost :( Så har jag ont i magen också! :'(
Hade faktiskt praktik idag, men ofta att jag ska gå dit såhär?! Helt svullen på ena kinden och inte kan prata ordentligt? Hum.. noo i don't think so.

PS! För er som bor i Göteborg.
Imorgon i femmanhuset får vi 20% rabatt på alla varor i HELA femmanhuset! Från kl 7.00 - 10.00. Ska nog gå in till femmanhuset innan jag ska gå på tåget och se ifall jag hittar något hihi ^^
Tänkte ju köpa skor från Din Sko, kanske köper dom imorn? :D

Vad ska jag hitta på idag? .. Joo jag ska sitta hemma och ruttna framför tv:n och kolla på film. Jag vill bara få hem min smink kit! NU!

Hihi, men iallafall.. hoppas att ni får en bra dag i det soliga och kalla vädret! ^-^



Söta Mandis!

i miss the time with you♥


TÄVLING - VINN GOODIEBAD VÄRDE 650KR!


Hihi nu startar jag en tävling på min blogg för första gången!
Dessa produkterna har jag faktiskt vunnit från olika tävlingar, men jag har ingen nytta av det för jag har redan dessa psodukterna hemma. Så jag tänkte att jag kunde göra någon annan glad! ^-^
Ni kan vinna en goodiebag med alla dessa produkterna som ni har här uppe som är värde ca 650kr.
ALLA KAN DELTA, MED ELLER UTAN BLOGG!

För er som har blogg:
Ta tävlingsbilden ovan, skriv om tävlingen på din blogg och länka till mig.
♥ Kommentera sedan här och länka hit inlägget som ni har skrivit i er blogg till mig.
♥ Glöm inte att skriva in era mail så jag kan kontakta er ifall ni vinner!

För er som inte har blogg:
♥Kommentera att ni är med.
♥Glöm inte att skriva in era mail så jag kan kontakta er ifall ni vinner!

PS! Man får en extra lott om man har blogg!

TÄVLINGEN AVSLUTAS 7/10, LYCKA TILL!♥

Auucchhh...

Har ont i munnen! Vet inte varför det har blivit helt svullet i kindköttet. Kan inte ens prata ordentligt eller äta, det gör såååååååå ont!
Sitter just nu och pratar med Tojjy, sitter och pratar om gamla minnen och andra roliga saker. Har suttit och garvat som fan, hon är så skojj och öppen HAHAHAHAH
Ska nog senare till kvällen börja med tävlingen, tror nog att vissa av er är rätt nyfikna vad som finns inne i goodiebagen? ;) Men jag har redan avslöjat lite att det finns hår produkter!

Too Faced Naked Eye Kit

"Att se ut som du rullat ur sängen felfri och fantastisk är en kändishemlighet och en som karriärer har byggts på! Nu kan du också se ut som du är född perfekt med denna underbara samling av naturligt nakna nyanser som får dig att se super-neutral men ändå "drop-dead-gorgeous" vid alla tillfällen. Shhh! Ingen behöver veta att du inte vaknar på det sättet."

Hihi, jag var med och tävlade om detta lilla smink kitt från eleven.se. Och gissa vad? JAG VANN! Så himla glad, jag som ville köpa nya ögonskuggor, nu behövs det inte mer hihi ^-^ Och jag älskar färgerna. Längtar bara tills jag får hem den nu!

Jag har så tur idag haha. Fick också veta nyligen att jag vann Dagens blogg hos Shoppaholly!
Undrar om jag vinner något mer? Hihi

träna träna träna!

Ska strax åka in till stan och träffa Nina och sedan for vi till gymmet. Första gången på flera år, sedan 9:an har jag inte tränat och gymmat som jag skulle ha gjort. Men nu blir det, ska fan få bort fettet från magen och få fastare rumpa för min rumpa ser ut som 2 kycklingfilér! xD
Men todilooo.. :)♥

Godmooorning! :)

Startar morgonen men en macka och ett kopp te! :) Jag har lovat baby att åka frukost nu varje dag innan jag åker till skolan. Skönt att få något i magen innan man gör något.
Ska snart åka till Sahlgrenska sjukhuset, trodde att jag hade tid 11.00 men när jag läste imorse så skulle jag ha tid 13.00. Piss! Kunde ju åka till skolan idag :(

My breakfast!♥

 

Dagens Outfit är enkel! :)

Body från Ginatricot, Leggins från Zara, Converse, Kappa och halsduk (y)


TÄVLING HOS LINN!


Nu är jag med i ytterligare en tävling, hihi ni kan ju också vara med och delta i tävlingarna. Som sagt.. man kanske vinner hihi ^-^
Denna gången är jag med och tävlar hos Linn Löwes i samarbete med Pinkordead.com där ni får välja ett valfritt produkt från den hemsidan (max 399:-). För att komma till tävlingen så KLICKA HÄR.
Kika in på pinkordead.com, billiga och fina smycken!

Lycka till med tävlingen!


HISS ELLER DISS?


Vill ha! H&M 299:-


Mini tävling soon... :)

Jag som är väldigt aktiv i många tävlingar i andras blogg så tänkte jag själv starta en liten mini tävling själv där ni kan vinna en liten goodiebag som ni bla. kan vinna hårinpackningar, spray m.m. och alla har nytta av det. Den som vinner får veta vad den får ^-^
Jag startar tävlingen om några dagar eller kanske imorn! Så avakta min blogg hihi. Och ALLA kan delta, med eller utan blogg =)

TÄVLING HOS FRIDA!


Just nu så är jag med i en tävling hos Frida Sjöblom i samarbete med Missbella där man kan vinna ett presentkort på 500kr.
Reglerna är lätta! För mer info om tävlingeN KLICKA HÄR!

Hihi, jag vet att jag alltid deltar i olika tävlingar och aldrig vinner, men ett försök får det väl bli! ^-^


19 september 2010

Ursäkta för en dålig uppdratering. Baby har varit här över helgen och jag har inte hunnit att sitta framför datan och bloggat.
Baby kom med en liten goodiebag och ett par skor (inte converse, hon hade köpt ett par som liknar baseballs skor/fredperry skor) som jag fick av hans mamma, snällt av henne hihi ^-^ älskade spec anikstvätten som jag fick, ansiktet känns så len och mjuk efter man har använt den.
En ny vecka imorn! Missar skolan på måndag och tisdag. Har tid hos UM imorn och på tisdag ska jag till läkaren. Jag är helt överseg och behöver mer sömn! Har mått dåligt dessa dagarna men tur att baby har avrit hos mig och tagit hand om mig hihi ^-^ lämnade han till busshållsplatsen nyss och jag sprang som en galning när jag skulle hem för det regnade så jävla mycket. Men fortfarade så skiner solen. JAG VILL HA SOMMAR!
Har laddat ner Photoshop, men vet fan inte hur man använder den?! Någon som vet någon bra sida för nybörjare som man kan lära sig lite om PS och hur man redigerar dom? (aa'
Juste nu så använder jag photoscape, men roligare att ändra photoshop för bilderna blir så fina! Jag vill ha min systemkamera NU NU NU NU! Säg inte att jag måste vänta tills jag fyller år innan jag får den :( Det hoppas jag inte ..
Men hoppas att ni har fått en bättre helg än mig hihi ^-^

fight fight fight for this love ..


Fight for this love
- Cheryl Cole

 


17 september 2010

Sitter och kollar på film och fryser häcken av mig. Var så trött så att jag inte klarade av att gå till skolan idag. Snart blir man sjuk, förskyld och ont i halsen. Kylan börjar komma! brrrr.
Har kollat på 2 bilder hittills, Letters To Juliet & The Last Song. 2 filmer som jag tyckte var väldigt bra. Ni borde också kolla på den, lite sorglig och fick tårar men ändå hihi ^-^


today..

Efter en lång dag på praktiken första dagen så är jag hemma. Jag var där kl 10.00 och fick redan börja städa och sortera fram alla produkter.
Salongen är Angereds största frisörsalong, därför finns det mycket att göra och sortera fram. För den är nyöppen.. Iallafall.. idag fick jag slinga, tvätta håret, städa och sånt på några kunder. Trött!
Sitter och kollar på idol just nu hihi. Ska sova snart, skittrött! :(

you make my hair looks craazzzy..



Frisyr som Sofia gjorde på mig förra veckan på provet.
Kände mig som en prinsessa utan krona hihi!
Sofias frisyr som hon gjorde på mig blev en fest/middag/bröllops frisyr ^-^






Så här blev min docka. En dålig bild men den får duga ändå!
Min docka blev en fest/midsommar frisyr ^-^


Dagens frisyr 15/9:



En enkel och snabb uppsättning som jag använde mig åt hårnålar, spray och tupperingskam! Och lite löshår hihi.



it's raining man ..

En riktig jobbig dag för mig! Orkade verkligen inte vakna imorse med baby tvingade upp mig, åkte till skolan och hade frisör. Gjorde håruppsättningar på dockorna och tjafsade med läraren för att jag inte fick tvätta eller färga mitt hår, så fuck her! -.- Var på dålig humör för att jag var så jävla trött.
Vi fick prova studentmössor idag, och nu är dom beställda. Längtar till studenten!
Jag var så trött så att jag somnade på Religion lektionen när läraren hade genomvisning om Judendomen. Jag avr så himla trött alltså!
Efter skolan så åkte jag in till Göteborg och mötte Amy, vi gick och handlade saker till tårta som hon skulle göra till din booy.
Och när vi kom hem så hjälpte jag till att göra tårtan, och nu sitter jag framför datan trött och sliten. Första dagen på praktiken imorn, och jag vet inte ens vart det ligger! Vet bara att salongen heter Frisörerna Angered och ligger i Angered Centrum. Angereds störta frisörsalong.. Får försöka vakna tidigt och gå och leta upp salongen imorn. Är lite nervös huhu!


En uppsättning som Sofia gjorde på mig förra veckan
Kände mig som en prinsessa utan krona haha!


14 september 2010

Gud vad skönt det var med lite sömn! Kämpade att åka till skolan idag när det ösregnade ute, när jag var framme i skolan så fick vi veta ett läraren var sjuk så vi hade bara en lektion på morgonen idag. Åkte in till Göteborg med Andréa och Sofia. Sofia och jag gick in till Bunrger King och käkade "lunch", blev mätt. Tycker att Mcdonalds är godare än Burgerking, eller vad tycker ni? :)
Sofia följde med mig till bussen så åkte jag hem. Och när jag kom hem låg jag i sängen och fröst som en kossa, det var så jävla kallt och var var så trött! Sov i ungefär 3 timmar, vaknade precis.. Och nu mår jag bättre hihi. Min baby slutar snart, och efter skolan åker han till Göteborg. Idag får jag mysa och gosa med honom! ^-^ happy me♥


Burgerking med Sofia


autumn fashion

I want it all!


13 september 2010

Hemma från skolan nu, gick lite tidigare för att har tandläkartid om en liten stund. Hade skolfoto idag, det var inte många alls som kom till skolan idag. Så vi blev en liten klass ^-^
Det börjar bli höst med solen skiner och det är fortfarande varmt ute. Varför kunde det inte vara sånt här fint väder i somras?

Måste snart köpa höstskor!
Mina converse blir så smutsiga nu när det nästan alltid regnar, snart blir det bort med converse och hit med boots! ;)

it's what I think .

So often i take a glance back over my shoulder, this memory
In retrospect these times are blurred
I guess it's better this way
Everything at once, too many lives
Flicker in the spotlight
Waver in the sunlight
We knew that it was eternal
But we forgot it was forever.


GO AWAY EH EH EH EH


IPOD TOUCH!♥

Say hello to my new Ipod Touch, änligen min! ♥
Nu fattas det bara systemkamera ..

 


MYS PYS! :)

Sitter och spelar Super Mario med min baby. Får damp för att jag inte ens klarar lvl 1. -.- Ska snart bege oss till hållplatsen för baby ska hem, har haft en mysig helg med honom. Så han får nog komma upp nästa vecka igen :D

NO MORE bloggande för dagen! Skola mysa med min baby innan han åker hem ♥


Bild på mig och baby när vi var i Jönköping, AI CUP :)

 


TÄVLING HOS HILEN!

Nu är jag med i en tävling som man kan vinna en mineralsmink kit hos Hilen!
Detta passar bra för mig som har en torr och ojämn hy och aldrig kan använda något smink på ansiktet förutom ögonen. Suck! ): KLICKA HÄR för att komma till tävlingen eller så klicka på bilden ovan! ^-^

Vad är det som är så bra med Mineral Makeup?
• Mineraler innehåller inga konserveringsmedel eller andra skadliga ämnen
Bra för känslig hud
Lugnar irriterad hud - antiinflammatorisk
• Mycket liten allergirisk
Täcker bra men ser ändå naturligt ut
• Huden blir silkeslen och jämn
• Man känner sig inte "spacklad"
Täpper inte igen porerna
• Oorganiskt - bakterier kan inte växa i mineraler
• Både zinkoxid och titandioxid, som används i de flesta mineralsminkprodukter, är naturliga solskyddsmedel
Tillåter huden att andas
• Minimerar synbarheten av porer och fina linjer
• Ger en perfekt finish och ger hyn lyster
• Håller hela dagen

Om ni tycker att detta är något för er så tycker jag att ni borde vara med och tävla. Om nu inte vinner så kan ni kika in på deras hemsida och beställa hem lite smink, billigt och bra för huden! :)
KLICKA HÄR för att komma till http://www.tikei.se/ där ni kan beställa smink.


12 september 2010

Uffh.. har inte kunnat blogga på hela dagen. Min lillebror fyllde år och vi har haft mycket att göra hela dagen. Älsklingen sitte här nu bredvid mig med en sur min, för att han inte får ha datan av mig. Men vi ska iallafall ligga och kolla på film snart, The Spy Next Door. Har suttit och nördat mig framför datan och kollat på film igår kväll men my little family och baby. Kollade på The Final, den var lite hemsk och äcklig men var också lite b haha. Kollade på en film precis, Furry Vengeance. Rekomenderar dessa filmer till er, Furry Vengeance är fett rolig! :)


haha, den har inte kommit ut på Bio än vet inte om den kommer att komma ut här i SV. Men min baby laddade ner den, VÄLDIGT BRA KVALITÉ OCKSÅ!

Ska kolla på film med mig baby nu, innan han gnäller och ber mig att inte sitta vid datan hihi ^-^ Hoppas att ni också får en mysig kväll!

"Thank you, come agian!"


my day

Höhö, sitter i skolan nu. Har precis gjort klart frisör provet (uppsättning, 70min). Bilder och sådant kommer när jag har fått dom av Sofia. :)
Provet gick ganska bra tror jag, failade med min fläta och renhet. Men jag blev iallafall nöjd! ^-^
Woohoo.. det är fredag! Idag kommer lillebror hem, har saknat han. Ska hämta han i stationen kl 17.00. Lektionen börjar snart och Sofia ska göra hennes uppsättning på mitt hår, och sedan ska jag färga håret för det är skolfoto på måndag. Vilken fräg ska jag färga? Utväxten eller hela håret som bilden nedan? ..

En bild på min söta Sofia! ♥

TIPS: gör gamla skor nya

Just nu så sitter jag och läser Anna Larnmarks blogg. Hon har skrivit ett inlägg upp hur man gör vita tygskor som har blivit smutsiga/missfärgade ser renare ut.
Tänkte att jag också skulle dela med mig vad jag läser och kanske också är ett tips för er. :)

Så här gör du: lägg skorna i en balja med vatten och häll in 1-2dl klorin (kan köpas i mataffärer för ungefär 20kr ) i vattnet. Lägg en hink med vatten på skorna så att man blir säker på att skon blir täckt med vatten.
Låt det du bleker ligga i vattnet i ungefär 1-2 timmar, ibland går inte allt bort men det blir iallafall renare.
PS! Detta fungerar enbart på VITA skor, t.ex. vita converse eller vanliga tygskor.

Jag måste absolut testa någongång, mina converse blev helt fläckiga när jag sprang ute med dom när det spöregnade!
Men babys mamma är nu i VN och har köpt ett par röda converse till mig. Längtar tills jag får dom! :)


school sköna school .

hihi har religion nu. Vi hade uppgift som i skulle göra men jag hade gjort klart den igår och den ska in på fredag. Så nu får jag åka hem! Ska sitta vid datan lite bara innan jag springer till migg tåg. Idag har det varit en jobbig skoldag, väldigt trött! Tog emot kunder nonstop från 9.00 - 12.00. Färg, klipp och fägade en kunds ögonfransar, hon blev väldigt nöjd. Synd att jag inte tog någon bild :(

Nu springer jag till tåget innan jag missar det! Puss ^-^

love changes your life


Rosetter n' diamanter

En bild på mina naglar som jag gjorde förra veckan ^^ lite kletsigt för att jag tog över blankning innan de hade hunnit torka.


WELLA SP COLOR SAVE

 


Color Save Scampoo luktar väldigt gott! Den skyddar ett färgat hår från att blekas och mot skyftningar i färgens nyanser. När jag använder andra schampoo som t.ex. Head & Shoulders så blev mitt hår fettigt redan dagen efter. Men när jag använder detta schampoot så känns mitt hår nytvättat i 2 dagar och det luktar fortfarande gott.
Color Save Mask är ett väldigt bra inpackning, and i love it! Mina toppar var så slitna så att jag alltid ville klippa mitt hår, men efter jag har använt inpackningen 3-4 ggr så har mina toppar blivit bättre hihi ^^


Uffhh! Dom är så jävla dyra och finns inte alls mycket i, i skolan så kostar dom 210kr/st. Men vi som är frisörer på skolan får det lite billigare som tur! Haha ^.^


Scampoonera håret 2ggr, för när man schampooerar håret första gången kommer det inte alls mycket skum, men när du ska göra det andra gången så behöver du inte alls ta lika mycket som förr för det kommer då att komma mycket skumm och det gör också så att håret blir renare.

Inpackning: Applicera det i håret (inte hårbotten, för då kommer ert hår att bli fettigt lättare) och lägg det i ungefär 10-20 min. Skölj sedan ut det noga.

Välidgt lätt att använda, och det hjälper jag lovar! ^.^


5/5 ♥ bästa schampoot hittils!


Absolut! Om mamma betalar haha. Alldeles för dyrt för att lägga ut pengar själv för att köpa (a) hihi.

 

 



7 september 2010

uffhh.. efter en lång dag på stan är jag äntligen hemma. Har varit på stan och letat efter presenter till min lillebror som fyller år denna lördagen. Vad kan man köpa till honom? Han har typ allt :(
Kom iallafall hem idag med en svart bikiniöverdel idag, ska åka till Lerum med baby och några till. Kul kommer det att bli, får väl bli badhus istälelt för stranden när det är så hilma kallt. Idag var det inte så fult väder, ganska skönt.
Jag vet att jag har haft en dålig uppdratering, har haft så mycket i skolan. Massa läxor som jag har gjort i tid.. eller jag trodde att den skulle vara inlämnad förra fredagen så jag hade redan börjat på den, men ah.. den skulle vara inne denna fredagen så jag skrev lite extra.

Jag har inte berättat att jag tog emot en kund förra veckan va?..
Jag skulle då göra slingor på henne, några ljusa slingor. Så jag tog Sunlight + 4%, det skulle då bli lite mer ljusare slingor. Men nej.. efter 20 minuter kom det inte upp någonting! Då började det pirra i magen och jag blev lite nervös.
Då fick jag veta att hon hade färgat med hemmafärg och att hon hade färgat så mycket så att denna färgen som ajg färgade henne med inte orkade komma upp någon färg. Men hon får komma tillbaka imorn så ska jag nog ta blekning + 6% får det bli (?). Aldrig har jag varit så nervös inför en kund. Men det var faktiskt inte mitt fel! :((

Måste köpa nya saxar!
Just nu så använder jag en jaguar sax. Och jag vill ha nya saxar som jag kan klippa på mina kunder! Denna saxen som jag använder nu, den klipper jag både på dockor och kunder.
Någon som kan rekommendera bra saxar?
Den börjar bli dåligare och dåligare, och så har några snattat alla mina firsör saker, mina clips, kammar, borstar m.m. Så ah.. mamma får följa med mig till grossisten och köpa nya saker snart!

Vinn en goodiebag hos Linda!

Nu är jag med och tävlar om en goodiebag hos Lindas sminkblogg! Var ni också med så kanske ni har en chans att vinna :)
KLICKA HÄR för att komma till tävlingen eller så tryck på bilden, tävlingen avslutas på tisdag kl 12.00


3 september 2010

Puuuffhh.. så trött! Har nyligen ätit lunch, har stått och gjort frisyrer på min docka. Tränar tills provet nästa fredag, jag hade redan tänkt och funderat vad jag skulle göra men sen ångra jag mig och har gjort om den flera ggr -.- pisss ...
Har bara 30min lunchrast, så jag åt snabbt och skyndade mig till datorn hihi. Kommer att ta bilder på min docka om den lyckas bli fin innan jag slutar ^^ annars får jag lägga upp det nästa vecka efter provet.

Åhh.. äntligen fredag! Veckan har gått snabbt, har bara haft skola skola skola skola. Har varit duktig och varit närvande på varenda dag, first time haha :D Sa ju att jag skulle förbättra mig.
Btw.. sista dagen för nelly-tävlingen. För er som inte har röstat, rösta gärna på min outfit är ni snälla! :) KLICKA HÄR! Och tack för er som har kommenterat, jag är väldig tacksam (;

Nu kilar jag till lektionen innan min lärare får ryck, puss hej ♥

2 september 2010

Vad har jag gjort idag? Eller vad har jag gjort på hela veckan?
Joo.. har varit en snäll flicka och gått i skolan, har gjort mina läxor. Men idag så har jag suttit framflr datan och latat mig haha. HELA DAGEN!
När jag har tråkigt så sitter jag framför datan, kollar på film och målar naglar hihi. Jag lägger upp bilder imorn, jag är beroende på att måla mina naglar nu. Just nu har jag målat rosetter och jag är nööjd :) en enkel målning helt enkelt. ^^
Btw.. har nt berättat att jag och mina 2 klasskompisar vann en tävling i klassen förra veckan. Vann scampoo och inpackning, bilder kommer. Dom är små, så bra att ha i väskan när man ska åka bort hihi. Kanske gör en tävling av det?... maybee hihi. Så ni får avvakta! ^^
Ska in och städa mitt rum och sedan sova. För det ser ut som ett krig med kläder haha. Kan knappast hitta mina kläder för allt ligger huller om buller :(

Vill ha ett sånt här sovrum! Lite för mycket men gulligt hihi ^^ Godnatt!♥