mat, fotboll & disco

Onsdag 28/10:
Dessa dagarna har jag grisat mit väldigt mycket! Bara för att grisarna kom till göteborg -.-
Trötta dagar också, but fun xP
I onsdags så kom halmstad barnen, men först så hämtade jag Nok för hon åkte tidigare än dom andra.
Vi mötte carro och duc på stan så gick vi och käka för vi var så jävla hungriga, dog nästan.
Jag käka sushi medans dom andra åt MC.

Efter det så gick vi och hämtade killarna, Tuan, Kevin och Trung. Vi gick runt lite på stan sen åkte vi hem till mig =] Amy laga mat till oss sen satt vi och drack lite.
Vi tog med drickan till slottskogen, vi softade lite där och satt o prata. Vi gick en promenad och vi gick tydligen vilse. Gick runt i mörkret utan lampa och letade vägen ut, vi gick runt i 2 timmar ungefär. Vi gick och gick sen följde vi vägen så kom vi ut till hållplatsen som ligger långt bort ifrån där vi skulle vara. Vi hittade en 7-eleven och gick in dit och åt sen heeeem!

Torsdag 29/10:

På morgonen så väckte jag killarna, dom var fan sega. Vi skulle träffa dom kl 14 för att gå och äta på stan sen gå och kolla på fotboll. Men nehe, vilken tid kom dom? Kl 15 typ... skitsega är dom fan. Vi käkade på Mc och vi är riktiga grisar, alla Mc Chicken meny :D:D

 

efter det så gick vi och kollade på fotboll.

HAAHHAHAHA, Ginsun och Anton sprang som galningar :D

fotbollen så tror jag att det var thailändarna som vann. Och på kvällen var det dags för disco. Men jag har inte fått bilderna än så det får jag skriva om senare. Jag har varit så trött, har inte orkat blogga eller något.

Men vi käkade på MC igen innan vi stack till discot, annars så skulle vi söööviim.

Ciaaaooo!


I hate love ..

I hate the mornings cause I know what they bring.
You get up annd take a shower in no time, your leaving and it sounds selfish.
But i can't help but think that if you knew how much I needed you..
I hate goodbyes.. I hate these tears in my eyes.
I hate myself for the way I feel about you everytime.
I've had enough! I'm sick of whising he was around me every day, every night.. It's way to much ..

I hate your phone calls in the middle of the day, cause you do is remind that my baby is so far away. It drives me crazy, cause I need you with me.
I know it's time for you to understand what I say that I hate goodbyes.. I hate these tears in my eyes, I hate myself for the whay I feel about you everytime!
I don't want to feel this alone.. Evrytime you walked out that door I start missing you.. I can't help it..
With that I didn't need you this much, but I love how it feelt when we touch ..

I hate goodbyes.. I hate these tears in my eyes.
I hate myself for the way I feel about you everytime.
I've had enough! I'm sick of whising he was around me every day, every night.. It's way to much!
I hate love.....




the outsiders

Har precis kollat klart på serie filmen the outsiders. Den är skiiit bra och sorglig, den är spännande också. Kan inte sluta kolla på filmen när man väl har börjat.
Det började med att skolan började, hon är typ en av dom smartaste & duktigaste eleverna i skolan. Hon började lära känna 3 killar som är bästa vänner. Hon blev kär i "dai ca" men hon fick inte av hennes föräldrar.
Hon gjorde allt för att få vara med honom, hon lämnade hennes familj och hennes vänner. Men när hon flyttade in med honom så hade dom det jättekul med varandra och dom älskar verkligen varandra alltså .. men det blev inte så som hon hade anat sig.
Han blev med i en maffia gäng (xa hoi den), han ljög för henne för att hon inte skulle bli orolig. Efter det så förändrades hela hennes liv..


 

Tycker att ni borde kolla på denna filmen, skit bra är den ;)

Satt och grät hela tiden, jättesorlig är den. KOLLA! :D


sometimes you can change

sometimes you can change...
Höhöhöhö, vet ni vem detta är eller? Jag tycker att tjejen är sööt... tycker inte ni det eller? =]
Men hennes huvud så liten och kroppen färsta stor.. men det duger ^^


ni kan gissa på vem det är. Här får ni en ledtråd ;)   --------->♥ 6NvoH wvS
Och kommentera vad ni tycker om henne också. Idag tycker jag att hon brukar vara finare än vanligt. Sminkat sig och sånt ju, annars brukar hon se ut som en kråka =]
Hon passar fan att vara en tjej, thihihi. Det finns många tjejer som liknar kille också.

PS! Killar, passa på! Singel tjej söker pojkvän ;)

T.T 17th birthday party

Jag ska fortsätta lite efter min andra inlägg som jag skrev igår.. Och ... Jag kommer bara skriva lite snabbt. Jag är jävligt trött och vill sova. Som sagt, jag är alltid död efter borås.
Jag och Carola gick till maxi för att köpa saker till Thachs tårta och det tog verkligen lång tid för att handla.. typ.. 1h30 min. Och hon bor 5 min från MAXI.
Och när jag säger MAXI brukar jag tänka på en sak HAHAHAHAHAHAH neeh så elak, aja skitsamma :D
Men tårtan blev good tyckte jag. Det tog knappast 20 min för att göra den för att jag och Carola är proffs.
Vi skulle äta sushi hos Anton för att Thachs syster hade gjort en massa, ungefär 100 bitar+. Vi som var hos carro skulle vänta på anton så att han skulle hämta oss och dom andra klagade att vi var för sega och sa att sushi skulle ta slut då. Så vi beställte 3 pizzor och ropade upp anton och sa att vi skulle åka först innan vi sticker till honom.

 

hahaha, duktiga killar och tjejer som fixade maten ;D

 

efter ätandet så blev det party ;)

 

hahahha jag svär vad jag gillar dessa bilderna på Mike, såå gullig hahahah xD

 

Jaaa.. här ser man folket. Födelsedags barnet borde tvinga alla dricka med han men han och mike deckade först av alla HAHAHAHAHAHAHAHH Anton, Caroo och Mark ni är så elaka! xD

"do you wanna fly? Fly with me" ;)

Festen var okej... synd att alla deckade innan kl 00.00 HAHAHAH.

Det hände några saker som det inte borde hända... men kul var det :D Folket var kaaoooos. Jag orkar inte skriva mer, för jag är skithungrig och känner mig helt död -.- Gick och la mig ungefär vid 7 och vaknade vid 10-11 tiden för att det var någon som sov som en gris och tog all plats i sängen så jag ramlade nästan ner. Och det var jävligt trångt.

Men tårtan som vi gjorde hade killarna ätit upp all choklad som var på kanten och dom hade typ hällt soya på tårtan så vissa bitar smakade piss.

Men aja..... ciaaaao ;)♥

all night long

ÄÄÄÄÄTNLIGEN LOOOOV SÄGER JAG BARA! :D
Nu sitter jag hos Carro, super trött är jag. =[
Sov inte förrens halv 5 eller ngt, för det var någon som inte ville låta mig sova.
Men igår så praktiserade jag i stenungsund, jag skulle få sluta kl 15 så att jag kunde komma in till göteborg och träffa anton, hong & thach tidigare så kunde vi gå runt på stan och sånt. Men precis när jag skulle sluta så kom den in en thailändare och hon ville tydligen göra thailändsk permanent. Det var inte så jättesvårt men... jobbigt var det. Då stod jag och Sofia och gjorde till henne ungefär i 3 timmar. Vi dog nästan.
Men så åkte jag in till Göteborg, mötte dom andra och vi åkte till borås. Vi gick hem till vinh, killarna spela klädpoker. Killar...klädpoker Naaajjjs! xD
På kvällen typ vid 12 tiden gick dom och käka subway, men jag och anton palla inte gå så vi stanna hemma. Jag låg iallfall och sov som en gris.

Vaknade vid 10 tiden ungefär för att det var massa oväsen och sånt, men jag fortsatte sova till kl 13 ungefär för att Carola hade bombat mig med sms och sa att jag skulle komma hem till henne nu. Vi ska handla, fixa ngalar och oss själva för att ikväll blir det Thach's 17th bithday party ;)
Killarna kommer säkert spela poker igen ikväll, men då blir det par poker. Kille&tjej mot kille&tjej och dom ska spela med riktiga pengar antar jag :D

ni får lyssna på denna låten, thach satte på den låten imorse och den spelades om och om igen hela tiden.  Men låten är braaa :D
Men nu ska jag gå och handla med Carola. Vi ska vara hos anton elelr vinh om 3-4 timmar. Ska hinna göra allt också -.-

Och...jag vet att jag har varit seg med bloggen. Skittrött har inte orkat skriva något. =(
Men CHINGELIIIIINNG ♥


No games - Stevie Hoang

nothing, but trouble for me

Siitter och pluggar, jag fattar alltså NADAAAA! Har NV prov, frisörprov och 2 inlämningar imorn. Jag får hjärnsläpp jag fattar ingenting! Måste klara proven imorn, det ingår i betygen och om jag inte får G blir det kööört.
Hemtentan är så onödig, "Hur gjorde maan på 1700-talet för att få lockigt hår? Vilket årtal utfördes den första permanenten på en människa och vem uppfann den?" och mm.

Har fan tröttnat på skolan, har mycket att göra imorn. Börjar halv 2, brukar få sova till runt kl 11 eller något. Men har tid hos läkaren kl 9.29 så måste vakna tidigare.
Eller jag har tydligen tröttnat på allt.. Efter läkaren imorn så kanske jag får veta resultatet, det kanske förändrar hela mitt liv. Men aja, jag kanske har tur :D
Ska jobba denna månaden och november så ska jag nog sluta. Klarar inte av denna jävla jobbet mer, jag blir skittrött och chefen hackar på mig och skit. Jag får RYYCCKK! Eller det har jag haft på sistånne..

längtar till fredag, ska till praktiken med Sofia. Ska lära mig att klippa posh och sånt, och juste...har fått min nya sax. JAGUAR, grrrr ;) vass är den.
Pratade med mamma och faster, ska få nya saxar och sånt. Jippiieee!
Men what ever, ska vara där till runt 15 eller 16 tiden. Sen ska till Göteborg, anton o com. åker till göteborg och hämtar mig. Vi ska nog gå runt i stan och vänta tills Kenny kommer till Göteborg.
Och senare på kvällen får vi se hur det blir.
Juste... fredag Thach fyller år också ;);) biig booojj ♥

På lördag gäller det! Då blir det party. Ska antagligen sova hos anton, sen vakna tidigt. Dra hem till Carola så ska vi gå och handla och sånt. Göra/köpa thachs present :) vill inte säga vad vi ska göra, thach kommer veta allt. Men bilder kommer säkert, om någon orkar ta bilder ens.

men aja.. ska nog gå och lägga mig nu. Cepe trött, jag får damp. Dans imooorrn! :D


Goood natt ♥

M is for MTV

Hej bloggen, hur mår du bloggen? =]
Jag är beroende i serien Taking the stage. Den är så jävla braaaa, tycker att Taylor och Jasmine är så söta tillsammans också. Jag legat och kollat på den hela dagen typ, i MTV sen i datorn.
Dom är så grymma i dans, huum.. måste komma till mina danslektioner nu. Har missat och varit upptagen så mycket, men denna veckan måste jag dit!



why would i ever

som ni ser så är min blogg fortfarande inte fixad, ska vänta tills jag åker till borås nästa vecka. Thach fyller år nämnligen så det komemr att bli roligt, många överraskningar och sånt. =] bjuder på dessa låtarna, tycker dom är skeeta bra :D

Why would I ever - Tousher Ft. Sam Watters

 


Never let you down - Frankie J

 

 

Look in to my eyes- D-mah




njut av låtarna, för nu ska jag ut med my familyy

Tävling i Chicy.se

Nu är det en tävling i Chicy.se. Man kan vinna om en valfri vara i den sidan, det är bara att du ska registrera dig i den hemsidan och sedan så måste du skriva om tävlingen i din blogg och maila till dom.
Det är alltid kul att vinna nya saker ellerhur? =] Det är väärt att prova iallafall, vem vet ifall man vinner eller inte? :)

 

För att bli medlem i Chicy.se får du anmäla dig här och sen trycka på logga in.

Och sen när du är klar så får du gå in här för att skriva upp att du vill vara med i tävlingen =]

 

Beklagar att min blogg är såhär... ska ändra den lite och så. Snart klaaar... hoppas jag iallafall ^^ Men den kommer bli klar inom en kort stund .


I still live

Har varit sjuk i 2 dagar nu, känner mig heellt död fan -.- men ska försöka komma till skolan idag ändå.
Jag är trööööött! Fatta att jag blir trött varje gång jag kommer hem från borås, känner mig helt drogad då hahaha.
Men ska åka dit nästa vecka för lilla Sockkitt fyller år, stor pojke då :D♥
Och sen så blir det HÖÖÖÖSTLOV, borås barnen ska spela fotboll. Och självklart ska jag komma occh heja=]
Ajaa... mycket att tänka. Ska börja shoppa snart, många fyller år i oktober fan. Gör mig fattig denna månaden. Mark på lördag, sockit på fredag 23/10 sen carro 30/10. Sen kommer det massor i november också.
Spec lilla sofia dolderer, huuum.. tjejen har allt vad kan man köpa till henne? :(

men nu ska jag dra till skolan, vill inte missa =]

en liten snääbbiissschh

Under helgen så har jag varit i Borås, lilla Vinh's födelsedag. Festen var lite tråkig i början, sen så kom camilla och izza och så blev det riktigt kaos. Och jag vet inte vem som deckade först av alla för jag har själv i min lilla värld :D
På kvällen börja alla dansa, shake shake shake, hum... Carola och Izza dansa som faaaaaaaaaaaaaaaaaan. Hörde att Izza nocka Carro i ansiktet. Och när jag dansa råkade faktiskt peta Ninh i ögat :$ men det är luuugnt! Tur att han ahde glasögon, annars skulle han säkert vara blind nu HAHAHAHAHAHAH!


Men först när vi kom dit så satt alla o käkade. Efter käkandet satt vi och spela kort, paren som förlora fick dricka. Men tur att jag och Thach är i samma grupp hela tiden. Och vi kan våra tricks ;) Smart att sittra bredvid en soffa och ha en kudde bredvid sig.
Ingen visste att vi gömde kort men är jag såg anh Vinh och Tangle gömde kort under röven skrev jag direkt "DOM FUSKAR!" AHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH visst är bara föööör snäll? (a)

 

Hahahahha, kolla på Thach han värsta fly fly :D
Han i sin lilla feta värld, eller han är såån varje fest hahahha

 

nästa dag gick alla hem till Carro för att hennes mamma hade lagat mat till oss.
Thach slog vad om ifall jag kunde fylla en färg på ena sidan på tärningen så skulle jag få vad jag vill. Men jag kunde inte och sa att han skulle göra samma sak, när jag inte var där så sa han till carola att hjälpa honom. Men tur att jag är smart och visste att han fuska ;) såååå ingenting till lilla kaclelacka =]

 

Det är så många bilder så jag orkar inte att ladda upp alla. Det finns så många bildern, orkar inte ladda upp alla så ni får gå in i Facebook och checka i mitt album.

Jag orkade inte gå till skolan idag, känner mig helt fucked up efter allt. Trött, förskyld, ont i halsen, ont i ögonen och allt.. =[

Nu är jag trött! Jobbar, skola och dans varje vecka. Hur ska jag klara av? =[


not without my daugther

Kollar på filmen not without my daughter med Johan nu. Fjärkontrollen är cp
Filmen är hemsk.. handlar om det är en familj som bor i USA. Mannens familj hade problem i Iran så dom ville att han skulle hem. Han har barn och fru som bor i USA och kvinnan vill inte åka dit för att hon tyckte att det var för farligt för att det var krig och sånt där..
Men till slut så övertalade han henne, han svor och lovade att dom skulle bara vara borta i 2 veckor och att dom skulle vara säkra. Så hon litade på honom och hela familjen åkte till Iran.
När hon kom dit tvingade dom henne att ha stjalar som täckte håret annars skulle dom skjuta henne. Efter 2 veckor så packade kvinnan sina saker och hon längade att få åka hem, men han sa att han hade tappat jobbet några dagar innan dom skulle åka. Så han hade ljugit och han tvingade familjen att stanna kvar i Iran, annars skulle han slå dom och sånt .. Han slog henne, hon fick inte så ut, inte använda telefonen eller kontakta någon.
men ska fortsätta kolla.. ska inte avslöja något mer. Men kan visa er trailen =]
Tycker faktiskt att ni borde kolla på den för att den är riktigt bra :D


 

Johan klagar över att han inte kan sova och sånt, när han inte ens har kollat filmen 10 min så har han somnat ahahahh! Bjuder er på några bilder :D

 

 

 

2 grisar som ligger och sover :D Hahahahah, johan med sin halvöppna mun :D

Men nu ska jag också gå och lägga mig. TRÖTT! Vet inte ens vad jag ska ha på mig imorn. Men fårse imorn..

GODNATTT TJOCKISAAAR! ♥


my apology

Sitter o kollar på film, chattar och vrakar i mig godis som Johan har köpt till mig, tack snälla kusin vitamin ♥

Som vanligt så kommer Dau` och skriver till mig och vill att jag ska lyssna på hans nya låtar, jag nr 1 du vet ;)

Här är den nya låten:

My apology - Akilee ft Jyn

 

Gillar deras låtar, dom sjunger bra också.

Sjunger inte i studio ens, Jyn är PRO MIX. Så duktig är han, lär mig lite! =]

Jag bjuder på låten som jag gillar mest av alla deras låtar

 

100% Luv U - Akilee ft Jyn

 

Njut av låtarna snyggingar, för nu ska jag sitta och kolla på film! =]

Och.. PS! Dom har skrivit låtarna själv! =]

 

 

 


minipig for sure !

Läste att det finns ett nytt husdjur, MINIGRIS! Den är såååå gullig, kostar 8400kr! JAG VILL HA VILL HA VILL HAAAAA! När den ahr växt klart så är den bara 36 cm i höjden. Så jävla gullig!

 

kolla vilken sööt gris! Vem är det som inte vill ha en sån till husdjur liksom? JAG VILL!!

DAAAAAAAAAAAAAMP! MÅSTE HAAA EN SÅÅÅN, får sova i min skööna säng så att den bajsar och kissar =]


missing you ..




Things'll never be the same without you...

What did I do to deserve this
I didn't even get one last kiss, from you
Oh baby God took your love from me
He needed an angel so it seems
I need to feel your hands all over me
I need to feel you kissing me
I need to feel you holding me
I need to feel your touch
Cause I miss your love so much
And I can't keep on living this way
I need you here with me
Why could he take you away, from me

It's hard for me to tell you I love you
As I'm standing over your grave
And I know I'll never hear your voice again
Why did you leave me
Why couldn't you just stay
Because my world is nothin', without you
Now I don't know what to do, with myself

I would've given you anything
Just to make you happy
Just to hear you say, that you love me one last time
I'd go to hell and back over and over again
Just to prove to you how much I need you here
There is nothing that I wouldn't do
I'd cry for you
I'd lie for you
And there's no doubt that if I could take your place in heaven
I would die for you, yes I will
I would rather give up my life
Than to see tears in your eyes
I can't stand to see you cry

Cause it's hard for me to tell you I love you
As I'm standing over your grave
And I know I'll never hear your voice again
Why did you leave me
Why couldn't you just stay babe
Because my world is nothin', without you
Now I don't know what to do, with myself

I just don't know what to do with myself
I cant stand looking at those pictures on my shelf
Knowing it was just one week ago, i stood there and took that picture
There's just one thing that I wanna know
Why would God want to hurt me so bad,
Does He know how much it hurts to be missing you
Baby Im missing you
Baby Im missing you
I love you

oh God damn it I love you
Why did he take you away... from me
Cause I love you so...
I miss you so much baby I just can't go on baby


statistik jävel

skulle gå och lägga men men skikade runt lite, och kollade på mig statistik.
30 unika bloggläsare, är det bra eller dåligt? Asså, jag vet inte hur man kollar sånt här hahaha, soowiii jag suger!
fan va det sjöönk ner i oktober måndag. =[

 

kan ni säga till mig hur denna fungerar för jag fattar INGENTING.

men chhiingeelliing, natti natti för andra gången! ♥

svenska mässan /modeshow

Idag var hela skolan Svenska Mässan inne i göteborg. Det var roligt, min klass fick fixa håret till modellerna.
Vi fick typ 2 timmar på oss att fixa deras hår, temat var vågigt och rockigt. Det var inte så svårt, hade planerat med min modell Helene hur vi skulle ha det men jag ändrade mig idag så jag gjorde något annat.

såhär ser min modell ut.
Jag vågade hennes hår med platt tång och så
vofflade jag hennes lugg och lite av det mittersta på huvudet.
Jag la till 2 ljusa slingor så att det skulle passa till hennes klänning.
Inte denna klänning som hon har nu då, denna är hennes egen klänning.
Men hon blev nöjd iallafall med sitt hår, det gjorde dom flesta som fck håret fixat.

 

Modevisningen började och modellerna var fina.
Vi fick veta strax innan visningen att alla
frisörer,stylister och designer skulle upp på scen.
Det var lite pinsamt när vi skule upp för att scenen var så liten
och alla fick inte plats och vi visste inte hur vi skulle stå.
Men jag tyckte att det var jätteroligt.



ni ser iallafall en bild på min och dolderer =]
efter det var alla dödströtta. Men vi fick iallafall lite frukter och MER.
Stackars dom som får stå i montern till kl. 20.00 :D


Men nu sitter jag faktiskt och pluggar naturvetenskap, granar och såånt. Har inlämning på torsdag och så ska allt vara klart! Sooft, börjar skolan 14.50 och slutar 16.00 imorn för alla frisörlektioner är inställda denna veckan förrutom torsdag så det blir bara svenska.
På tordag så ska min frisörklass få fixa håret till riktiga modeller, till en ekologiskt kläd designer här i Göteborg eller något sånt, jag vet inte hahahaha! Men fullt upp denna veckan yaooo!
Ska sova, börjar bli liite för sent. Sitter och äter pocky nu, det är bara föööör gott!





men gooodnatt kära bloggläsare!


 


som ni ser ..

så har jag ändrat min blogg. Jaa.. jag lekte med den lite så det blev lite konstig.. Men jag ska iallafall ah vit bakgrund nu. Ska ändra den lite och så ^^ Den ser konstig ut nu med orkar inte ändra den nu.
Ska vänta tills det slutar regna så ska jag hem till johan, för dom lagar mat idag också och ville att vi skulle dit ^^ och idag blir det.... QUAAAN! skitgott! ^^
fan vad jag hatar sveriges väder.. Jag är skitrött också. Andys 18års fest igår. Och det blev KAOS. Jag känner mig helt lam och sliten, men det var tråkigt.. inte så jättetråkigt. Men tråkigt..men ändå lite lite lite kul va det :D
Bilderna kommer snart när Andy har skickat dom till mig .
Men nu ska jag skila.. annars kommer jag aldrig fram :D

Hej dåååå!

hos kusin ♥

Det var länge sen vi var hos johan och käkade, så hans mamma bestämmde att alla skulle träffas hos henne och vi skulle äta lau. Det var goott som fan, vi var inte så många men roligt att träffa alla igen. Och hon lagade tväärmycket mat, så det var mycket över. Hon hade gjort efterrätt, frukter, godis mm.

 

 

Fan vad jag har saknat min lilla söta kusin =]

 

när vi skulle gå hem typ.. så såg jag dessa bilderna. Dom var varit där länge. Men så roligt att kolla på dom hahaha :D

Spec Hoang, han hade typ inget hååååååååår! HAHAHAHAHAHAHAHA

 

men nu orkar jag inte blogga mer för dagen, eller jag har inte orkat göra det dessa dagarna. Anyds fest imorn, så måste börja leta vad jag ska ha på mig och sånt.

Men nu så sitter jag och kollar på filmen jag vet vad som hände förra sommaren. Den är heeeemmsk!

Hej dåå! :)