Day 355/365 ~ HAPPY FUCKING NEW YEAR

Gott nytt år på er alla! Har fixat mig och snart beger hela familjen ner till Borås och firar nyår där med masa mat och dryck.
Hoppas att ni får en lyckad nyår med massor med mat, dryck och fyrverkerier, för nu kilar jag iväg! ♥

Day 363/365 ~ Nobody Said It was Easy; No One Ever Said It Would be This Hard


Snart är mina 365 dagar över, och allting kommer att börja på nytt igen. Nya nyårslöften yey!

Livet
passerar förbi riktigt snabbt när du inte vill att det ska, tiden går undan när du är ingenting annat än nöjd, allting slutar när du har äntligen blivit nöjd med vad du är. Det är det sak om ändelser - de kommer vid en tidpunkt när du är åtminstone redo för det. När de anländer, börjar du att ångra. Ångrar inte allt som var där rakt framför dig. Ångra att du var för upptagen och vänta och förutse för framtiden istället för att göra det bästa av varje ögonblick. Ångra möjligheterna som passerade upp och chanserna som gått. Men då, liksom hur livet vanligtvis är, kommer det vara försent att ångra. Ett slut behöver inte vara fult - det kan även vara vackert. Men det kommer att bli smärtsamt, och bittert, men det kan också bli.. tankfullt. En chans att spela med händerna på ödet och se om allt är tänkt att vara så som det är. Eftersom ett slut är inte nödvändigtvis slutet, det är bara början på något annat.

Har ni tänk på under dessa 365 dagar (snart), om ni verkligen har ångrat att göra något eller att ni ångrat för vad ni har gjort? Att börja på ett nytt år gör så att jag tänker tillbaka på saker, att jag borde ha gjort det här istället för det där. Ni förstår..
Som sagt så är livet svårt, man kan inte ångra och spola tillbaka tiden. Men man kommer alltid att känna ånger. Gjort är gjort och vad man endast kan göra är att förbättra saken.

Så people,
tagga 2012 och hoppas att året blir bättre än 2011! ♥

Kilar iväg med mamsen och köper fyrverkerier.

Day 362/365 ~ Mellandagsrea ♥

Mellandagsrea tar kål på mig! Stackars alla pojkvänner som följer med sina flickvänner till stan varje dag under dessa dagarna, såg bara massa ledsna och trötta pojkvänner som studsade runt bakom sina flickvänner haha!
Hur har era dagar varit under dessa dagarna? Min har varit toppen, har varit på stan i flera dagar och köpt de jag hittat. Men vill fortfarande ha mer! Inte bra att slösa några tusen på några timmar... Och som tur är att man har en shoppaholic som pojkvän ♥ Ändå om det regnade och blåste tog han bilen och körde runt mig till alla olika butiker och ställen. Söt ♥

Men idag ösregnar det som fan, så det blir ingen stan för mig. Hoppas det blir finare väder ihelg, new year & new start ♥
Under mellandagsrean så har jag köpt nya träningskläder och nu fattas det bara nya träningskor. Efter 3 månadersjobb ska jag börja träna igen, och då menar jag verkligen TRÄNA HÅRT. Magen börjar bli stor.. Not good.


GOD JUL

Kära läsare! Jag önskar er en super God Jul och hoppas att nu får en toppen Julafton med kära och nära. Se till nu att sprida massa kärlek och var snälla mot varandra så kommer alla att vara extra glada ikväll.
Har otroligt mycket att göra idag så ville bara komma in och slänga in en snabb inlägg, men önskar er all lycka! Och hoppas att ni har fått massvis med presenter ♥

Visst är granen helt underbar, vill bara säga att det är en av dom snyggaste granarna jag har sett med massvis presenter. Det är så en julgran ska se ut!
Åh! Jag har inte öppnat mina presenter än........ VILL ÖPPNA DOM NU men ska spara tills ikväll hihi!

 



Lil' P-Nut



Haha sötaste ungen ever! Vem är det som inte vill ha en sån söt unge?!?!?! :O Jag dör, så jävla söt hahaha!
Tänk er att det finns så många talandfulla kids!

Day 356/365 ~ All I want for Christmas is You

Har blivit förälskad i nelly.com fuskfäls jacka! Har inte varit så förtjust i pälsjackor eller pälsmössor förut, men denna jackan slog verkligen till mig i ögonen. Men tycker att färgen kanske är lite för mörk? ... Men gillar den ändå! 1450kr, ja eller nej?


 

Och är också så himla förtjust i Kenzas fuskpäls som hon köpte på hemsidan chicy.se för 1200kr, blev kär i den med och tycker att färgen är otroligt fin!

 

Vilken av dom?! Vill så gärna ha en nu nu nu nu!!


TÄVLING - VINN 200KR I PRESENTKORT FRÅN NELLY.COM


Day 355/365 ~ What a girl wants

Har julhandlat med mamma inför ihelg, längtar! Har även köpt saker och suttit och sorterat Goodiebagen som jag kommer att lotta ut. Det är så himla kul att sortera goodiebag, för jag som tjej vet exakt vad en tjej vill ha som julklapp!
Jag har även fått lov att lotta ut presentkort från nelly.com och kommer att lägga upp tävlingen ikväll. Två tävlingar i en vecka är ju bra :)

Men annars har jag bara suttit och nördat mig framför datorn och kollat den nya HK serien A Fistful of Stances, och den är lika grym som alla andra HK serier.


EFTERLYSER!!

Efterlyser denna snygga sweather från Ginatricot i storlek S. Någon som vet att den finns i eran stad som kan vara så snäll och köpa den åt mig? Den som hittar får en fet belöning från min klädshop! ♥


HEMLIG GÅVA TILL EN AV ER!

Ikväll blir det mys framför tv:n med pojkarna.
Ville bara meddela här inne på bloggen att jag kommer att starta en tävling den 24:e december så att en av mina läsare får chansen att vinna en riktigt bra julklapp som ni inte kommer att ångra att ni har varit med i tävlingen. Men klart är det en hemlis om vad det finns i den hemliga påsen. Jag startar tävlingen pga. att det har gått så bra med statistiken sen jag hamnade på första sidan på blogg.se.
Så tycker att en av mina läsare förtjänar presenter! Men kan avslöja att det är något som en tjej verkligen vill ha och behöver. Paketet kommer att vara värd 600-700kr. Vilken tjej är intresserad? Killar kan ju såklart också vara med och ge presenten till sin tjej :)

KRAM PÅ ER! Och tack för att ni stöttar mig ändå om mitt bloggande suger ♥

Day 354/365 ~ A few days left until Christmas

Jag vet inte varför jag ALLTID somnar till filmen The Grudge 2, den har varit på tv:e flera flera gånger och jag tänker. Oh yes, nu måste jag kolla på den. Men jag somnar alltid alltid när dom inte ens har spelat halva filmen. Damp.. Hur kan man råka somna på en spökfilm?! Är det bara jag eller finns det fler som gör det?

Whatever.. Idag har jag mycket att göra. Ska tvätta kläder, lämna in några papper på kontoret och sedan in mot stan och köpa dom sista julkapparna och sedan måste jag städa mitt rum och städa hela huset. För om 3 dagar är det julafon! ♥






Plankstek i La Vacca ♥



And it will be Just like You Were Never Gone


Alltför ofta
vi lämnar någon eller någonstans
, och så tror vi att vi kan komma tillbaka, och att ingenting har förändrats. Men det är inte sant, för efter ett tag kommer saker att falla i ett mönster som täcka hålet vi skapat i våran frånvaro, och livet gått vidare. Trodde du att du kunde stoppa tiden? Lägg händerna på klockan som finns på bordet, och händerna fysiskt vrider klockan bakåt. Tänkalla de människor som brukade bry sig fortfarande gör det och om det spelar någon roll längre, de
dyrbara relationer du omsorgsfullt förblir intakt. Det en gång som var så meningsfullt "Jag ska aldrig glömma dig" bleknar till inget annat än ett krossat minnet av det förflutna, och du inser med en skärande effekt, eftersom dina ögon fliter över den välbekanta person som du trodde du visste eller kände, att de har förändrats. Men har du någonsin undrat om du har förändrats också? Det är kanske ditt själ från ditt förflutna inte drar dig tillbaka. Det är kanske du som är den som kör tillbaka. Det är kanske du som inte vill tro att ingenting är densamma längre.

Har ni förberett inför julen och nyår?
Fyrverkerier, tomteblossar, mat, julklappar osv? För det har vi, nästan.
En mycket viktigt familj på besök denna helgen, och riktigt kul kommer vi att ha. Hoppas att allt kommer gå som vi hade tänk och att ingenting kommer till väga.
Alla säger "ingen jul utan snö", men synd att Göteborg inte har någon snö just nu. Det snöade för någon dag sen, men just nu är det bara massa regn. Och som tur är att det inte är lika kallt iår som det var förra året. Är det för att det inte finns snö iår? Längtar tills det börjar snöa nu innan den 24:e och sedan slutar att snöa efter nyår. För då börjar jag att jobba, och vill ni veta vad jag ska jobba med? SÄLJA SEMLOR, SKITKUL - not.
Bara en extra jobb, det är faktiskt mina syskon som ska sälja för att dom ska få en plant i fickan och att dom får veta hur det är att jobba och tjäna pengar. Men dom är fortfarande för små för att jobba ensam, så en snäll storasyster kommer att vara där och hjälpa mina syskon.

Har fortfarande lite julklappar kvar att köpa! Och så svårt, för jag vet inte vad jag ska köpa. Till min kära mamma köpte jag en tidig julklapp, en jacka från ZARA. Men tycker att hon förtjänar en heldags spa och massage. Så måste kolla vart någonstans vi kan fixa det.. Jag skriver det här på bloggen för att jag vet att mamma inte läser min blogg. Men till min BF och mina syson får det bli en hemlis, för dom läser  min blogg. Så surprise! ♥

Day 354/365 ~ You Look like a Thousand Suns

Innan jag åkte till Vietnam beställde jag 3 par linser från pinkyparadiase.com och då fanns det ett erbjudande om man köper minst 2 par linser så får man ett par på köpet. Jag trodde att jag skulle få mina gratis linser med utan styrka, men snällt av dom så fick jag ett par gröna linser med styrka. Och dom gröna linserna vad ju hur snygga som helst, så jag är super nöjd med mitt köp på deras hemsida som jag alltid har varit.
Och just nu så är det erbjudande om man beställer över 130$ så får man free express shipping, dvs. super snabb leverans. Annars brukar det ta ca 2 veckor innan man får sina linser.



Och yes... jag är superblind! Kan inte leva utan mina glasögon eller linser.... Längtar tills jag ska göra laseroperation nästa år.
Många av mina läsare brukar undra vart jag beställer mina linser och om sidan är säker. Svaret är att jag alltid beställer mina circle linser på pinkyparadise och mina engångslinser på lensway. Och båda sidorna har snabb leverans, och funkar helt utmärkt.
Ni som vill testa circle linser kan ju beställa från pinkyparadise, deras linser brukar inte kosta mer än 200kr. Och man kan använda dom i ett helt år!


Cliniderm Active Protection

Har varit på shoppingrunda med mami, har köpt julklapp till närstate och käraste. Och har även köpt lite tidiga julklappar till mig själv. När Tojjy bodde hos mig i 2 veckor, under den tiden fick jag testa hennes Cliniderm dagliga ansiktskräm. Och jag måste rekommendera att den är skitbra!
Så när jag var ute och shoppade med mamma passade jag på att köpa 2st Cliniderm Active Protection, en mot torr hy och en mot normal hy. Var bara tvungen att köpa båda två, finns i apoteket för 229kr/st. Passade även på att köpa 2st Volume Million Lashes Mascara och en Biotherm Deo.



  • Dagkräm
  • Parfymerad torr & normal hy
  • Aktivt skydd mot fria radikaler. Stärker hudens fuktbarriär och skyddar mot yttre påfrestningar. För en slät hy med ny spänst.
  • Fetthalt 14%. Med Vitamin C och Ubiquinone.

PRODUKTFÖRDELAR

. Aktivt skydd mot skadliga fria radikaler

. Huden återfår sin mjukhet och spänst

. Stärker hudens fuktbarriär

VIKTIGA INGREDIENSER

. Vitamin C och Ubiquinone som skyddar mot fria radikaler

. Sorbitol, Glycerin och Propylene Glycol stärker hudens fuktbarriär

Parfymerad.

 

Dagens Outfit:


Jacka ZARA, Väska Marc By Marc Jacobs, Skinn byxor Ginatricot, Regnstövlar BURBERRY

 

 


Day 352/365 ~ He ain't falling for your lies



She's waiting for her man to go to work
Then calls me on the phone saying he's such a jerk
I feel like a thief in the day and a thief in the night
But it's just a fight
Why why why don't he treat you right
He should be the one to apologise
We're going upstairs, get away from the past
Then the phone rings I hear your husband ask
"Is someone in the back, who's that who's that who's that who's that"

Day 351/365 ~ If You Only Wish Hard Enough..

“Dreams do come true, if we only wish hard enough.You can have anything in life if you will sacrifice everything else for it.”
- James Matthew Barrie


Många undrar hur jag hade min födelsedag i Vietnam. Och det var awesome! Hade kul med mina kusiner som jag inte får träffa ofta. Själv så visste jag inte att jag skulle få tillbringa min 19års födelsedag i Vietnam.
Men igår, fick jag fira min 19års födelsedag igen, på en italiensk restaurang med V. PLANKSTEK som jag fick smaka på första gången. Jag har alltid trott att plankstek var himelrikes mat, för maten kostar ändå ca 300kr per portion. Men men... maten var sådär. När jag kom hem var det inte alls så kul, vet inte vad jag hade ätit under dagen. Direkt när jag kom hem så sprang jag in i toaletten och spydde ut allt, och ja.. Där spydde jag ut 300kr.
Men jag hade iallafall en mysig kväll framför tv:n.

Klippte och färgade mamma precis och det blev hur snyggt som helst! Och nu, ska jag gå och laga middag. Spagetti och köttfärssås! ♥

GAAAH! Kan fortfarande inte tänka mig att jag är 19år.

 

 


Day 349/365 ~ The World is Catching Up to You while You're Running Away to Chase Your Dream

When you go away from a place, time doesn't stop where you left - it goes on, and on, and people adjust their settings to cope without you, and when you return, it's a little like you don't blend in anymore.


Home sweet home!
Nu är jag hemma från resan, och visst saknar jag Vietnam. Men skönt att vara hemma!
Har har 2 underbara veckor, men synd att jag fick 39 graders feber och fick ligga hemma i 4 dagar. Suck.. Men tur att jag blev frisk till min födelsedag, men hade fortfarande lite hosta.
Min födelsedag gick som det skulle bli.. men never never never i mitt liv ska jag gå på korgen i Vietnam igen. Så himla tråkigt, och alla människor dansade som fladdermöss. Men visst hade jag kul ändå!
Ni som är vän med mig i facebook kan kolla på bilderna där, annars kommer det upp en bildbomb här på bloggen om någon dag.

Har lagt upp nya varor på facebook, ni som har mig i facebook kan kolla där! Under min resa har så många velat beställa, men så synd så har jag ju inte varit hemma!


Once agian... happy birthday to me! ♥

5 december 2011

Hej mina lasare i sverige. Ligger i sangen just nu och klockan ar snart 20.00, har haft fullt upp idag hos faster. Fest och mat! Proppmatt, men synd att det ar sa himla kallt i Vietnam sa jag har fatt ont i halsen, hostar och feber. Inte alls kul! Har forsokt att ladda upp bilder men interneten ar alldeles for seg. Tar 1 timme for att ladda upp en bild.. verkligen segt. Och sa synd att Vietnames javlarna har last facebook sa man kan inte logga in i facebook med en vanligt dator, bara med ipod eller iphone. Som tur att jag har med mig, men batteriena ar slut. Sa for noja mig med att blogga en liten stund.. Dessa dagarna har varit en rejal shopping, har slosat flera tusen.. Jag och min bror da, vi slosade nagra hundra dollar pa ca 3 timmar. Vi har inte kopt mycket saker, men vi kopte bara dyra saker uppe i Parkson. Men angrar mig inte alls.. Har kopt lite smink, ogonfransar, ogonfranslim, jackor, koftor, balte osv. Har aven kopt Chanel vaska som jag alskar otroligt mycket. Marc By Marc Jacobs axelvaka, burberry halsduk som jag kommer att ha nytta till.
Men har inte shoppat lika mycket som min bror, han kopte typ allt han sag. Armani balte, Calvin Klein och Nike jackor och MASSOR av ansiktsprodukter. Han ar en ansiktsprodukt freak!

Nu ska jag sitta och spela lite spel med min bror sedan ga och lagga mig.. GODNATT PA ER <3

Och jaa! Bara nagra dagar kvar tills min 19ars fodelsedag hihi!