Stockholm, Arlanda Flygplats

Sitter just nu i Arlanda flygplats. Ca. 3 timmar väntetid och fett tråkigt.
Sov hela vägen på flygplanet från Göteborg, och kommer nog förmodlingen att sova när jag går på nästa flyg med. Är otroligt trött!
Ska sitta och kolla på film medans jag väntar. Fint och soligt väder i stockholm!!

wish me good luck!

Ska nog dygna och sova på flyger haha. Om jag orkar... Måste sitta och vänta i stockholm i 4 timmar. Ska äta frukost på flygplatsen och gå på en liten shoppingrunda. Ska se om jag hittar lite billigt MAC smink.
Sedan kommer jag att tillbringa hela natten och dagen tills onsdag då jag landar i Bangkok kl 6 på morgonen. Kommer att bli en lång resa! Tur att jag köpte biljett med liten väntetid.

Ska kolla igenom allt nu och kolla om jag har glömt något, jag är väldigt glömsk. Kommer på vad jag har glömt sista minuten!
Hoppas att ni får en trevlig vecka, och önska mig lycka till att jag inte går på fel plan och åker till Indien eller något. ♥



Jönköping 17/9 - Jag och mina fina småsyskon. ÄR VI LIKA?! :)


the last day!

IMORGON ÅKER JAG REDAN! Idag kommer familjen ha en liten avskedningsmiddag, det blir LAU, yummi!
Har packat och allting är klart, nu är det bara lite småsaker som måste in i väskan. Om en liten stund ska jag bege mig till ICA och hämta ut paketer, ska även köpa massa marabou choklad.

Jag är rädd att jag inte får stoppa in smink i handväskan, t.ex. foundation osv. Någon som vet?!





Mobilblogg - mot jönköping!

Nu är det helg helg helg! Jag, syrran och hennes kille åker till Jönköping om en liten stund. Ska hälsa på pappa & lillebror, och så ska vi även gå en runda i Outlet a-sex in vi hittar vägen dit. Och på kvällen åker jag vidare med tåget till Borås och ska vara med min pojkvän en natt innan jag reser bort.
Men ni får ha det en underbar helg.

svar till Lia!




Svar: Denna klänning finns inte på Nelly. Det är jag som säljer klänningen, vill du beställa så tar det ca 2 veckor.
Här har du mer info om den!
http://annadang.blogg.se/2011/august/kenzas-outfit-pa-guldknappen.html#comment

15 september 2011

Har äntligen fått hem min fina klänning jag beställde! Men men.... undrar bara när jag kan ha på mig den buhu!
OCH NEJ! Jag härmar inte Kenza för att hon också har en sån, har velat ha den länge men varit osäker om jag skulle beställa den eller inte.
Storleken var bra och jag var iallafall nöjd med klänningen.



Har även fått hem mina linser jag beställde igår, SUPER SNABB LEVERANS!

Och vet ni en sak? Jag hade vunnit 2 biobiljetter till filmen Crazy Stupid Love då nelly hade en tävling. Jag skulle då kolla med min syster, men glömde bort det totalt att det var igår vi skulle kolla på den och hämta ut biljetterna. Så det blev ingen film iallafall. Klumpiga miiig!



Men nu ska jag iallafall börja packa, har så mycket jag vill ta med gaaaaaaaah!

I'm coming home, I'm coming home tell the world that I'm coming home

Idag är det fint väder, soligt och varmt. Ska äta lunch om en liten stund, duscha och sedan så åker jag och syrran ner till stan och ska äta jensens. Ska köpa handsprit osv som jag kan ha under resan, som vissa av er inte vet så är jag SKIT RÄDD för smuts och bakterier hahaha! Så några flaskor handsprit måste jag ha i handväskan när jag är i Vietnam, det är trots allt så smutsigt där.
Senare mot kvällen ska jag även börja packa, men först så måste jag till Ica och hämta ut mina paketer från nelly.com som jag har beställt.

Är så nervös! Ska åka flyg och sånt ensam som jag aldrig har gjort förut, hoppas att jag inte blir kidnappad så säljer dom mig till Kina HAHAHA. ETT SKÄMT!
Men jag är lite rädd, har nästan aldrig gjort någonting ensam. Blir redan rädd när jag åker tåg ensam :( Men hoppas att det ordnar sig iallafall!

I'm coming home, I'm coming home tell the world that I'm coming home
..
Vietnam är mitt hemland, men jag har bott i Sverige i HELA MITT LIV. När jag tänker på att jag ska åka till Vietnam tänker jag inte "nu ska jag åka hem", tänker typ.... "nu ska jag på semester". Men däremot om det är Sverige så tänker jag "NU SKA JAG HEM!"

Men nu ska jag iallafall kila iväg. Gjorde några snabba beställningar igår inne på nelly IGEN.


ännu mer beställningar!

God eftermiddag! Har haft så himla svart att sova hela natten, vaknade vid halv 5 tiden på morgonen helt plötsligt och kunde inte somna om. Så jag låg och kollade på någon jul film som var på tv och somnade igen vid 7 tiden.
Hela morgonen så har dom borrat och huggat ner massa träd på gården. Gjorde så jag inte heller kunde sova och blev helt galen, var tvungen att ta kudden över huvudet.

Gjorde ännu en liten beställning inne i nelly.com igår kväll. En svart jumpsuit och en söt hipster. Denna jumpsuit som jag beställde finns även i BIK BOK, tror att dom har finare där för endast 199kr. Men jag beställde på nelly.com för jag hade gratis rabattkupong. Så det var väl värt ändå!

 


Och idag, så beställde jag vardagslinser från Lensway. Det som är bäst är att om man beställer från alltomlinser.se så får man fri frakt + lite rabatt.
Beställde för 2 månader, det skulle kosta 652kr men betalade endast 464kr, så det är ett bra pris. Så ni som vill beställa linser kan gå in i alltomlinser.se och beställa därifrån. Finns massa månadslinser, färgade linser osv.

Ska försöka att inte använda ulzzang så mycket, känns som om jag får sämre syn för varje dag. Men i början av nästa år ska jag iallafall göra laseroperation.

 


13 september 2011

Har gjort så himla många beställningar under dessa dagarna. Har beställt lite kläder till mina syskon osv, klart att man måste beställa mycket när det fanns erbjudande i nelly.com.
Det har varit så fult väder så jag knappt orka sitta vid datan eller gå ut. Nu sitter jag hos mamma, om en liten stund ska jag gå hem och städa lägenheten. Har typ inte städat på evigheter!

Det var skönt att vara nere i Halmstad en helg. Och Saras födelsedag var ju kul, lite kaos och smuts. Men det ordnade sig tillslut. Det blev inte så många bilder men kul hade alla iallfall hoppas vi!

Lite kläder jag beställde under dom senaste dagarna som jag ska förmodlingen ha med mig till Vietnam.
ÅKER TILL VIETNAM PÅ TISDAG! Jag kommer att försöka blogga så mycket jag kan under resan. Det är typ 30 grader där och hoppas att jag står ut med det vädret.
Under veckan så ska jag packa, köpa lite mer smink, linsvätska osv. Måste beställa nya linser som jag kan ha under resan med!

Men hoppas att ni får en trevlig vecka iallafall. Puss


9 september 2011

DÅLIG UPPDRATERING! Men idag åker jag ner till Halmstad med Johan och Peter för att fira min kära bästa vän Sara som fyller 18 år IMORGON redan!
Så det kommer nog inte bli någon speciell uppdratering ihelg heller. Har så bråttom och mycket att göra nu så jag slänger bara in ett snabbt inlägg.
Har ju beställt födelsedagspresent men har inte fått hem den än, hoppas jag hinner få hem den innan jag åker. Annars är livet kört! Men vi får hoppas på det bästa.

Idag är det fint väder, kommer nog göra på en mysig klänning. Långklänning maybe?

Men ni får annars ha en toppen toppen toppen helg! Puss på er ♥

Building faith on love and words

Sjuk hela dagen igår igen, fick ligga i sängs hela kvällen efter bloggandet. Har verkligen dålig immunförsvar, speciellt när den jävla vädret kommer fram. Massa regn och blås! Mår iallafall lite bättre idag.

Idag så ska jag laga middag till familjen, pastagratäng med köttfärs. Heter det så? Det är vegetasik köttfärs, för mamma äter inte kött! Men allt ska iallafall gräddas i ugnen. Första gånger jag lagar det, och hoppas att det kommer att smaka bra iallafall. Har ingen recept så ska bara stoppa i allt och fårse hur det blir hähä. Hoppas att mamma blir nöjd med maten, för jag har ALDRIG lagat något till henne. Och jag har aldrig lagat mat.... typ. Haha, bara till mig själv och till älsklingen.

Ikväll blir det lite mer shoppande inne på Nelly.com, ska använda upp alla mina rabatt koder. Har ni testat? Ni borde göra det. Har rekommenderat det till så många, och hoppas att dom blir nöjda med det med. Längtar tills mina kilklackar kommer hem, YEY!



Har varit rödhårig länge nu, dags att färga till brunt?

svar till anonym!



Svar;
Det beror faktiskt på vart du köper någonstans. Finns väldigt fina Michael Kors väskor för ca 10 000kr, som en av mina kompisar köpte.
Men om du vill ha billiga märkes varor borde du åka till Bicester Outlet som ligger ca 2 timmar utanför London. Där kan du hitta massor med Michael Kors väskor för 2000kr +.

Köpte billerina skorna i Primark för endast 60kr!

67% rabatt på nelly.com - Köp ett presentkort för 100kr, värde 300kr!

Imorse så hade jag tandläkar tid, orkade inte gå dit för det regnade så himla mycket så jag bad mamma att köra dit mig. Gud vad det ösregnade hela morgonen, regnar nu med men inte lika mycket.

Har ni sett mycket inne i facebook nu att det har kommit ut en kampanj från SAVEMYDAYS.SE där ni kan köpa ett presentkort från nelly.com för 100kr och så får ni handla för 300kr?
Sidan är riktigt pålitlig och jag beställde nyss ett par kilklackar, det var ett riktigt KAP! Har spanat efter dessa i någon månad då det bara fanns i jeansfärgad men dom är mycket snyggare än vad dom jag beställde. Men tyckte att dessa jag beställde också var riktigt snygga så jag beställde hem dom direkt.

Om ni vill beställa så klickar ni på denna länken som jag kommer att ge er här nu så står det köp, varje person kan köpa 5 presentkort och dom gäller i 3 månader.
Ikväll ska jag köpa mer presentkort och jag ska verkligen shoppa loss nu när det är så billigt!!

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL NELLY.COM ERBJUDANDET
, det finns även andra erbjuande som ni kan kika på.


THORGUN - FRIIS & COMPANY 649kr.
Jag köpte dom för endast 158kr. Riktigt snygga!


take my hand and let's go together

Hej Bloggish! Hade en konstig dröm inatt, kan varkligen inte släppa London! Drömde att jag åkte till London med min tjockis och att vi köpte och åt massa mat i China Town. Men vaknade direkt när jag stoppade in den feta baugetten in i munnen, kunde typ känna hur det smakade haha!

Men idag har det varit fint väder. Tjockisen kom till Göteborg, han hämtade upp mig och vi åkte in till stan för att äta sushi och kolla på saker. Vi gick förbi biopalatsen och beställde biobiljetter till ikväll, Captain American 3D. Undrar om den är bra, jag är väldigt kräsen med filmer haha. Men vi ska inte kolla förens halv 12 ikväll, så vi ska mysa framför tv:n nu och kolla på Cinderella story, tvingar han att kolla! :)

Tog en snabb bild på dagens Outfit och hoppas att ni får en lyckad lördagskväll som jag! Puss♥


blus PRIMARK & jeans SISTERS

ÄLSKAR min fina blus jag köpte i LONDON!


VARDAGSTIPS FÖR BÄTTRE HY:

Kikade inne i Helens blogg, där hon la tips på hur man får huden finare och lenare. Och jag har testat det hon har gjort och tycker att det blir en total förändring. Jag själv har lite både oljig och torr hy men efter att jag testat detta så blir huden fuktig och känns alltid så mjukt.
Så tycker självklart att ni också ska testa!

  • Drick mycket vatten. Vatten rensar ut gifter och ger fukt inifrån. Drick minst två liter om dagen. Det motsvarar ungefär åtta glas.
  • Sov bättre och längre. Huden läker och reparerar sig under natten.
  • Använd endast rena örngott med hundra procent bomull. Om din hud är fet hjälper bomullen till eftersom den suger upp oljor.
  • Sovrumstemperaturen bör ligga runt 18 grader. Öppna fönstret och släpp in sval nattluft så håller sig huden frisk medan du sover.
  • Använd endast rena handdukar efter ansiktstvätt. Använd inte samma handduk som du använder till din kropp.
  • Ät mycket frukt och grönsaker. Förslag; broccoli, citrusfrukter och tomater. Tomater skyddar mot solbränna och åldrad hy. Drick grönt te.
  • Ät livsmedel som innehåller zink och vitamin B5. Livsmedel med zink; skaldjur, spenat, nötter, fullkorn, solrosfrön och gröna ärtor. Livsmedel med vitamin B5; bananer, avokado, nötter och fullkorn. Brist på zink kan orsaka akne och mjäll.
  • Kosttillskott kan vara ett bra alternativ för att tillföra kroppen viktiga vitaminer och mineraler. Många påstår att zinktillskott löst deras akneproblem.
  • Även om din hy är fet, tvätta ansiktet endast två gånger om dagen. En gång på morgonen och en gång på kvällen räcker.
  • Undvik produkter (som t.ex. foundations och ansiktskrämer) i ansiktet som innehåller oljor och talk. Dessa täpper till porerna och kan förvärra problemen.
  • Gå ut. Huden andas och behöver frisk luft. Många har blivit av med sina problem efter att ha solat. Glöm inte att skydda dig i solen bara.
  • Undvik kontakt mellan fingrar och ansikte.
  • Peela kropp och ansikte då och då för att avlägsna döda hudceller.
  • Tvätta aldrig ansiktet med tvål. Använd milda rengöringsprodukter, helst utan parfym.
  • Gör en ansiktsmask en gång i veckan. Banan och äpple är bra om du har torr hy. Citron och jordgubbar är bra ingredienser som motverkar fet hy. Fruktsyrorna i citrusfrukter och äpplen är bra mot akne. Blanda gärna i lite honung.
  • Undvik mjölkprodukter eftersom dessa innehåller mycket mättade fetter. Byt ut smöret mot olivolja när du lagar mat.
  • Satsa på en foundation utan olja och parfym. Testa gärna mineral makeup som passar de med hudproblem.
  • Om du har en tendens att bli glansig i t-zonen, använd blotting papers som suger upp glanset utan att göra huden pudrig. Jag kan rekommendera blotting papers från MAC eller MAKE UP STORE. Skippa vanligt puder. Det täpper till porerna som i sin tur gör att huden bara blir ännu glansigare.
  • Ta en titt i skafferiet. Vitlökssaft sägs torka ut finnar. Honung lugnar röd och irriterad hud. Citronsaft används på finnar och sägs bleka ärr. Aloe vera läker alla sår. Tips! Aloe Vera Juice finns i hälsokostbutiker. Färsk aloe vera appliceras på huden och tros bota akne, eksem och torr hud.
  • Var glad. Är du deprimerad, stressad och mår psykiskt dåligt påverkar detta ditt yttre. Vid stress urlakas zink ur kroppen och det är ett viktigt mineralämne för både hud, hår och naglar.


1 september 2011

Det är redan en ny månad! Det var exakt 3 månader sen jag tog studenten, visst saknar man skolan!
Under skolåren på gymnasiet så har det inte alls varit dålig, roliga och snälla klasskamrater och underbara vänner! ♥ Saknar att umgås med dom ibland, vi var som en riktig family

Dessa dagarna så har det varit ett fint väder, men kollade på väder prognosen så kommer det att regna nästan hela nästa vecka. Det är så jag har så mycket att göra och så måste jag ut i det fula vädret, inte alls okej.
Snart är det helg och jag kommer att umgås med pojkvännen och familjen. Blir nog så att jag och killen hittar på något skoj under helgen, det blir antingen bio eller bowlingen or maybe both?

Fick ett mail av ett modelljobb som jag hade sökt för någon vecka sen. Dom skrev att dom var väldigt intresserad men ville att jag skulle skicka fler bilder på mig själv, helkropps bilder osv. Så jag försökte att hitta några bilder, men jag är ju så dålig på att ta bilder på mig själv. Det var ett klädmärke som jag skulle få jobba med ifall jag skulle få jobbet. Men får se hur det blir hihi. Hoppas på det bästa!

En fin bild som klassen tog tillsammans på student dagen, ska nog beställa hem denna bilden. Fina är vi! ♥