ALL THESE BOYS THEY LIKE MY SWAGGER

knack knack knack! Öppnade dörren och där stod det en kvinna med 3 paketer som var mina! Det var bland annat lite saker som jag hade beställt, missha bb cream och min gråa jumpsuit.
Den tredje paketet var mina hårprodukter som jag hade vunnit, trodde aldrig att jag skulle få hem dom. Lyckost mig som alltid vinner saker. Därför ska man delta i många tävlingar, då vinner man iallafall något hihi. Det var tre styling produkter från Wella.

BB cream kan ni som vill beställa av mig. Den är väldigt bra, och leveransen är 7-9 dagar ungefär. Beställde den förra veckan och fick den redan idag. Nu kan jag använda den istället för vanlig foundation på vardagarna. Fick även med mig lite extra prov produkter, men allt är inte med på bild.

Nu så sitter jag och kollar på Vampire diaries, den är så himla bra! Jag dööör. Jag är fortfarande förskyld och har ont i halsen. Nu är min näsa röd som en tomat för att jag har snytit mig mycket. Hoppas att ni har en bra tisdag!
Funderar på att göra till tävling snart, men ska fundera på vad för tävling jag ska ha. Vad tycker ni att jag ska ha för tävling om det ska vara en produkt eller en vara från club4beauty.se eller forhair.se? Jag samarbetar med dom två sidorna, därför tänkte jag lotta ut något från sidorna.
Kommentera och skriv vad ni tycker att jag borde lotta ut, roligt med en sen påsktävling ju! :)

Postat av: Anonym

kolla gärna min bloppis ;D!

2011-04-26 @ 18:37:40
URL: http://ewwica.blogg.se/
Postat av: NINAHA

vilken jävla tur du har kvinna!!!

2011-04-26 @ 23:41:00
URL: http://ninaha.blogg.se/
Postat av: Emma Sandberg

sv: tyvärr är du lite sent ute. Den är redan såld :( jättefin blogg =)

2011-04-27 @ 08:39:34
URL: http://xiexie.blogg.se/
Postat av: Stephanie

club4beauty.se tycker jag! :)

2011-04-29 @ 13:44:03
URL: http://stephanielynnpinay.blogg.se/
Postat av: Anonym

kolla in!!

2011-04-29 @ 14:42:40
URL: http://nrkpgbloppis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: