Day 363/365 ~ Nobody Said It was Easy; No One Ever Said It Would be This Hard


Snart är mina 365 dagar över, och allting kommer att börja på nytt igen. Nya nyårslöften yey!

Livet
passerar förbi riktigt snabbt när du inte vill att det ska, tiden går undan när du är ingenting annat än nöjd, allting slutar när du har äntligen blivit nöjd med vad du är. Det är det sak om ändelser - de kommer vid en tidpunkt när du är åtminstone redo för det. När de anländer, börjar du att ångra. Ångrar inte allt som var där rakt framför dig. Ångra att du var för upptagen och vänta och förutse för framtiden istället för att göra det bästa av varje ögonblick. Ångra möjligheterna som passerade upp och chanserna som gått. Men då, liksom hur livet vanligtvis är, kommer det vara försent att ångra. Ett slut behöver inte vara fult - det kan även vara vackert. Men det kommer att bli smärtsamt, och bittert, men det kan också bli.. tankfullt. En chans att spela med händerna på ödet och se om allt är tänkt att vara så som det är. Eftersom ett slut är inte nödvändigtvis slutet, det är bara början på något annat.

Har ni tänk på under dessa 365 dagar (snart), om ni verkligen har ångrat att göra något eller att ni ångrat för vad ni har gjort? Att börja på ett nytt år gör så att jag tänker tillbaka på saker, att jag borde ha gjort det här istället för det där. Ni förstår..
Som sagt så är livet svårt, man kan inte ångra och spola tillbaka tiden. Men man kommer alltid att känna ånger. Gjort är gjort och vad man endast kan göra är att förbättra saken.

Så people,
tagga 2012 och hoppas att året blir bättre än 2011! ♥

Kilar iväg med mamsen och köper fyrverkerier.

Postat av: Anonym

Kam du snälla fota dina kulklappar skulle va skit rolig att se......

2011-12-31 @ 12:40:31
Postat av: amanda - [pнoтoɢrαpнy]

jätte fina bilder tjejen :D

2012-01-22 @ 10:46:10
URL: http://amandapersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: