Merry Christmas (즐거운 성탄절 되세요)

GOD JUL MÄNNISKOR! :)
Hoppas att ni får en trevlig jul med era närmaste och käraste + massa presenter framför facet på er!

Efter en lång
och trött kväll på AI WITNER PARTY i trädgårn, så orkar jag fortfarande sitta och blogga.
Det var kul, men jävligt kallt. Jag hade på mig högklackar så har fått massa blåsor, skoskav och skit på fötterna. Men det var kul ;)

Det är snart början på ett nytt år och då ska allt vara nytt enligt mig haha. Ska fucking plugga som ett ass och klara skolan. Ska börja träna för nu har min mage blivit stooor, är så jävla onyttig. Sitter och vrakar i mig chips, dipp, läsk och godis varje helg. Mest när jag är med Bé Em, kommer bli riktigt tjock om jag umgås med henne varje dag.
Humm... men ahh. Skolan ligger först på listan.
Jag har inte orkat blogga heller. Har varit borta och inte suttit vid datan hela veckan. Har varit med vänner, stan och skit :) Men veckan har gått super snabbt, så är det ifall jag har kul.

Många saker
har hänt under 2009, men många minnen och jag har haft kul. Lärt känna många vänner, och det tycker jag är bäst under året 2009. Ni är nu mina närmaste, och hoppas att det k0ommer varaq för evigt
Hoppas att 2010 kommer att bli mycket bättre än 2009.

Nu sitter jag och äter snart upp lådan med hemmagjord godis som Bé Em har gjort till mig. Skit goooooott hööhöh.
Nu räcker det emd bloggandet today. Jag kommer att ha lite bloggpaus, några veckor.. =)
Ciiaaao! :)

즐거운 성탄절 되세요



new design by TangLe

Hhöhö, ni ser att min blogg är ändrad :) Och jag är väldigt väldigt nöjd med den, tack TangLe! ♥♥
Och det är rosa som vanligt, my favorite color ;) tycker att ni borde besöka hennes fina blogg http://airtk.blogg.se/

ahh.. som Carro säger, "du bloggar varannat år" . Jag har inte orkat blogga dessa dagarna, jullov imorgon ju. Så har haft massa arbeten och läxor som jag har varit tvungen att plugga och lämnat in.  Men whatever, hoppas jag orkar att blogga under lovet iallafall. Lovet börjar imorgon och jag ska redan åka booort!

Nu ska jag nörda mig och spela tien len i FB, hasta la vista ;)♥
Vad tycker ni om bloggen? Kommentera! :D

2ne1 ♥

 


C.L [ Chae Rin ] ~ ♥ ~



 

Minzy aka Maknae ~♥~




Park Bom Unnie ~ ♥ ~



 




Dara ~♥~

Faaan vad jag diggar hennes stil asså hahaha =)) Hon är så himla fiin och gullig! :D
Jag sitter och nördar mig i massa 2ne1 videoklipp i youtube, dom är bra ;);)

Jag älskar henne klääääder i denna videon, jag skulle nog inte kunna tänka mig i såna kläder men fint är det xP Det är tjejen med dom rösa chinos :D


 

Så roliga videon :D:D

 









D A N C E ♥

Fan vad jag älskar Gigi Torres dansvideo!



Jag får fan ogasm när jag kollar på 0:52 . Såå jävla braaa! *dregglarrrr*

 

 

Ska dra till träningen snaaart, trött som satan. Måste äta först innan jag går annars kommer aldrig klara av. =[

Ska komma dit lite tidigare och kolla när Duc, Johan och Peter tränar popping annars börjar jag 19.15.

 

Njut av videon ;) xoxo ♥

 


DON'T STOP MAKE IT POP!

you build me up, you break me down .. my heart it pounds .





DJ blow my speakers up
Tonight imma fight
Til we see the sunlight


Tik Tok - Keisha ♥


5.12.2009♥

Det har varit en rolig men ändå kaos helg. :D Firade min födelsedag några dagar tidigare med mina darllings.

I lörags så vaknade jag och carola rätt tidigt.. halv 11? O.o ahh.. men iallafall. Vi hade planerat att vakna kl 10, fixa oss och skit och sen gå hem till svan och väcka honom och kcheng. Men nej, vi vaknade lite senare och vi ville skita i det men ajg var tvungen att väcka carola ändå. För vi hade bestämmt oss att åka SKIDSKOOOORRR! :D

 

Efter det så gick vi runt lite i knalle och det fanns en butik med skitfina skor. Jag ångrar att jag inte köpte dom. Så jag ska dit nästa vecka och köpa dom :D

 

Efter allt fick ajg och carola skjuts hem till henne, bäda var aströtta och hungriga så vi käkade och deckade. Vi fick bara sova en liten stund för vi skulle fira min födelsedag i Goldenelephant eller vad den nu heter och sedan bio. I Golden var maten sådär, men det var mysigt. Man fick gå och hämta maten man ville ha och ge det till kocken så fick vi se när dom wookade det.

Vi gick och kollade på 2010 och den var bra. Jag var så jävla sömning och deckade nästan på Svans axel medans Bé em låg på mig. Efter biot så gick vi och fikade :D Och det var mys pys :)

 

 

Efter en liten stund så stack alla. Carro skulle hem för att hon var så jävla trött. Så promenerade jag,bé em, svan och kcheng till norrby. Vi hade planerat att dricka, men allt blev kaos och killarna hade planerat något som jag och bé em inte fick veta så dom sa att vi skulle hem så länge så skulle dom komma hem senare.

Jag och bé em tog en sväng runt stan sen hem igen. När jag kom hem så var det helt tyst och alla lampor var släckta. Jag gick in till köket och såg att dom hade gått och köpt "tårta" för att överraska mig, det var jättegulligt av dom! Det var så sent, klockan var ungefär halv 2 men dom hittade ett ställe där dom kunde köpa iallafall. =]

 

Och såklart var shotten min, den var äcklig! uuaaah

Sen så softade alla i carros sovrum och vi spelade lite kortspel (som vanligt) och den som hade minst poäng fick dricka. Jag och kcheng hade otur, vi fick dricka i rad hela tiden :(

 

HAHAHAHAHAHHAHA! FRÅGA INTE MIG OM DENNA BILDEN FÖR JAG MISSADE DET!

 

Kvällen blev helt katastorf, killarna blev fulla. Vi fick ta hand om kcheng för han var så full och skrek hela tiden. Jag vet inte vad dom höll på med, spydde in och ut hela tiden. Ingen fick sova fören kl 9 på morgonen eller något, eller jag iallafall. Jag gick runt som en galning runt huset.

Vaknade på morgonen av att kcheng gick ut och in hela tiden och ville att jag skulle flytta på mig så att han fick sova på sängen. Jag var tvungen att krypa ner och ligga bredvid svan och jag deckade direk, himelens sömn fick jag. Jag sov så jävla gott!

På morgonen vill jag till knalle för att köpa klackarna, men ingen pallade och det var fult väder. Izza kom och vi hade lite snack. Fixa varandras hår och skit. Jag låg helt död på madrassen var skitrött.

 

Kcheng fick massera mina händer och armar, och så masserade han carro. Snällt av han va? Varje gång jag kommer hem från borås är jag helt död. Men jag orkade iallafall komma till skolan idag och vi hade bara 1 lektion ändå.. eller jag hade det. Missade första lektionen.

Men det var iallafall en kul helg =]


Thanks to my lovers, you guys made my day great ;)

xoxo ♥



ChingeLiing -> Carrro In tha Blogg ♥

Hääloo =D... Carro here (A)

har roligt nu faktiskt lite hungrig e suugen på riis fan -.-!.. smakde på en mööglig kaka nyss kändes de som.. HAHA! så brownie elr va de heter HAHAH!... smakade lite o de smakade bränt O.o!.. käkade inte mer.. fyfeo.. sugen på typ wookade nudlar med ngt (A) elr nu har ajg en sån COLA NAPP i munnen HIHI(A)... de andra sitter o spela kort xD AHAHAHA K.T verka ha lite damp eftersom att han får dricka hela tiden typ (A)HOHO synd om han xD... jag dör av alkohol så dricker inte... Kaos e de .. har ingen lust längre -.-! pyr efter 1 shot fan HAHAHA! mobbad jag vet.. aja .. sitter o garvar lite samtidigt (A)... uhm vet inte va ja ska skriva riktigt.

Joo idag?..ha de nog vatt o åkt skridskor utan mej -.-". men de hade säkert kul =D o så ha de vatt på restaurang o käkat mat o glass o sånt verkade som (A),,, Själv va jag as trött.. kom till restaurangen o såg de äta .. blev as hungrig... men kl 21,00 stack vi o kolla på 2012.. den va rätt seg i början men sedan mot mitten blev den bra o i slutet då xD.... lite sorgligt o sånt men men xD... jag o K.T snackade mkt skit oxxå o jag fick lite smådamp under filmen.. Aja aa sen gick vi å fika lite (A) sen stack jag hem.. HAHA de andra kom lite senare... Bilderna kmr nog upp om ngn dag... orkar inte lägga in dem nuu xD,, ska läga upp lite andra roliga bilder på Mej o anna =D...., ♥










Memories from Hbg festivalen 08

aoouucch! =(

Jag har såå ont alltså =( har inte orkat äta eller några något på hela dagen. Känner mig så lam -.-  jag kan inte ens knyta upp håret, det är förjävligt -.- Hoppas att jag blir frisk innan helgen så att jag kan fira min födelsedag med kineserna.
Och KATHANG kommer!! =] snällt av honom att åka så långt för att fira min födelsedag med mig :D:D Det kommer att blir toppen, hoppas jag iallafall ..:)
Jag mår så illa, vill spy :( Jag kunde fan inte sova igår, jag vände mig hit och dit hela tiden och hade skitont i axeln. Tror att jag började sova ordentligt kl 6 på morgonen.
Är hungrig men får inte i mig något. Har så jävla ont i ryggen, ska be mamma massera mig snart  hihih =))
Jag är duktig, har suttit hemma och försökt att plugga. Har så många inlämningar jag måste lämna in innan jullovet. -__-'

Redan 1 december, tiden går så snabbt. Kommer fortfarande ihåg att jag hade födelsedags fest förra året när jag fyllde 16. Nu är jag snart 17 om några dagar.
Saknar gamla minnen =[

Min blogg har varit så tråkig dessa veckorna. Har inte orkat blogga så mycket, börjar få feber snart. Känner hur jag blörjar att kallsvettas.
Delar med er en låt som jag hittade i Carros blogg. =)



                                                                                                                     I love you but - Jeremy Thurber




                                                                                                                                                           xoxo ♥