31 MAJ 2011

Fyfan vad fint väder det är idag! Tar redan studenten imorn, jippi. Ikväll ska jag och tjejerna hem till Andrea och sova över där, för imorgon blir det champange frukost hos Johanna.
Ska börja packa nu osv, sedan åker jag ner till stan! Har köpt lite saker som jag ska hänga runt tjejerna imorgon, och har även köpt en ny jeans jacka som jag ska ha över min vita klänning om det blir för kallt. Men hoppas att vädret blir lika bra som idag, soligt och varmt.
Visste inte att det var så varmt idag så jag körde på högmidjade byxor och skjorta, varmt ska jag säga!

Åh vad skönt att vi äntligen tar studenten imorn!!!!!! Vad ska jag göra efter studenten? No job, no school, nooothing!

Måste dela en sak med er NUUUU
, fick ett samtal av familjebostäder idag. Dom ringde och sa att lägenheten jag sökte in i, kan jag flytta in den 1 augusti. Ska kolla på lägenheten nästa vecka, gud vad glad jag blev. Kommer känna mig lite mer vuxen nu när jag kommer att flytta in till en egen lägenhet. Det som är bra är att jag fick lägenheten som ligger nära den lägenheten som jag bor nu i. Den nya ligger ungefär 1 hållplats bort, då ska jag fan i mig köpa en cykel och cykla till mamma när det blir middag hahaha!

Men nu kilar jag iväg och packar! Annars kommer det vara så himla stressigt sen och kommer säkert att glömma något. Baaaaiiii mina läsare ♥

BLOPPIS



Storlek: XS/S
Cheast: 69
Waist: 69
Lenghts: 65 cm (frånarmhåla)
(tyget är stretch, även dom som har storlek M får plats!)
INKÖPSPRIS: 349KR
FÖRSÄLJNINGSPRIS: 270kr + fri frakt.

Prislapp finns kvar, HELT NY!
Säljer den på grund av att jag beställde denna först, men deras leverans var för seg, trodde aldrig att jag skulle få hem den innan studenten så jag beställde hem en ny studentklänning.
För er som inte hittat studentklänning, SKRIV TILL MIG!



Pris: 1000kr. NU 700KR + FRI FRAKT       NU 600KR!
Färg:
SOM PÅ BILDEN
Skick: HELT NY, PRISLAPP FINNS KVAR

NU SÄLJER JAG MIN NYA FINA KLÄNNING FRÅN TOP SHOP, STORLEK S.
FICK DEN SOM EN TIDIG STUDENTPRESENT, MEN DEN ÄR FÖR STOR FÖR MIG. OCH KAN INTE LÄMNA TILLBAKA DEN FÖR ATT SYSTER HAR TAPPAT BORT KVITTOT. :(

PRISET I AFFÄREN KOSTAR 1000KR. PRISLAPP FINNS KVAR. SÄLJER NU FÖR 650KR, PRIS KAN DISKUTERAS. SLUT SÅLD I ALLA TOP SHOP BUTIKER.





Pris: 380kr. NU 300KR + FRI FRAKT       NUUU 250KR
Storlek: 37
Färg:
Svart
Skick: HELT NY





Pris: 279kr. NU 200KR + FRI FRAKT
Färg:
Brun
Skick: HELT NY
Material: PU läder




Pris: 279kr. NU 200KR + FRI FRAKT
Färg:
Svart
Skick: HELT NY
Material: PU läder




Pris: 179kr. NU 80kr
Färg: Silver
Skick: HELT NY
Material: Stål, rostfritt



Pris: 240kr. NU 120kr
Färg: Silver
Skick: HELT NY
Material: Stål, rostfritt



Först till kvarn! Har allt i lager, lämna en kommentar om vilken vara ni vill ha.
Glöm inte att fylla i eran mail adress så jag kan kontakta er!


Pris: 220kr. NU 155kr
Storlek: S
Färg:
vit
Skick: HELT NY


TAGGA STUDENTEN!

SNART TAR JAG STUDENTEN, WIIIIIHOOOOOOOOOO!

TÄVLING - VINN 40 PAR SKOR!

Vill tipsa er om en tävling där ni kan vinna 40 par skor från TLC värd 40 000:- i samarbete med brandos.se. Något som ALLA måste vara med och tävla.. För alla vill ju ha skor, speciellt för oss tjejer som alltid köper nya skor varje månad.
Vem blir den lycklige som vinner 40 par skor? Hoppas det blir jag eller någon av er som deltar i tävlingen genom min blogg iallafall, hihi!

Lycka till! ♥♥ btw, tävlingen avslutas 29 maj PASSA PÅÅÅÅÅÅÅ!

KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL TÄVLINGEN!

 


MEMORIES ARE GOLD


På väg till kungsbacka bal!



mina fina tjejer ♥





















GOA TJEJER! ♥








IT IS MORE THAN JUST A PICTURE

it is a picture with alot of words ♥


DANZA KUDURO


LETS TAKE THE NEW STEPS TOGETHER

Igår var det Drottning Blankas studentbal i Marsstrand. Det var fint väder men usch vad det blåste! Men tur att jag inte hade fixat mig så speciellt mycket.
Men vilken stress det var igår, jag lockade håret och skulle göra som jag hade tänk mig. Men nej nej, locktången blev kansigt och gick inte att locka. Så var tvungen att tvätta håret igen och ha det platt, men satte dit en fin blomma.
Men det var en härlig bal, massa mat, mingel och dans. Man upplever det bara en gång, så det var skönt. Bilder kommer upp när jag orkar lägga in dom.

Tar studenten nästa vecka!! Längtar redan, då kommer alla mina kompisar upp till Göteborg! Fick hem min studentklänning igår + 2 fjäder örhänge som jag fick av snälle Tojjy ♥ hon vet att jag älskar fjäderörhängen så hon skickade 2st via posten.
Men min studentklänning passade PERFEKT, älskar den. ♥

Btw... Jag kommer också att börja göra fjäderörhängen, earcuffs osv.
Såhär kommer mina nästan att se ut (bilder lånad från Tojjy)




YOU ASK, I ANSWER

"Tack för inlägget! Fina bikinisar! :)
En fråga - vilka storlekar finns det på den vita bikini (Pic 10), tänkte att det hade med detta inlägget så jag frågar här ist för på "bloggsvar" :)"

"även om du hade fler bilder på den, hur den ser ut på baksidan (tänkte på trosan) :)"


Svar:
Jag har på alla bikini storlek xs, s och m :)
Och underdelen ser ut som en vanlig underdel, hade tyvärr inga fler bilder. Men frågade min kund som beställde den, hon sa att den är som en vanlig underdel, så var inte rädd att det blir som string eller något. Och hon r väldigt njd!

TODAY I DON'T FEEL LIKE DOING ANYTHING

Vaknade 08.30 när jag skulle vakna 09.30.. åh, låg där somen idiot och försökte sova. Så är lite seeeeg!
Mummy i'm hungry! :(

Ska snart kila iväg till skolan för att fixa Ninas hår med Andrea, hon har bal idag så ska göa henne lite fin i håret :) Sedan ska jag gå runt i stan och kolla ifall jag hittar lite fina smycken till balen, och så ska jag köpa lite saker för att pynta min studentmössa! HELLO KITTY

Vädret är lite finare idag, bättre än igår iallafall. Ösregnade hela dagen i Göteborg, hoppas inte att det kommer att regna idag. För så blir jag ledsen, ska gå och kolla vad jag ska ha på mig. Ska även hämta mina röda högmidjade byxor som min kusin köpte åt mig.
Ha en trevlig början av veckan för det är bara 2 dagar kvar till BALEN!

YOU ASK, I ANSWER

FRÅGA: "Hej! Jag undrar fall du säljer typ bikinis och sånt - för från tidigare inlägg har jag sett att du säljer "asiatiska" kläder etc. Tänkte fall du säljer "beach" plagg om du kunde lägga ut på bloggen :)) Tack på förhand."

Svar:
Ja visst kan jag det! :) Kommer att göra ett nytt inlägg om detta!

MY DREAMS ARE ALWAYS HIGH

Här är min "lilla" önskelista som jag önskar mig i studentpresent hihi!


LET ME SEE YOUR FACE SMILE AND HAPPY EVERYDAY, WITHOUT TEARS AND SORROW

Nu har jag äntligen hittat en studentklänning som jag vill ha! Orkar inte sitta och vänta tills klänningen jag beställde från stylebystars.se, tror inte ens att jag kommer att få den. Så jag kikade in en lååång stund inne i nelly.com och hittade några klänningar som jag fick välja mellan. Och hittade tillslut en favorit!
Blir alltid så nöjd med nellys kläder, och så ahr dom så himla snabb leverans med. Bästa som finns, men dumt att kläderna tar slut så snabbt ibland.. trist.


Hoppas inte att klänningen blir alldeles för kort nu. Men 499kr kostade den, och nu så är det fri frakt också till juli. Ni som inte hittat en studentklänning än borde kika in i nelly.com, dom har fått in massor av fina studentklänningar!

Nu ska jag ta en snabb dusch, sedan ska jag gå in till tempel och käka lite mums. Och ikväll blir det bowling med syster och hennes kille. Någon som vill joina mig, par mot par ;)
Dumt att min kille inte är här, han är ute och fiskar! :( saknar min lille bebis som kommer till mig på tisdag, för då blir det bal bal bal bal!

IT IS THE END?

HA-HA-HA-HA, jag som trodde att vi skulle dö.. NOOT. Men jag drömde lite konstiga drömmar igår natt, att det regnade eld, snöstorm, översvämning och trodde att jag skulle dö. Men aja, sånt här har jag hört många gånger och vi dör aldrig.

Sov ni gott inatt eller? Vad ska ni göra idag? Mitt liv är lite trist, ibland sitter jag bara hemma framför datorn eller tv:n och gör ingenting. -.-
Ska äta lite lunch nu, dör av hunger!

I AM GONNA KICK MY FEET UP THEN STARE AT MY FAN


I JUST WANNA LAY IN MY BED

ÄNTLIGEN FREDAG! 1 dag kvar tills jorden hår under.... nooooooooot.
Lägg av med eran jorden går under, mannen som sa detta får stoppa sin fot i röven om det inte händer. hihi :)

Men äntligen så är det fredag! Igår så var jag i borås en liten stund, skulle prata med chefen från Nail Icon och fråga om jobb. Men det gick bra hoppas jag... hahahaha.
Åkte inte hem till Göteborg förens vid 12 på natten?... Jobbig kväll, hade ont i fötterna och så hade jag på mig en så tunn jacka och frös ihjäl mig. Och så fanns det inga bussar så fick jag pomenera hem från Hjällbo till Eriksbo.

Vad ska jag hitta på idag?..
Vill så gärna åka ner till halmstad! Men kan ju inte åka hela tiden, måste förbereda till balen som är på onsdag med.
Köpte ett par fina ballerina igår som jag tänkte ha på mig på balen. Sköna och fina, sommarens nya favvo skor :)
Men min fredag är inte så planerad. Är hur trött som helst!

PLEASE SUMMER, GIVE ME A LITTLE SUUUUUUN!


THE ONLY THING I SHOULD BE DRINKING IS AN ICE COLD BEER


TODAY IS A DAY TO NOT LAUGH

TAGGA TAGGA TAGGA muntilig nationella prov i engelska! NOOOOOOOOOOOOT
Har nationella prov kl 10, och sitter nu hemma och ska springa till bussen snart. Det ÖSREGNAR ute, toppen väder! Har ingen paraply, vet inte vart alla tagit vägen, kommer säkert vara genomblöt! Efter nationella så har jag och hanna redovisning, vårat projektarbete som vi har hållt på med i några månader. Tagit bilder på våra modeller osv. Så nu så sitter jag och överför arbetet in till mailen.

Nu kilar jag iväg!

I WISH THAT IT COULD BE LIKE YESTERDAY

SVERIGES VÄDER SUGER FORTFARANDE, KÄNNS SOM VINTER!
Har varit lite off från datan dessa dagarna. Har tillbringat mycket med min älskling, och så har jag varit på 2 fester
under helgen. Linas 18 års födelsedag och älsklingens gudsons 1 års födelsedag. Så jag har haft mycket på gång!
I fredags så var det väldigt väldigt kaos! Fredagen den 13... jag har aldrig trott på de. Men nu tror jag verkligen på det, det skämigaste som kunde hända i hela någons liv.. :(
Men kvällen gick inte som det skulle iallafall. Ramlade och slog mig för att jag gick i så höga kalckar, nu har jag massa blåmärken osv på armarna och benen.

Nu är det bara
nästan en vecka kvar tills balen, gick och hämtade min balklänning som jag lämnade in hos skräddaren för någon vecka sen för att sy den mindre. Tycker fortfarande att den är lite lite lös, men den funkar nog. Skulle jättegärna vilja lägga in bild på min klänning men vill spara tills balen, då jag lägger upp dom fina bilderna. Vet fortfarande inte vad jag ska ha för uppsättning?!?!?
Och jag har FORTFARANDE inte fått min studentklänning som jag beställde från stylebystars.se, varnar er ännu en gång att ALDRIG beställa från den sidan!
Får nog leta reda på en klänning snart.

Nu ska jag gå och laga mat med syster, ha en bra måndagskväll! ♥




BABY I WAS BORN THIS WAY

JAG MISSADE BUSSEN BUUH :(( nu sitter jag hemma och väntar på nästa. Har frisör nu på morgonen och sedan engelska lektion.
Måste nästan ALLTID springa till bussen varje morgon för att jag är så himla seg av mig, blir så anfådd varje gång och andas som i helvete :(
Vädret är inte det bästa idag, lite molningt och kallt. Men ändå ska jag ha på mig högmidjade shorts, transparant skjorta, boots och jofama jacka.
Bussen kommer ca om 10 minuter så ska börja ta på mig jacka sen kila iväg. Om det blir finare väder på förmiddan blir det nog fika på uteservering. SNÄLLA SOL KOM FRAM KOM FRAM!

Btw.. hade konstigaste drömmen igår natt! Men det kan jag inte berätta om här, men låg i allafall i sängen och skrek och skrattade :(( konstiga miiig.

Nu kilar jag iväg, ha en trevlig onsdag! ♥

WHERE WILL YOU BE AFTER A THOUSAND YEARS




♥♥♥

WILL YOU BE MY SUNSHINE FOREVER?

Hej läsare! DÅLIG uppdratering. Har varit i halmstad under helgen, varit där 4 hela dagar. Åkte hem tidigt idag!
Saknar alla i halmstad, hade en otroligt rolig helg. Länge sen jag hade så roligt. Spenderade mycket med min älskade Tojjy!
Har tagit massa nya bilder som jag kommer att lägga upp på bloggen. Och ska även byta profilbild som jag har haft i evigheter. Byter ju nästan aldrig profilbild..
Har verkligen funderat på min tatuering, jag är så himla rädd för nålar osv. Och vill tatuera något på foten först, något litet. Har funderat på hjärta eller stjärna.. Så ska börja leta efter några bra ställen nu och så ska jag boka tid. Ska göra tatueringen innan jag tar studenten! HOPPAS jag iallafall. Har hört att det gör så himla ont på foten :O

Bjuder på en härlig sommarbild! Mer bilder kommer när tojjy har redigerat dom. Är så trött efter helgen, ska ta och vila mig snart. Imorn blir det ännu en skoldag! ♥

 


I have a big butt and I can not lie

Hej mina kära läsare, idag har jag träffat min pojkvän Tojjy och vi har lunchat på peking, självklart bjöd jag min älskling på mat ♥ och så delade vi såklart maten tillsammans, underbar!!!!!
Nu spelar vi lite kort, har bakat massa cupcakes som var skitgoda, puss och hej, älskar tojjy mest ♥

FREEEEEEEEEEEEDAG!

IDAG åker jag ner till halmstad med mamsen. Får sällskap med Filip i bilen, han ska till Martin och jag till Tojjy
Får hitta på något roligt idag. Sitter i skolan just nu och hade Nationella prov precis, skriftligt engelska. Och det gick super bra! Nu håller jag tummarna för en bra betyg.
Ska snart till Frisörlektionen, börjar 10.00 i vanliga fall men bara för att det är nationella prov så börjar vi 10.30 istället, huuuuuuuuuuuuuuuuur segt som hellst :( Bara några veckor kvar sen blir det bal och studenten. TAGGA TAGGA TAGGA!

TAKE MY HAND AND WALK TO A NEW STEP

NU har jag äntligen bestämmt mig hur jag ska ha det. Men inte vart bara. Så kanske behöver lite hjälp... Gjorde ett inlägg om tatuering som jag hade funderat över i vintras förra året. Men hittar inte inlägget, men inlägget var iallafall om min tatuering, och det ska vara fåglar. Fåglar har alltid haft en betydelse för mig :)
Just nu så kan jag inte bestämma mig om jag ska ha det på axeln eller handleden. Har alltid gillat att ha det på högra sidan av axeln och en fin passande text ska aboslut vara med!

Jag vill bara göra tatueringen så snabbt som möjligt, men hört att det inte är så bra att göra nu när sommaren börjar komma fram. För då kan man inte sola? .. Men får hitta en bra tatueringställe här i Göteborg eller Borås. Någon som kan ge mig tipser om vart det finns? :)





Såna liknande tatuering hade jag tänk mig. Men ska ändra dom lite och försöka att rita själv så att jag inte ska ha som andra. Vill ha en tatuering som jag själv vill ha det och som jag har kommit få själv. Men fåglar blir det ett absolut! Det ska inte bli stora fåglar, små fåglar ska jag ha.

Har alltid velat att göra tatuering över hela ryggraden, men inte så bra för att jag har ju ärr. Som vissa av er inte vet och som jag aldrig har berättat här på bloggen förut att jag opererade skoliosen när jag var 14 år. Inget som jag skäms över nu... men lite skäms jag över iallafall. Har alltid skämts över det i flera år för att vissa personer alltid frågar frågar "åh vad är det där, åh vad äckligt det ser ut". Det har gjort så att jag aldrig vågat visa det och aldrig vågar ha klänningar eller linnen när jag går ut eller är på fest. Helst något som täcker ryggen. Men nu spelar det ingen roll, har bestämmt mig nu att skita i vad dom andra säger och tycker. För detta är jag!
Men iallafall.. Så har jag hört att det inte är bra att att tatuera över ärr osv. Så jag får gå dit och fråga hur det blir och ifall det går att tatuera över det.

Vore roligt ifall ni kunde ge mig lite tipser. Och vore bra ifall ni som vet om man kan tatuera över ärr eller inte. Måste vara noggrann med detta för att det är något som man kommer att ha hela livet.

 



Utkast: Maj 4, 2011

Jag har världens bästa pojkvän, men ibland världens jobbigaste pojkvän!
Tog en dusch och fixade mig för att åka till Borås. När jag var halvägs fick jag ett sms av syster att hans kostym hade kommit hem. Så jag smsade min kille och sa att hans kostym hade kommit. Sen så skrev han "snälla, kan du åka hem och hämta den?", sen skrev jag "men jag är redan i stan, ska snart på bussen till borås..", men nej nu sitter jag hemma. Åkte hem för att hämta hans kostym, sitter och äter mat för är så freaking hungrig! Ska ta bussen om 15 minuter och ta 4 bussen till borås.

Gud vilken regnig dag! Regn sen sol, regn sen sol.. det avr sol för 10 minuter sen. Och nu är det regn! Jävla sverige väder, hatar sveriges väder!
Tänkte ju fika på en uteservering när jag kommer fram, men hur ska vi fika när det regnar?

Men nu kilar jag iväg, bloggar när jag kommer fram. Ha en trevlig och en regnig dag! ♥


GLÖMDE PUBLICERA INLÄGGET, NU FÅR NI LÄSA DET.

CHI SILK INFUSHION

Hej! Jag sov så sent igår, men var ändå tvungen att vakna tidigt ju. Sov bara några timmar inatt.. Vaknade med att jag bara hörde massa regn utanför, gud vad det regnade!
Om en liten stund kommer Nina hit, syster ska färga hennes hår sedan så ska vi åka in till stan. Ska köpa nya favvo jeans från GinaT om storleken finns kvar.
Satt och kollade lite på smink och hår tutorials, och kollade bland annat Bubz beautys. Hon använder alltid en speciell värmeskydd eller silkedroppar? CHI silk infushion heter den och verkar hur bra som helst, kollade i min sida precis om vi sålde såna och ja! Vi säljer dom, 150kr för 50ml och 150ml för 220kr. Någon som är intresserad? :)

För vem? Passar alla hårtyper
Egenskaper: En rik leave-in kur, stärkt med äkta silke
tillsammans med vete- och soyaproteiner. Keramisk värme i form av användning av plattång eller fön försäkrar att silkesproteinerna tränger djupt ner i håret. Detta stärker håret samtidigt som det ger mjukhet, hanterlighet och glans utan att addera. Alkoholfri.
Användning: Applicera ett par droppar i fuktigt eller torrt hår. Perfekt att använda som skydd mot värme vid användning av plattång eller locktång.

 

Här kan ni se en av bubz beautys video där hon använder CHI silk infusion. Älskar Bubz Beautys tutorials, man lär sig ju så himla mycket! Jag måste verkligen köpa hem en som jag kan använda när jag plattar och lockar håret. Trots allt så pluggar jag till frisör, men har ändå slitet hår för att jag alltid färgar och plattar håret. Plattången är min bästa vään! ♥
Önskar mig en GHD plattång när jag tar studenten.. mamma?!?!


LAUGHING ON A PARK BENCH, THINKING TO MY SELF

Har suttit i någon timme nu och fixat och pyssnat ihop min och Hannas projektarbete som ska in imorn. Har så otroligt många bilder som måste med, plåt och modellbilderna måste in med som t.ex. bilerna från make up studion. Tror inte att jag har lagt upp dom på bloggen än? ..
Åh, kommer få sitta hela natten och göra den. Måste komma på vad vi ska säga på redovisningen också. Projektarbetet är ett stort arbete! Nu gör jag det bästa jag kan så att vi iallafall får ett VG!
Det är bara 1 månad kvar till studenten och bara några veckor kvar till balen. Har lämnat klänningen i borås, ska åka ner dit i helg kanske eller nästa helg och sy den lite mindre. Måste hitta någon sjal eller något som jag kan ha över klänningen. Ska trots allt vara på stranden så det kommer att vara hur kallt som helst!

Måste bara visa hur fin våran studentbal kommer att bli, eller hur den ser ut osv. Nära stranden, hur toppen och skönt som helst!







utsikten är bara för bäääst!

 

Nu får jag fortsätta med projektarbetet sedan måste jag sova. Är så himla trött! Jävla pollen, kliar så mycket i ögonen varje dag.



AND YOU'VE GOT A SMILE THAT COULD LIGHT UP THIS WHOLE TOWN

Fint väder idag? Hell yeah, men lite kallt bara. Var tvungen att ha på mig en lite tjockare jacka idag för att det blåste så mycket. Gick iallafall och handlade lite mat till middagen idag, grönsaker och lite jordgubbar med. Så nu sitter jag och äter jordgubbar med lite socker för att dom var så sura. Dagens fail är att jag satt och plockade så att ajg skulle få fina jordgubbar. Men hade så himla bråttom så jag plockade så snabbt jag kunde, när jag var på väg hem kunde jag känna hur jordgubbarna luktade. Så himla gott! Men när jag kom hem märkte jag att det bara var massa ruttna och söndriga jordgubbar. Gissa hur ledsen jag blev :(
Men sitter iallafall nu och äter mina goda jordgubbar (skärde bort det söndriga). Erkänn att vädret bara blir fulare och fulare? Fryser som faaaaan! Väntar på mammas mat nu, bloggar idag om jag orkar. Är fortfarande trött och lite sjuk.. 

Jag saknar min älskling otroligt mycket, ändå om det var igår.. saknar saknar saknar!


BABY, YOU ARE THE BEST I EVER HAD

Special day today! Min och älsklingens 1 år och 4 månaders dag ♥♥
Men nu är jag iallafall hemma från borås, hemresan var extra jobbig. Det var så himla kallt och regnigt i Borås så jag frös ihjäl mig med mina korta short och tunna jacka.
Kunde ju inte lägga upp bilderna igår, så får lägga in dom nu.







vet inte varför jag fick en fläck på ansiktet :(





i love you baby vinh ha ♥





GRRRRRRRR! -.-

BLOGG.SE är trög! Kan inte ladda upp bilder, hur seg som helst! Får nog festa att ladda upp imorn.. :(