29 JUNI 2010

Höhö, har gjort om mina jeansbyxor till shorts och nu har jag satt dit nitar ^^ me like me like.

Ska snart träffa B och VA på stan sedan får vi hitta på något som vi kan göra. Så fint väder idag, har på mig klänning, den som jag köpte på Nelly. Blir sommarens bästa klänning, om jag inte hittar någon ny då hihi.

28 JUNI 2010

HOT HOT HOT HOT! Fattar inte hur alla kan stå ut med allt värme. Det gör så att jag blir helt överseg och inte orkar göra något alls. Inget speciellt har hänt idag, och vet inte vad jag ska skriva. Och jag orkar inte blogga mer, vet inte om jag ska lägga ner det helt eller inte. Hum... Jag bloggar när jag orkar, chingeliing :)

L-I-S-E-B-E-R-G

 

En kort videoklipp när vi åkte Colorado :D

 

höhö, på videon så såg min mage lite konstig ut. Men jag skyddade faktiskt min kamera under tröjan haha :D


ut i solen!

Hello!

Kom nyligen hem efter att följt med tjockisen till kyrkan. Ändå om jag inte är kristen så var jag lite nyfiken och följde med, och nu är han en Gudfar, heter det så? Humm.. Hur hade ni det på midsommar? Själv så var jag ute och grillade med tjockisen och hans kusin vid sjön. Soft vart det ^^

3 snabba bilder på dagens outfit, klänningen kommer ifrån Nelly Fashion Outlet och skorna från nelly.com

Ha en bra dag, och ut i solen!


ENOUGH


Filmen Enough (en kvinnas hämnd) är riktigt bra och jag rekomderar att alla ska se den!
En gammal film men den är fortfarande bra.
Jennifer Lopez som Slim gjorde hela filmen bäst.
Den var inte alls långtråkig, man ville fortsätta kolla på den från redan hela första början.
Filmen är både kärlek men ändå lite skräck.

Handling: Den hårt arbetande servitrisen Slim har allt hon kan önska sig; en man, ett vackert hem och den bedårande 5-åriga dottern Gracie. Men hennes dröm krossas när hennes man visar sig vara allt annat än perfekt. Efter att ha blivit misshandlad flyr Slim tillsammans med dottern men hennes man är snart ikapp dem. Slim sätter dottern i säkerhet och tar upp kampen mot sin hetlevrade man för att en gång för alla visa att han har gått för långt.

Trailer: klicka här

5/5♥

25 JUNI 2010

GLAD MIDSOMMAR PPL! :D

24 JUNI 2010

Här sitter jag ofixad och nyvaken. Fett trött, måste fixa mig och förbereda mig till Liseberg. Och vet ni vad det är för dag idag? Lilla Bong fyller 18 år, så grattis till dig sötnos!
Ska duscha, fixa, välja kläder och allt. Ska vara borta i 2 dagar, så kläder behövs att ta med. VET INTE VAD JAG SKA TA PÅ MIG?! Det är skitfint väder ute idag, men det blåser ändå lite. Rätt att det kommer att bli kallt senare, så funderar nog att ta med lite extra kläder hihi ^^

Måste kila nu, hoppas att ni kommer att ha en glad dag som jag och mina vänner kommer att ha idag! ^^

DOM ÄR HÄR!

Hämtade mitt paket precis, och där i fanns mina längtade gladiator. LOVE THEM! Provade dom och dom var fett sköna, bästa köpandet hittils denna sommaren. Hoppas att jag hittar fler skor när jag är i England. Ska beställa biljett idag tillsammans med kusinalvedon.

Det är så himla varmt ute! Gick ut med skjorta och leggins och jag svettades som en kossa. Har suttit och degat hemma hela dagen och kollat på film. Har inget liv, längtar bara tills på torsdag för då ska vi till Liseberg. Och dagen kommer att vara den varmaste dagen på hela månaden. Men får inte slösa allt för mycket pengar nu, måste spara pengar till London hihi. PRIMARKET SHOOHOO!

 

 

 

 


BORÅS

När vi satt på tåget till Borås så kom det en gubbe och satte sig framför oss, PERVO! Han frågade massa skit och snackade om Viet Cong.
Haha så frågade jag "Är Viet Cong en stad eller en människa?" HAHAHAHA lite blond är jag (aa) vet ju inget om vietnam :(


LÖRDAG 19 JUNI 2010

Är trött efter en hel shopping dag i Borås med Lina Hoang. På morgonen så missade jag bussen så jag fick SPRINGA till Hjällbo för L väntade på mig i Hjällbo hållplats.
Vi tog bussen och åkte till Borås, så fick vi ta en lång promenad innan vi kom fram till Åhaga, (Nelly Fashion Outlet). Det hade kommit in nya kläder och jag krigade som vanligt haha. Vi var där inne i ungefär 3 timmar, och vi kom inte ut tomhänt. Köpte en sommarklänning och jeans, me like me like! :) Men vet ni vad som hände? Hade faktiskt lite tur idag. Hittade en påse, där i låg skjorta och leggins som jag faktiskt tänkte köpa men jag ångrade mig haha :) Så fick iallafall dom idag, visste inte vems påse det var men ändå.. hihi ^^
Blev iallafall nöjd med shoppandet höhö :D



Efter det så gick vi in till ICA MAXI och handlade mat så att vi kunde äta nau nuong hos Vinh. Det ösregnade ute och vi blev pissblöta. Vi åkte hem till Bong och hämtade henne och sedan så gick vi hem till Vinh och käkade. Maten var god och alla vi blev mätta :D
Och nu är jag äntligen hemma efter en lång och trött dag! Ska nog sitta och kolla på dom nya filmerna som jag har laddat ner ^^
Ciao ciao!

Summertime! :)

Fett fint väder ute idag! Nu for jag och Lina till Borås! Bilder kommer :)

Summer plan 2010

10/6 - Sommarlov.
19/6 -
Borås med Lina, Nelly Fasion Outlet.
24/6 -
Liseberg
25/6 -
AI Outdoor Tournaments 2010 & AI Midsummer Party
26/6 - Borås
3/7 - England, London
8/7 -
Flyger hem till Sverige
22/7 -
Khoa Hoc, Tyskland
18/7 -
Skolstart

BESTÄLLDA!

Nya gladiator till sommaren! Tänkte vänta tills jag skulle åka till England och se ifall jag hittade skor där men jag stod inte ut haha. Skorna är sjukt snygga! Så dessa skorna följer med till England och mina Converse. Kollade på biljetter igår, fundrade på att åka 3/7 - 8/7. Men vet inte än, måste vänta tills Linh har fått sitt pass.

Måste hitta ny klänning till midsommar, ett måste!


M is for Music ♪♫

Love the way you lie - Rihanna ft. Eminen

Without you - Chris Brown


14 juni 2010

Sitter och myser med tjockisen nu. Äter jordgubbar och kinder maxi, muums. Det bästa som finns hihi ^^
Förbereder oss att kolla på skräckfilm.
Lite kort och snabbt om dagens händelse

  • Tjockis hämtade mig i Göteborg
  • Gick runt på stan
  • Åt Super Sushi, som vanligt 9 bitar. STORA!
  • Köpte läppbalsam och ansiktsmask
  • Åkte till Borås
  • Tjockis spela fotboll med Viet och lämnade mig hemma själv
  • Överraskade han med middag, Potatis, sås och kyckling (yy'
Nu är det dags för film, Blood The Last Vampire och Mean Girls

Länk till trailer: Blood The Last Vampire
Länk till trailer: Mean Girls

Ha en trävlig kväll ;)

 

 

 


8 juni 2010 - Mark's Student

A lot of pictures! Grattis till Studenten igen Maccc´. ♥

 


TÄVLING HOS CRYSTALWINGS

Nu startar Cyrstalwings som bor i Japan, en tävling om att skriva sitt eget och bästa citat på engelska.

Man kan vinna något japansk, och hon betalar frakten ända från Japan till Sverige, så får ni något hemligt hemskickad in till postlådan. Hallå? Det är från japan, alla vill ha något från japan? hihi ^^
Klicka här för att komma till hennes blogg. Och skicka era citat, glöm inte namn & efternamn och staden ni bor i! :)
Hennes mail: [email protected]

Dear John

 

John Tyree är en ung rebell som hoppar av skolan och börjar i armén. Han träffar sitt livs stora kärlek i Savannah Lynn Curtis och han vill inget hellre än att flytta i hop med henne. Men den 11 september förändrar allt. Han bestämmer sig för att det är hans plikt att ta värvning i armén igen. Under tiden John är borta skickar han och Savannah brev till varandra. Savannah träffar Tim Wheddon  och förälskar sig i honom. Tim och Savannah förlovar sig sen gifter dom sig. När John kommer hem från armén så vet han att trots att Savannah är gift med en annan man så är hon hans livs stora kärlek detta gör att John måste ta sitt livs svåraste beslut.

5/5 ♥

 


PUT YOUR HANDS UP!



Bloppis! :)



Inköpspris: 899kr
Storlek:
37
Pris: 700kr, vid snabb affär kan priset diskuteras
Beskrivning: Aldrig oanvända. Köpta i Top Shop i London, det var rea annars skulle priset vara på 1200kr.
Klacken är ca 13-14cm hög.



Inköpspris: 600kr
Storlek:
36
Pris: 350 kr inkl frakt. Kan diskuteras vid snabb affär.
Beskrivning: Helt oanvända, luktar fortfarande affär. Säljes p.g.a fel storlek och slänge kvittot så kunde inte lämna tillbaka dom. Dom är väldigt bekväma att gå i, och så passar dom till både fester och vardag. Skitsöta :)
Märke: Pump W. Bow



wired dream .

I natt så hade jag den konstigaste drömmen. Drömde att jag var gravid och fick en liten flicka. Och jag kunde känna hur ont det gjorde när jag skulle föda ut henne. Flickan var skitlik mig, stora ögon haha. Lite småkul var det. När jag vaknade så kollade jag runt i sängen, så tänkte jag vart fan är min dotter? :(

Haha, så i samma dröm drömde jag också att pappas unge som är i magen nu också hade fött ut. Och ungen var typ den smartaste hahaha. En liten flicka. :)

Trevlig skolavslutningen?!

faan! Jävla skiiit assoo! :( Missar skolavslutningen -.- Hur klumpig kan jag vara?! Det stod att vi började kl 10 och slutar 11, men så läste jag fel. Trodde att vi skulle börja kl 11 och sluta 12. Fan vad piss off jag är!
Skolavsluningen som är så viktig :( buhuhu!
Men får nog gå och sova igen. Är så jävla arg nu -.-'

Men trevlig skolavlutning till er som har det idag! :)

Oh everytime I close my eyes ...


klick, klack, klick, klack

Mina nya skor från I Love Paris


Nelly Fashion Outlet - Pictures

Höhö, här kommer några bilder när vi var i Nelly Fashion Outlet, och ni kan se hur låång kön var. Och hur kaos det var där inne. Det blev inte så många bilder för ingen orkade ta bilder, för vi krigade xD






Goodmorning! :)

Hade den knäppaste drömmen igår natt. Drömde om att jag var Hoan Chau Cach Cach, the princess of Sweden och hade ett samtal med the princess of Denmark HAHAHAHA! Jag grät som en jävla kossa i drömmen, drömde att det var krig och alla mina näraste blev dödad. Haha men bara en dröm så shit the same.

Så fult väder idag! Funderar på att åka till stan. Fan va jag blev arg på grannen där uppe. Klockan 8 på morgonen började han redan borra och skit. -.- fuck him!
Imorgon blir det Mark studenten och vette fan vart hans skola ligger huum.. Eller vad jag ska ha på mig? :S Få hitta något ikväll hihi ^^ Hoppas inte att det börjar regna o skit nu.

Men neh.. Nu ska jag äta frukost och sedan kanske få en powerwalk ifall jag orkar, min mage börja bli lite stor nu :(
För mig så blir det bara 1 skoldag kvar och sedan skolavslutning sedan SOOMMARLOOOV! WOHOOO! ^^

Don't wanna try no more

and now you'r trying tell me that you're sorry and you're trying come back home,

you're telling me you really need me crying, begging, both knees are on the floor but Baby I ...

Don't wanna try, don't wanna try, don't wanna try no more ..

 

 


HELGEN

Hehe, lite sammanfattning kommer här om vad som har hänt under helgen :)

Fredag:
  • Borås
  • Fikade i Espresso House
  • Gick till Nelly Feashion Outlet
  • Krigade som fan! Köpte rosa chinos, korall
  • Softade hos Carro
Fredagens inköp:

Kjol 98:- (199:-) , Chinos 140:- (199:-) , Shorts 60:- (99:-)

Lördag:
  • Nelly Fashion Outlet
  • Hem till Göteborg med Carola
  • Tempel
  • Fixade oss inför kvällens disco
  • BUSTED! Falsk leg :( ( har faktiskt kommit in med legget förut! Vakten frågade mig ifall jag hade gjort läppförstorning?! ÄR HAN FUCKING DUM I HUVUDET?!
    Han tvingade mig skriva hennes namn 5ggr, och sa att jag ljög och allt. Det gjorde jag ju.. men whatever, han ringde till polisen och det blev världens kaoos :( 5 fucking vakter gick på mig och stirrade på mitt ansikte. DOM TOG MITT LEGG, Fuck dat shit! Men tur fick lite hjälp av Kenny annars var jag tvungen att åka med fucking polisen -.-' sa att jag hittade legget hihi.  Men dom släppte mig tillslut :( )
  • Åkte hem
Söndag:
  • Fixade mig
  • Åkte till stan med Lina & Carola
  • Käkade Super Sushi
  • Hemma, laga mat.

Never forget you, i remember you .


sol sol sol!

Wohoo, har fixat mig och allt. Nu ska jag ut i det fina och soliga vädret! :)
har på min somamrkläder nu, hoppas att det inte blir kallt senare på kvällen. Ska ta tåget kl 16.07 då kommer Ninh och hämtar mig. Ska fömogligen fika eller så runt på stan, sedan blir det Nelly Fashion Outlet i Åhaga, Borås :)
Yeyy, bye bye!


Pimp my jacket

Har sagt länge att jag ska pimpa om min jacka med nitar. Va så rastlös igår så jag satt och pillade med den lite. What do you think ppl? :)


VIP-shopping på Nelly Fashion Outlet

Älskar ni nelly.com så är det klart att ni ska komma!

Ta med en vän och kom till deras smygpremiär! Mingla och shoppa modekläder, skor, accessoarer, badmode och underkläder från över 400 varumärken. Du måste vara ett fan av Nelly.com på Facebook, klicka HÄR. Du ska också ha tackat "ja" till detta event genom att klicka på "kommer att delta/attending".

Ta med legitimation och visa i entrén, så kan du ta med en valfri vän. SES DÄR!:D



more clothes!

Nytt till sommaren ^^ Köpt i Vero Moda, 249:-

 


Onsdag

Huum.. en kort sammanfattning om dagens :)

  • Vaknade, Fixade mig snabbt. Var nära på att missa bussen till centralen.
  • Frisörprov
  • Städade i salongen.
  • Tog emot en kund, fick 100kr! :D
  • Stan med Duc. Köpte 3 bas linnen, H&M 10% på hela sortimentet.
  • Chillade på gården.
  • Åkte till faster, käkade Lau Ca muums!
  • Nho toc bac till Chu Trong, fick 100kr till hihi
  • Nu ska äta goi quan ♥



Amys Student 26/5 - 10 ♥

 

mer bilder kommer ..


Tack syrran! ♥

Sakerna som jag fick av syrran när hon och hennes kille va i London. Fick chanel örhängen också, men orkade inte ta bild på dom.

Blev verkligen nöjd med sakerna, speciellt klänningen! Äntligen nya saker till sommaren, nu är det bara sommarskor som fattas. Och ska köpa gladiator, satt och kolla på skor igår. Ville ha ett par Boots från nelly.com. Men var så osäker ifall de skulle passa mig så jag sket i det. Men kanske ändrar mig snart och beställer dom ändå hihi ^^