TAGIT GRIS-SPRUTAN!

Jag mår skit! Har tagit sprutan nu. Trodde verkligen att jag skulle dö för att jag är skit rädd för sprutor.
När jag kom in dit så villr dom börja på en gång. Jag stoppade läkaren hela tiden och sa att dom skulle vänta, men ahh.. sen lät jag dom göra det. Det kändes tungt asså, som att stoppa upp en pinne i röven -.- hahahha, men nej jag skojar bara.
Men det var inte så jätte farligt..

Men nu mår jag piss. Jag kallsvettas och mår illa, känner mig så äcklig =[
Jag kan inte ens lyfta på armen, det gör skit ont.
Nu ligger jag iallafall i sängen men Amys lilla mini dator. Min mage kurrar, ska nog leta efter något att äta eller ligga och sova. Är mega trött, ska försöka komma till skolan imorn. 

                                                                                                                                                          xoxo ♥

GOODMORNING!

Cha cha bloggen! =]

Ingen skola idag, så fick sova lite längre idag.
Nu ska jag till min kusins restaurang och äta sushi med my bigsister. Hon ligger fortfarande i sängen och grisar sig. Vi satt och nördade oss i en serie tills kl 4 på morgonen så vi är lite sega båda 2.
Måste duscha och fixa mig bla bla... fick ett sms av Khanh imorse och han sa att han fyller år imorn och ska ha fest elelr ngt.. äta på restaurang eller fan vet jag.
Vaknade av alla sms, när jag vaknade hade jag fått 8 sms. Dom bombar mig asså, och en av smset stod det "HEJ ANNA DANG!" och gissa vem det var ifrån? ... Jag vill inte nämna hans namn ens -.- Min dataskärm kommer explodera ifall jag nämner hans namn.

men aja.. jag ska iallafall gå och duscha nu. Bé Em kanske kommer upp till göteborg sen också, måste verkligen börja julhandla! Och wiiiiiiiiiiiiiiiiiie... JAG FYLLER ÅR SNAAAARRTTTT! =D=D

Hasta la vista bloggläsare ;)

on my own .

it's you and me against the world <3

 

 


 


time of our lives

slöseri med tid att komma till skolan. Det är dialog dagar, lite snack i skolan om sex,fitta,kuk,bögar,lebbar,transsexuell ... bla bla bla .
Jag är mega trött! Sover dygnet runt. I helg ska jag nog inte göra något speciellt antar jag.. På måndag så har jag tid hos vårdcentralen, ska göra några astma tester. Ska nämnligen se om jag har astma eller inte. HOPPAS INTE! Då blir det inte lika mycket fester längre för mig =[ men ahh.. efter det så ska jag åka till kungsbacka med mamma och ta gris sprutan. FETT ONT KOMMER DET ATT GÖRA =[

men idag stannade jag hemma från skolan elelr jag tror nog att dom flesta i min klass gjorde det.
Men måste ta föräldrarnas intyg om man är sjuk men det skiter jag i..
Igår så va jag iallafall duktig och åkte till skolan. Jag och jennifer lyckades att decka på lektionen. Det var nästan som en debatt lektion, snack om bögar och skit. Men ahh.. det var ett litet krig där inne. Gav varandra värsta blickarna och tjafsade emot varandra. Men jag fick iallafall sova en liten stund.. 30 min eller något.

jag är tröööött, ska nog gå och vila lite :D Ledigt imorn från praktiken också. Hemma och chilla! =]

en liteen snabbiis :)

Jag har inte orkat att blogga om vad har gjorde i helgen.
I fredags va jag på praktiken med sofia, vi fick inte göra så mycket men ahh.. det var kul =] fixa varandras hår och sånt.


Sen fick veta av Carola att hon och Thach åka komma ner så jag åkte efter praktiken till Göteborg och väntade på dom. Jag hämtade dom sen träffade vi mike och offret. Jag och carola gick och åt sushi och jag vet inte vad killarna gjorde för vi stack ifrån dom. Ingen idé om vi frågar dom, för ingen av dom gillar sushi förutom jag och carola, we love SUUUSSHII!! ♥

Cpe ungarna visste att vi skulle äta i super sushi så dom gick förbi hela tiden. Och stod o glodde, jag vet inte vad dom gjorde. Men så kom mike och gjorde oss sällskap =]


 

Ahh.. men sen så stack vi till nytorp i hamamrkullen och luffa runt lite bara. Vädret var itne så fint, men nytorp är gamla minnen alltid kul att vara där.

Jag och carola gick och handlade godis,chips,morötter, dipp o bla bla. Skulle mysa lite när vi kom hem.

 

ibland måste man bjuda på sig själva ;) höhö, rastlösa är vi =]

 

Sen så fetade vi i oss i söt saker :D

 

 

Jag är astrött och orkar inte blogga eller skriva mycket. Ska ta svin sprutan denna veckan hoppas jag.. har köpt handsprit och allt. Åker till vietnam snart också så måste spruta mig, vill inte dö tidigt pga att jag åkte till vn. Men nu ska ajg sova lite, är aströööööttt!

 

 

 

 


a rainy day .

Nu sitter jag i skolan, slutar om en liten stund. Det är mörk, kallt och det regnar! Jag har alltså ingen lust att åka hem. Varför kan inte en limousine vänta på mig utanför skolan som i filmen gossip girls. =(( hahaha men det kommer aldrig att hända, next liiiffeeeee!

Uff... Jag hade ett väldigt bra skolstart idag.
Jag skulle komma till studietiden idag typ runt 11 tiden. Men mamma frågade mig ifall jag kunde följa med henne till läkaren för att hon inte kunde vägen, så jag var snäll och följde med henne.
Vädret var alltså PISS väder. Det regnar så jääävla mycket!
Jag lämnade mamma till läkarhuset sen stack jag för jag var tvungen att hinna med tåget, ananrs skulle jag komma försent till skolan. Jag hade med mig en liten påse med mina frisör saker, min stora block och paraply, det var tungt -.- Jag var tvungen att springa till tåget, på vägen dit så trampade jag i världens störta och djupaste vattenpöl! Mina byxor var redan blöta hela vägen ner, men sen blev dom ännu blötare. Jag hoppade snabbt upp på bänken och den var hal, och jag ramlade nästan.

När jag gick på tåget
var jag redan lite arg, så kom en gubbe och sa "hallå du sitter faktiskt på min plats, sittplats nr 65!".  Jävla gubbjävel -.- Jag stack därifrån och satte mig på en annanplats. Jag var framme i kungsbacka och hoppade av, kände att det var lite tomt.. JAG HADE FUCKING GLÖMT MIN BLOCK PÅ TÅGET!

Denna dagen har fan varit så fucking tröööööööööööög!
GOOOOSHSHHHH DAMMMPPPP!
!

Wedding Dress ♥

Idag känner jag mig helt döööööd! Har sovit hela dagen typ medans dom andra va ute och spelade fotboll.
Igår kväll så var det några som cpade sig, ville gå och skrämma folk. Rastlösa människor! Kolckan var fan kl 7 på morgonen och Mike o dom andra tog ketchup på ansiktet + bakpulver och skrämmde Dinh när han skulle gå ut från toaletten.

Jag och vinh låg och sov i rummet, när jag öppnade ögonen så såg jag att thach huvud va under mina fötter, han ville tydligen skrämma mig och sen sprang runt rummet och blåste ut all ljus och sprang ut igen. -.- VERKLIGEN RASTLÖSA SÄGER JAG BARA!

Innan dess så satt alla och kollade på Shutter, den thailänska versionen. Jag har sett den 1 gång förut men fortfarande lika rädd. Det var trångt och alla var pissrädda. Jag och Bong skrek som helvete, men hon somnade när vi hade kollat halva filmen.

Efter filmen blev det lite drickande, jag blev trött och gick o la mig. Jag fick dela säng med Vinh och thach, det som var jobbigaste var att vi delade på 1 täcke och att jag sov i mitten. Thach drog i all täckte så att vinh inte fick väcke, jag drog så att vinh skulle få men så svettades jag som en jävla gris för att det var så jävla varmt och det var tråångt! Men jag lyckades att få lite sömn iallafall =]

Nu är jag iallafall hemma, mamma har gjort lite sushi ska äta snart. Sen ska jag nog gå och lägga mig, söömnig. Kommer somna framför datan snart. =O

 

Tae Yang - Wedding Dress

Jag är så beroende i denna låten, så skööön är den! =]

 

 

 

 


14/11- 09 ♥

Idag fyller min lilla kusinvita min 5 år!
Tiden går snabbt va? Hon är redan 5 år, bärde henne sen hon var liten och nyfödd. Älskar dig kusin! =]♥


Synd att jag inte kunde komma idag. Men lovade henne att jag skulle ta med henne till stan under veckan så får hon välja vad hon vill ha. Men flickan är smart! Hon vet vilken dom är dyr och vilken som är billig HAHAHAHAHA och just nu är jag fattig. Men ahh.. tänkte ta med henne till lek och buslandet. Hon gnäller om att hon alltid vill dit, så jag ska ta med henne dit nästa vecka eller något.

Hon blev ledsen för att jag inte hon idag. Hon frågade alltid vart är anna vart är anna?!
Alltid min lilla söta och älskaste kusin och är som en lillasyster till mig.

ÄLSKAR DIG OCH ÖNSKAR DIG ETT STOOOORT GRATTIS PÅ 5ÅRS DAGEN!

 

/ Din bäste kuusiiinn chi Anna =]♥♥


ND i debatt på Hannahs-TV3

Detta är fan helt sinnes sjuk asså! Och jag fattar inte ens hur dom kan tänka så? Ändå om hon och alla andra är invandrare eller flyttningar från andra länder så är är alla ändå lika värda.
Och vad fan menar kvinnan med "blandras" menar hon att vi är hundar och djur eller vad? O.o Vad fan är deras problem?!
Svenskarna var bra på att försvara sig och dom försökte verkligen. Men dom fick bara massa diss när dom sa något.
"Du ska bara vara glad att det finns invandrare över huvudtaget, hur skulle du äta dina jävla pizzor?!" HAHAHAHAHAHAH jag svär att denna var så jävla BÄÄST.
Men ahh.. alla har ju egna åsikter och tankar men ahh vissa tänker ju fel också.

Här får ni kolla, tyckte faktiskt att det var lite kul o jag satt faktiskt och skrattade lite.


Del 1 av 2

 

Del 2 av 2

 

Kommentera vad ni tycker och tänker och om ni tycker att svenskarna har rätt eller fel? Tycker ni att Sverige borde ha invandrare eller inte?


fredagen den 13

Jag har aldrig litat på att man kan få otur på fredagen den 13. Men idag.. idag är det fredagen den 13 och jag har verkligen OOOOTTUUUURRR!
Jag hade planerat ALLLT att jag skulle till borås.. men tyvärr. Jag vaknade idag, frågade mamma ifall jag fick åka.. Och sen blev det ett litet gräl mellan oss.

Jag: Mamma ehm.. jag ska till helsingborgs festivalen idag med några kompisar om vi åker bil. SNÄLLLAAA FÅR JAG ÅKA?!?! *blink blink*
Mamma: NEEEJ! DU SKA FAN VARA HEMMA DU HAR VARIT UTE VARJE VECKA?
Jag: Men vadåda? Får jag inte åka med mina kompisar eller?
Mamma: Om jag säger nej så är det nej inget tjatande. Varför ska du alltid göra mig arg på en morgon?
Jag: MEN ÅÅÅHHH! Detta är bara sista gången juu, va snäll coh låt mig åka vad är poblemet?
Mamma: Nej!

men ahh.. jag planerade på att åka till borås ändå om hon sa nej. Men jag sket i det, kom hem iallafall.
Hon skulle dampa sönder ifall jag skulle åka. -_-' men jag ska fan åka dit imorn ändå. Jag blev PISSFÖRBANNAD för att jag inte fick åka. Men nu har jag lugnat ner mig lite iallafall ahahah :D
Efter denna festen kommer det kanske inte blir lika mycket fester mer. Det kanske är bra.. Men kanske inte träffa dom lika mycket längre förens jullovet? O.o
Kämpa med skolan och träningen tills skolan är slut så blir det LOV LOV LOV LOV! =]♥

whatcha say .

Efter en lång lång lång halv frisör dag är jag helt död. Fick stå och klippa klippa klippa och KLIPPA idag.
Det var inte så jobbigt och tråkigt som jag fantiserade ut när Sofia visade mig hur jag skulle göra. Det var faktiskt fint, det var typ lik Chiec la som vi nu kallar det på vietnamesiska.
Men det blev fint iallafall..fick vrida kroppen åt olika håll och armarna i luften. Så ska man absolut inte göra, kommer fan få nackproblem om jag inte lär mig att stå rakt när man klipper hahahah =))

Men nu är jag iallfall hemma! =]
Skulle dra till dansen idag med jag har så jävla ont i nacken och så är jag döds trött så jag orkar inte idag. Har missat så mycket, ska be duckie och johan lära mig de som jag har missat annars kommer det aldrig att funka -.-
Nu ska jag fan satsa på träningen och skolan!



Ska dra dit nästa vecka. Nu menar jag det asså!
Sitter och chattar med tojjy nu, hon fyller år om några månader och planerar redan nu hur hon ska ha det och så. "ska hyra lokal och bigbang som performance" *noooooooooooooooooooooooot* HAHAHAHAHAHAHA
Men ahh.. Tänkte ta ett snack med kineserna så kanske vi kan göra en liten och kort koregrafi till henne som present och uppträda mayybbeee? Är vi tillräckligt bra då? HAHAHAHAHAHA skämmigt om man failar fan .. :'(
men det kommer att bli kul ;);)

aooocchhh.. jag har ont i magen fan! =[
Och vart jag ska nu vill nu säkert inte veta hahahah! Neeh jag skojjar, nu är jag rastlös!
Bjuder på en låååt =]

 

Njut av låten, Ciaaaooo ;)♥

 


homework homework homework! >.<

Jag har suttit och pluggat arslet ur mig. Skiit trött ska jag säga asså!
Massor med prov och inlämningar, gjorde Sv "analysera din favoritlåt" och jag valde låten I hate love. Den var lättast att skriva om och jag skrev mycket! ANNA DANG FÖRTJÄRNAR ETT MVG! *nooooooooooot*

Men iallafall.. idag skulle jag till skolan men jag försov mig...som vanligt =] NU MÅSTE JAG ASSÅ SKÄRPA MIG!
Jag säger ahh ska bara sova 5 min så vaknar jag efter 2 timmar -.- det är fan jobbigt!
Fan vad jag tröttnar på skolan... jag går i frisörlinjen och tycker att jag iinte har lärt mig ett skiit! Funderar på att byta till burgården, bättre utbildning + närmare för mig att åka. Nu måste jag åka fan 1 timme för att komma fram till den jävla skolan, vissa lärare är cpiga och borde äta Carolas bajs hahahahahah!

Men ahh... var på wella visning med halva klassen idag. Jag fixade mig, trodde att det skulle blir roligt som dom andra visningarna. Men nej nej nej! Visningen sög bajs. En av modellerna hade dom fan snaggat mer än halva hennes huvud. Jag får fan ont i magen när jag såg de, tyckte fan synd om flickan. Men iallafall.. det var synd om henne men hon kanske ville ha det.

Kom hem och nu sitter jag och pluggar och smsar med min flickpartner C, så kul att snacka med henne! =]♥
Och juste.. på någon inlägg så skrev jag att jag längtar att få träffa en viss person och hon kommenterade vem. Och självklart är det HON! Har alltid kul när jag umgås med henne och borås barnen ♥♥♥

Nu ska jag sova, är sjukt trött. Är tvungen att komma till skolan kl 11 imorn när jag egentligen börjar halv 2. Men dom som inte har klippt klart sin docka måste missa sin sovmorgon och komma dit o klippa. FCKING DÅÅÅLLLIIIGT!
Jag är hungrig nu, mamma sa att jag börjar bli lika tjock som min syrra. Och jag har gått upp 5kg på 4 månader, min mage blir rund.. röven åker ner som 2 säckar. >.<
Måste TRÄNA TRÄNA TRÄNA TRÄNA TRÄNA FUUCKKIIING TRÄNA så att jag får finare mage och rööööööv =]

Men nu sover jag på riktigt! Kommer inte palla med skolan imorn annars och Sofia kommer slå mig ifall jag inte kommer. Ska äta frukost med henne inne i Göteborg innan vi åker till skolan.
GOOOOD NAATTT!! ♥♥

I love the rain .

Claude Kelly - I Love The Rain


Your love was just like a sunshine, it woke me up every morning.
With nothing but drama and bad fights, but it looks like a storm is coming.

And when the thunder rolls and the lightning strike, i hope that ill forget all about you.
yea when everyone else is running inside, ill be feeling so brand-new .


So baby let the rain fall down from heaven, let it wash away every memory of you and i cause i dont want your Love no more no womans gonna bring me pain.
Gotta get you out of my life.
I guess thats why i love the rain cause its helping me forget all about you.
When the water falls on my face, so i love the rain.

I know it seems kinda strange..but thats the kind of weather i want
But i can honestly say that im learning that it doesnt mean love.
Just cause the suns shining up above.
So im cleaning my heart up and im drowning the pain like a flood..thats the best thing for me.
So bring all he rain let it come.

So baby let the rain fall down from heaven, let it wash away every memory of you and i.
Cause i dont want your love no more, no womans gonna bring me pain gotta get you out of my life.
I guess thats why i love the rain, cause its helping me forget all about you.
When the water falls on my face
So i love the rain

So baby let the rain fall down from heaven.. let it wash away every memory of you and i
Cause i dont want your love no more, no womans gonna bring me pain gotta get you out of my life.
I guess thats why i love the rain, cause its helping me forget all about you
When the water falls on my face
So i love the rain

I love the rain
Its helping me forget you baby
Let it fall on my face cause I love the rain

gris-vaccin

Nu är det så att vi får ta svin sprutan i skolan. Jag är lite osäker ifall jag ska göra det eller inte .. (?)
Vem vet vad som kommer hända när jag har tagit den och inte om jag tar den? -.-
Har läst om att vaccinet försämrar våran immunförsvar och att man kan bli sjuk av de. men aja... får se hur det blir. Sista anmälan om man vill ta sprutan är på torsdag! WHAT SHOULD I DO?! ={





















Men nu sitter jag iallafall i skolan med mina tjejer. Ska kila till lektionen snart och idag känner jag mig helt död asså.. Satt och småsov lite på den första lektionen, har svenska snart antar jag. Och jag palalr verkligen inte, VILL HEM HEM HEM HEM!
Vill att det ska vara fredag nu, så skulle jag vara på praktiken med Sofia nu och göra något kul. Sen på kvällen blir det BOORÅÅSSS yeyyy! =] Alltid kul att åka dit, och speciellt kul att på träffa en viss person ;);)
LÄNGTAR LÄNGTAR LÄNGTAR!

Foki's competition - Mihi.se

Nu så har Foki gjort en tävling till. Man får välja 2 valfria produkter från Mihi.se .
Det är bara att gå in här och kolla vad ni vill ha. Sedan så får ni gå in här för att länka till Foki att ni vill vara med och tävla!
Jag checkade in i mihi.se och hittade jättefina och söta saker som jag behövde. Ni kanske också hittar något :):)

 

Det var dessa två sakerna jag ville ha. Jag har alltid gillat rosetter och hello kitty grejer, allt som är sött vill jag ha! =]
En smyckeställ behöver jag verkligen! Jag har så många smycken och har ingenstans att lägga dom så allt ligger i en hög på bordet och dom blir krångliga och trasslar ihop sig. Så en smyckeställ och ett fint armband nöjer jag mig med =]

Var med och tävla, ni kanske får det ni vill ha. Vem vet? ;)

 


Piano battle ;)

Hahaha, jag och kenny hade bestämmt oss att köra en liten piano battle. Vi ska sitta och träna arslet ur oss!
Men vi ska inte ta detta så seröst, bara för skojj skull ellerhur kenny? ;) Men det kommer bli kul iallafall hahaha :D


To Kenny boojj:

Hahaha, kenny har du börjat träna än eller? ;;) sitter här som en stucken gris och tränar, jag kommer vinna dig lätt killen! xP
Du och din haru haru vaa? ;) DÅ SKA JAG KOMMA MED MINA YIRUMA LÅTAR!

Lycka till ;););)


men men... Framför mig nu har jag min lilla trasiga keybord, men får kämpa ändå. Ska fan tvinga in mig i tempel för att där finns det en biig piano som jag kan träna med :D
ÖNSKA MIG LYCKA TILL OCH ATT JAG VINNER!

besök honom här! :)

cooooold!

Har inte kunnat sova hela natten, trött som helvete. Jag som en stund sen vakna, sov sen vakna.
Jag vaknade extra tidigt för att leta efter mina frisörsaker. Jag gick runt huset och fick damp för att jag inte hittade min dockhuvve. Men sen kom jag på att jag hade lagt den i salongen...är så jävla borta idag. TRÖÖTT också!
Vagnen kommer om en liten stund, sitter och chattar med Anton. Killen är sköön fan hahaha :D blir alltid glad efter man har snackat med han =]

Det är pisskallt ute, jag har på mig t-shirt och leggins. =[ jag och mina sommarkläder. Vintertiden har kommit!
Sofia är nog inne på stan och väntar på mig nu, och tjejen fyller år idag!
GRATTIIIISSS ÄLSKLING!

Ska dra, puss hej! =] Och gratta henne, dolderer92.blogg.se ♥

far far away

What I want now is to disappear .. away from everything.
Put everything behind me and fly like a bird, far far away.



Jag kommer inte blogga på några dagar.. gör det när jag har lust och orkar. =]
Lyssnar på kiss the rain. Den är bra, gör så att jag känner mig lättnad ..



Jag är trött, jävligt trött..Orkar inte med den här leken mer.
Har varit lite borta på sistånne, och undrar varför? ..
Jag kan inte heller fatta vad svaret är och varför jag är så som jag är nu .. (?)
Frågan är alltid ordet varför? ..


 


turn back

I wish I could turn back the time, when nothing had happened.
I regret it so damn much that I continued to do when I knew it would not work.
I was so stupid that I trusted your words.
Let me forget about everything.
Let me forget you.



Carrot's 17th birthday ♥

Jag orkar inte skriva så mycket. Jag är cpe trött och är stolt över att jag fortfarande kan blogga hahaha :D Men ni får kolla på bilderna, om ni vill se resten så får ni gå in i facebook och kolla =]

Efter att vi vatt hos Carro så åkte vi till någon man i Hässleholm. Vi sjöng karaoke och käkade o sånt, det var kul. Inte ofta att jag brukar sjunga framför mycket folk hahaha =]

 

 

Sen stack vi till Vinh =] stackars Carros mamma som fick köra oss 3 runder hela tiden, alla fick ju inte plats i bilden och 4 st varje gång bara. Och hur många var vi? ... typ 10 pers eller något. Jag räknar inte med de vuxna nu.. =]

Vi spelade leken 007 pang ahhh! :D Den var rolig fan,








Sen så var några av oss hungriga så Carola fick laga amt till oss som vanligt :D Jag och thang åt som grisar fan, pommes, godis, chips och nudlar o allt xP







Sen så spelade vi sanning eller konka. Inte snurra flaskan då, vi spelade med kort. Skitkul faan hahahahah :D



HAHAHAHAHAHAHA Thang fick visa hur man sög av en banan HAHAHAHAHAHAHAH!



jaaa duu.. undra vad jag fick göra på Hong och vad kenny fick göra med hennes ben ;);)









här var bilderna jag ville lägga upp iallafall, resten får ni kolla i FB =]

hej då ♥

1 november

Sitter och lyssnar på denna låten nu, ska dela med mig lite till er ;)

Down - Jay Sean


Tiden går snabbt
, höstlovet över redan och det är skola imorn.
1:a november redan, många fester denna månaden också antar jag? .. Många fyller år och självklart ska jag åka till borås och träffa mina homies ;);)
JAG FYLLER 17 SNAAARTT!!♥ Nästa månad woohoooo! Men visst längtar man tills man fyller 18... länge till fan =[
Skola imorn, sen några veckor bara så blir det jullov sen nyåååår eoohoo! (y)
Ska jag stanna kvar eller till noorway this winter? .. Anni ville följa med till norge ifall jag skulle dit, ska tvinga med carola ffs, då blir jullovet grreeat ;)

allt har gått så snabbt och mycket har förändrats.. Eller människor förändras, vet inte vad dom vill och kan inte bestämma sig.
Jag har fan tröttnat att allt ska hända på en gång. Tröttnat på skolan, vänner (vissa), jobbet, kärleken.
Ska nog börja sluta jobba.. lägga mer tid på skolan och dansen sen blir allt säkert bra =]

jag vill bara ha ett jävla svar, det är väl inte så svårt att svara?! Jag får ryck, snart pallar jag inte mer!
Ni vill veta vad det är för svar jag vill ha va? ;) Men nej, det får ni inte veta för det är min och Carolas lilla hemlighet :D
men men, nu ska jag gå och lägga mig. Måste få lite sömn så att jag klarar av att vakna imorgon.

hasta la vista, goodniight ♥


AI Halloween Party 2009

Här kommer lite bilder fårn discot. Jag har varit seeg, trött fan. Kom precis hem från bors, så trött som vanligt :D Festat nästan hela veckan, fatta att jag orkar hahahah :D
Det är inte så många bilder för ingen hade med sig kamera och sånt.. =]

 

Här var några bilder från discot, om ni vill kolla mer så ni gå in i asianisland.net och kolla. Okrar inte ladda upp alla. Men det var kul iallafall, men en kaos kväll :D